• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

تجزیه و تحلیل وضعیت جوی در سال زراعی 93-94 /فصل اول( مهر- آبان-آذر)

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
ac34722243c2ed05b890965fea2b44b2.jpg

Ahmad7777

New member
مه خیلی غلیظ در غرب مشهد....:گل::گل:
رسما همینجا اعلام میکنم در
مشهد تاحالا همچین مه شدیدی ندیدم!!!!:گل::گل:

seyyedalireza

مدیر موقت
مه بسیار شدید در مشهد که اوجش ساعت نه تا ده بود که دید افقی به زیر پنجاه متر رسیده بود بود وبه قول معروف چشم چشمو نمی دید جاتون خالی توی این هوا رفتیم کمپ بابا قدر ت وتوی هوای سرد فوتبال زديم

Ahmad7777

New member
تمام تلاشم رو کردم که عکس خوبی بگیرم ولی آنچه در تصویر میبینید مه شدیدتر از آن است....:گل::گل:

4.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی

درود دوستان عزیز

با توجه به اینکه اعتقاد دارم طوفانها بر روی امواج راسبی تاثیر گذار هستند و از آنجائیکه در نقشه بالا سالهای 1972-1968 -2006 بعنوان بهترین سالهای آنالوگ انتخاب شده اند ، نقشه های زیر رو بر اساس سالهای مورد اشاره برای دسامبر 2014 آنالوگ سازی کردم:

جالب اینکه شاخص اسکاندیناوی در دسامبر سالهای مذکور در فاز مثبت قوی بوده

u5k49z2unj5zv9xs8wp.png

ir5294up4tf8vxcc37qj.png

elbpxie4n1pr0ww3tng5.png

2kj0hokgnoosfwbo7w7.png

navid_komperes

New member
دوستان مشهدی افتخار بدن یه جمعه ای با هم بریم بیرون , مثلا تصمیم بگیریم فردا صبح زود بریم پارک جنگلی وکیل آباد صبحانه رو اونجا بخوریم..... بهونه ای بشه برای همو دیدن :خجالت2:

seyyedalireza

مدیر موقت
دوستان مشهدی افتخار بدن یه جمعه ای با هم بریم بیرون , مثلا تصمیم بگیریم فردا صبح زود بریم پارک جنگلی وکیل آباد صبحانه رو اونجا بخوریم..... بهونه ای بشه برای همو دیدن :خجالت2:
من فردا جایی هستم وگرنه حتما نیومدن تشکر

rahsazan

کاربر ويژه
سلام بر دوستان

مدیر روابط عمومی فرودگاه شهید هاشمی نژاد مشهد از تاخیر 14 ساعته پروازهای این فرودگاه به دلیل مه شدید و کاهش دید خبر داد.
محمدحسین حقیقی در گفت‌و‌گو با ایسنا با اعلام این خبر اظهار کرد: از ساعت 21 شب گذشته 5 آذر ماه، به دلیل کاهش دید24 پرواز این فرودگاه انجام نشد.
وی ادامه داد: پروازهای ورودی از 9 صبح امروز در حال انجام شدن است و پروازهای خروجی نیز که از شب گذشته به دلیل کاهش دید انجام نشده بود، امروز با تاخیر انجام خواهد شد.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا