غذاهای کمکی را به ترتیب زیر برای شیرخوار شروع کنید:
- ماه هفتم : (209_180 روزگی)
هفته اول : فرنی آردبرنج
هفته دوم : شیربرنج یا حریره بادام
هفته سوم : پوره انواع سبزی ها
(ابتدا با یک نوع سبزی مثل هویج شروع کنید و پس از آن هر سه روز یک بار یک نوع سبزی دیگر اضافه کنید. سبزی های نشاسته ای شامل نخود سبز، لوبیا سبز و کدو حلوایی به عنوان آخرین سبزی ها به غذای کودک اضافه شوند.)
هفته چهارم : سوپ شامل گوشت یا مرغ، برنج و سبزی
- ماه هشتم: (239_210 روزگی)
هفته اول : زرده تخم مرغ ( از یک قاشق چایخوری شروع و طی یک هفته تا ده روز به یک زرده کامل برسانید.)
هفته دوم : حبوبات سهم الهضم (ماش و عدس)
هفته سوم : ماست، آب میوه های مختلف
هفته چهارم : تکه های کوچک نان و بیسکوییت
- ماه نهم و دهم: (299_240 روزگی)
مصرف سایر حبوبات علاوه بر ماش و عدس ، کته نرم با گوشت ، تکه های کوچک هویج و سیب زمینی پخته ، میوه های پوست کنده و له شده (به عنوان مثال:سیب ، گلابی ، مو ز، خرما)
- ماه یازدهم و دوازدهم : (365_300 روزگی)
تمامی غذاهایی که از ماه هفتم تا ماه دهم به شیرخوار داده شده است.
- از ماه دوازده به بعد : (از پایان یک سالگی )
جاگزین نمودن تدریجی غذاهای مغذی و مناسب موجود در سفره خانواده به جای غذاهای کمکی.
- ماه هفتم : (209_180 روزگی)
هفته اول : فرنی آردبرنج
هفته دوم : شیربرنج یا حریره بادام
هفته سوم : پوره انواع سبزی ها
(ابتدا با یک نوع سبزی مثل هویج شروع کنید و پس از آن هر سه روز یک بار یک نوع سبزی دیگر اضافه کنید. سبزی های نشاسته ای شامل نخود سبز، لوبیا سبز و کدو حلوایی به عنوان آخرین سبزی ها به غذای کودک اضافه شوند.)
هفته چهارم : سوپ شامل گوشت یا مرغ، برنج و سبزی
- ماه هشتم: (239_210 روزگی)
هفته اول : زرده تخم مرغ ( از یک قاشق چایخوری شروع و طی یک هفته تا ده روز به یک زرده کامل برسانید.)
هفته دوم : حبوبات سهم الهضم (ماش و عدس)
هفته سوم : ماست، آب میوه های مختلف
هفته چهارم : تکه های کوچک نان و بیسکوییت
- ماه نهم و دهم: (299_240 روزگی)
مصرف سایر حبوبات علاوه بر ماش و عدس ، کته نرم با گوشت ، تکه های کوچک هویج و سیب زمینی پخته ، میوه های پوست کنده و له شده (به عنوان مثال:سیب ، گلابی ، مو ز، خرما)
- ماه یازدهم و دوازدهم : (365_300 روزگی)
تمامی غذاهایی که از ماه هفتم تا ماه دهم به شیرخوار داده شده است.
- از ماه دوازده به بعد : (از پایان یک سالگی )
جاگزین نمودن تدریجی غذاهای مغذی و مناسب موجود در سفره خانواده به جای غذاهای کمکی.