• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

تجزیه و تحلیل وضعیت جوی در سال زراعی 93-94 /فصل اول( مهر- آبان-آذر)

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
gfsp_T2ma_asia_17.png

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
با این رطوبت مناسب سطح زمین در مشهد اگه فردا مشهد بارش داشت تعجب نکنید چون فردا هوا گرم هم میشه و میتونه انرژی همرفتی قابل توجهی رو فراهم کنه!!!!!!!!!!!!!!!

تو تمام مدلها مشهد رو لبه منطقه پر بارش قرار گرفته و انتظار هر نوع تغییری در روز بارش اصلی یهنی چهارشنبه شب میره..

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
یکی از دلایل تشدید ناپایداری امروز و خصوصا امشب در منطقه شمال شرق ایراان میتونه ریزش قابل توجه هوای سرد در تراز 500 میلی بار بر روی البرز شرقی و شمال شرق ایران باشد بنحوی که دمای هوا در اون تراز به 20- زیر صفر رسیده. رطوبت سطح زمین و ترازهای بالای جو هم مناسب بوده ، انرژی همرفتی مطلوب بوده و این ریزش هوای سرد به عنوان یک چاشنی موثر وارد عمل شده!!!!!!!!

ckeoji171pw82pick9f.png

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
با این رطوبت مناسب سطح زمین در مشهد اگه فردا مشهد بارش داشت تعجب نکنید چون فردا هوا گرم هم میشه و میتونه انرژی همرفتی قابل توجهی رو فراهم کنه!!!!!!!!!!!!!!!
[h=4]Forecast
The report was made 2 hours and 11minutes ago, at 17:00 UTC
Forecast valid from 02 at 18 UTC to 03 at 24 UTC
Wind 6 m/s from the Northwest
Visibility 10 km or more
Few clouds at a height of 1067 m,Cumulonimbus.
Scattered clouds at a height of 1219m
Broken clouds at a height of 3048 m
Temporary
from 02 at 18 UTC to 02 at 24 UTC
Wind 7 m/s from the East/Southeast
Scattered clouds at a height of 914m, Cumulonimbus.
Scattered clouds at a height of 1067m
Overcast at a height of 2743 m
Probability 40% :
Temporary
from 02 at 12 UTC to 02 at 18 UTC
Visibility: 5000 m
rain showers
Becoming
from 03 at 06 UTC to 03 at 08 UTC
Wind 7 m/s from the East/Southeast
Temporary
from 03 at 15 UTC to 03 at 24 UTC
Wind 7 m/s from the East/Northeast
Visibility: 4000 m
rain showers

سیبری

کاربر ويژه
هر چی فکر می کنم امسال بهترین آغاز سال زراعی طی چند سال اخیر در ایران چه به لحاظ شروع به موقع و زود هنگام بارش ، چه به لحاظ فراگیری بارش در سطح کشور ، چه به لحاظ تعدد دفعات بارش و چه به لحاظ میزان بارش بوده
خدا رو شکر

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
خیلی جالبه که جی اف اس اعتقاد راسخی به بارش برف بهمراه کاهش قابل ملاحظه دما در مشهد داره!!!!!

qr22li6ez66eiyp0iutm.png

دیگه فکر کنم بارش برف مشهد حدود 5تا7سانت قطعی شده باشه تو چندین آپدیت پیاپیه که حدود همین مقدار اکثر پیشبینی ها در نظر گرفتن...

فکر کنم قوچان هم بین 10تا 15سانت و کلات هم حدود 10سانت بارش برف داشته باشن...بیشترین بارش هم در خ رضوی باجگیران با 20تا 30سانت داشته باشه..در ضمن گلول هم باید بارشی حدود30 تا 40سانتی رو دشت کنه...

Amir-Hossein

کاربر ويژه
سلام
صبح دوستان بخیر

ایام تاسوعا و عاشورای حسینی رو تسلیت عرض میکنم و انشاالله که عزاداری هاتون مقبول درگاه الهی قرار بگیره...

لحظاتی پیش قله های سپید پوش بینالود زیبا:
تقدیم دوستان

اولین برف پاییزی در مشهد - 12 آبان 93
دمای سطح زمین در همین لحظه 4

12 آبان 1393 - اولین برف پاییزی در مشهد

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا