• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

ترشی کدو سبز

B a R a N

مدير ارشد تالار
ترشی کدو سبز

• زمان تهیه: 55 دقیقه
• زمان استراحت: 2 ساعت
• فرایند آماده سازی: 10 دقیقه

212672_403.jpg


مواد لازم

• یک کیلو و 600 گرم کدوسبز
• یک پیمانه پیاز خرد شده
• 3 قاشق غذاخوری نمک ترشی
• تکه های یخ
• دو پیمانه سرکه سیب
• 1.5 پیمانه شکر
• یک قاشق غذاخوری تخم خردل
• نصف قاشق چایخوری تخم کرفس
• یک قاشق چایخوری دانه فلفل
• نصف قاشق چایخوری زردچوبه

طرز تهیه

1. کدوها را بشویید و حلقه ای خرد کنید. در یک کاسه بزرگ، 12 پیمانه کدوسبز و یک پیمانه پیاز خلال شده را با هم مخلوط کنید. روی آنها نمک بپاشید. خوب هم بزنید، سپس روی آنها قالب های یخ بریزید. روی آنها یک بشقاب سنگین قرار دهید و بگذارید دو ساعت در دمای اتاق باقی بماند.

2. همه یخ ها را جدا کنید و کدوها را داخل آبکش بریزید تا آب اضافه آنها گرفته شود. در یک قابلمه استیل، سرکه، شکر، تخم خردل، تخم کرفس، دانه های فلفل و زردچوبه را با هم مخلوط کنید. اجازه دهید این مخلوط بجوشد تا شکر آب شود. سپس کدو را اضافه کنید و دوباره بگذارید بجوشد. به طور مدام هم بزنید. سپس حرارت را کم کنید و بگذارید 5 دقیقه بدون در نیم جوش باشد.

3. کدوها را داخل یک شیشه استرلیزه بریزید و در آن را محکم ببندید.

4. شیشه ترشی را داخل آب جوش روی حرارت 10 دقیقه بجوشانید و سپس کنار بگذارید خنک شود.
 
بالا