• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

تست روانشناسی پاییز طلائی

Maryam

متخصص بخش ادبیات
لطفا صادقانه جواب بدين ... بعد از شرکت دوستان جواب رو خواهم گذاشت ...:چشمک:

1- در جنگل در حال قدم زدن با شخصي هستيد، شخص همراه شما کيست؟

2- باز هم در جنگل، قدم مي زنيد. حيواني را مي بينيد. مي توانيد بگوييد چيست؟

3- چه تعامل يا ارتباطي بين شما و آن حيوان ايجاد مي شود؟

4- به اعماق جنگل مي رويد. وارد محوطه اي بدون درخت مي شويد و در مقابل خود، خانه ي رويايي و ايده آلي را که در ذهن داشتيد مي بينيد، آن را توصيف کنيد؟

5- آيا دور خانه ي شما نرده يا توري وجود دارد؟

6- وارد خانه مي شويد. به اتاق ناهار خوري مي رويد و ميز ناهار خوري را مي بينيد. توضيح دهيد روي ميز و دور و بر آن چه مي بينيد؟

7- از در پشت خانه خارج مي شويد. بر روي چمن ها يک فنجان قرار گرفته است. جنس فنجان از چيست ( سراميک، شيشه، کاغذ، چيني، پلاستيک و...) ؟

8- با فنجان چه مي کنيد؟

9- در حاشيه و اطراف خانه قدم مي زنيد و خود را کنار آب مي بينيد، آبي که مي بينيد چه نوع است (اقيانوس، درياچه، دريا، رودخانه، نهر و ...) ؟

10- چگونه از روي آب مي گذريد؟

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت

داداشم .

شیر .

ترس و فرار .

4- به اعماق جنگل مي رويد. وارد محوطه اي بدون درخت مي شويد و در مقابل خود، خانه ي رويايي و ايده آلي را که در ذهن داشتيد مي بينيد، آن را توصيف کنيد؟

خانه ای چوبی ، پر از گل در محوطه ی آن و سرسبز و چمنی .

نرده ای چوبی وجود داره .

6- وارد خانه مي شويد. به اتاق ناهار خوري مي رويد و ميز ناهار خوري را مي بينيد. توضيح دهيد روي ميز و دور و بر آن چه مي بينيد؟

پر از گوشت بره و مرغ و غذلهای گوشتی جنگلی و میوه های رنگی .

7- از در پشت خانه خارج مي شويد. بر روي چمن ها يک فنجان قرار گرفته است. جنس فنجان از چيست ( سراميک، شيشه، کاغذ، چيني، پلاستيک و...) ؟

شیشه ای .

8- با فنجان چه مي کنيد؟

هیچی دیگه برش میدارم .

9- در حاشيه و اطراف خانه قدم مي زنيد و خود را کنار آب مي بينيد، آبي که مي بينيد چه نوع است (اقيانوس، درياچه، دريا، رودخانه، نهر و ...) ؟

رودخانه ی پهن و زلال .

به سختی !:نیش: نمیشه گذشت ، فقط پایین تر یه پل چوبی خوشگل دست ساز با طنابهای قطور هست که از رو اون رد میشم .

rahnama

پدر ایران انجمن
در جنگل در حال قدم زدن با شخصي هستيد، شخص همراه شما کيست؟
همسرم
سگ کوچکمان :بلفی
دوستی بیشتر
خانه کوچک با تمام امکانات رفاهی .
نرده
میوه و آجیل
شیشه
8- با فنجان چه مي کنيد؟
در آن قهوه می ریزم
9- در حاشيه و اطراف خانه قدم مي زنيد و خود را کنار آب مي بينيد، آبي که مي بينيد چه نوع است (اقيانوس، درياچه، دريا، رودخانه، نهر و ...) ؟ دریا
10- چگونه از روي آب مي گذريد؟با قایق موتوری . اگه بشه؟

.

Nethunter

متخصص بخش شبکه و اینترنت

دوست صمیمیم

اسب سیاه خوشگل

می خواستم مال من باشه البته بعد اینکه اهلی شد هااااااااا

کنار خونه یه پله با یه آب روان زیرش
پشت خونه پر درخته
خونه با یه شیروانی خوشگل با یه تراس پر گلهای رنگی

یه نرد چوبی که محوطه خونه رو جدا میکنه

یه غذای گرم آماده خوردن
یه دست گل خوشرنگ طبیعی رو میزه
دو تا صندلی چوبیه خوشگل

چینی

8- با فنجان چه مي کنيد؟ توش چای میخورم

یه نهر

10- چگونه از روي آب مي گذريد؟ برای اینکه خنکای آبو احساس کنم پابرهنه

آخرین ویرایش:

سنجاقي

متخصص بخش گفتگوی آزاد

پدرم.

ببر

سعي ميكنم باهاش كنار بيام تا منو نخوره

يه خونه بزرگ سه طبقه چوبي كه دورتادورش تو طبقه سومش بالكن داره و از بيرون يه پله مارپيچ از پايين بهش وصله كه روي نرده هاش گلدونهاي گل هست و ديوارهاي خانه رو هم گياهان گرفته اند... از جلو خونه تا جاده هم سنگ فرش هست و دو طرفش چمن و گل و يه رودخونه كوچولو هم داره اين وسط رد ميشه كه يه پل چوبي هم داره... داخلش هم امكانات رفاهي مناسب...

نه خوشم نمياد از نرده

يه ظرف ميوه ،‌ يه ظرف از شيريني هاي خونگي مامانم،‌ يه ظرف هم آجيل ،‌ يه گلدان گل خيلي زيبا اون وسط ميز و يه رو ميزي خوشگل روشه... بابام روي يكي از صندلي ها نشسته و داره جدول حل ميكنه... مامانم هم يكي ديگه از صندلي ها نشسته داره بادوم پوست ميكنه ميده داداشم كه اون يكي صندلي نشسته...

يه فنجون كه نه يه ليوان استيل هست كه يكي بدون اجازه من برداشته ...

8- با فنجان چه مي کنيد؟

ميشورمش خوب و تميز بعد توش يه آب خنك و تگري ميريزم و ميخورم ...

اقيانوس... من عاشق اقيانوس هستم...

شنا ميكنم... اينجوري هم يه شنايي كردم هم روحيه ام عوض ميشه... آب هميشه نشاط مياره...

فقط سركاري نباشه چون همه رو جدي نوشتم:قلیون:

eliza

متخصص بخش

پدرم.

خرگوش سفید

بغلش میکنم و نوازشش میکنم.

یک کلبه چوبی که پنجرش به روی یک طبیعت خوشگل که شامل دشتو گلزار وآب جاریه

نه نرده خونمو محصور میکنه

یک ظرف میوه یک لیوان آب پرتقال ویک ضبط صوت قدیمی که داره یه آهنگ غمگین از یانی راپخش میکنه

سرامیک

8- با فنجان چه مي کنيد؟

با اون آب خنک مینوشم.

اقیانوس

والا کشتی می خواد

melika

متخصص بخش زبان انگلیسی

والا اگر قرار يه نفر باشه و نمي شه مامانم اينها همه دور همي با دوستام باشيم :ي احتمالا همراه زندگي آيندمه

بچه ببر 2 ماهه

واي معلومه مي گيرم هي دستام تو سر و بالش مي كشم نازش مي كنم اونم دوست من مي شه

ها ...رويايي و ايده آل ؟!! خوشگل سفيده تميزه دو طبقه ساختش شيرواني مثل ويلا و به اندازه كافي بزرگ

نچ

كلي خوراكي خوشمزه به خصوص ميوه هاي جنگلي مثل آلو جنگلي و تمشك و .... . بره سوخاري شده :ي ديگه خلاصه از هر چي خوراكي خوشمزه بگي هست. كلم بروكلي هم هست !!!

جنسش نقرست
8- با فنجان چه مي کنيد؟

برش ميدارم

يك درياچه بزرگ كه آبشار بزرگي داره

توش راه ميرم

Maryam

متخصص بخش ادبیات

پاسخ هاي خود را با بررسي هاي زير مقايسه کنيد و نتيجه بگيريد:

1- همراهي که از او نام برديد و با شما قدم مي زند، مهم ترين فرد زندگي شماست.

2- اندازه حيواني که در جنگل مي بينيد، بيانگر حجم مشکلات شخصي شماست.

3- ارتباطي که با حيوان برقرار مي کنيد و اعمالي که انجام مي دهيد نشان مي دهد که به شيوه با مشکلات خود(مثبت يا منفي) برخورد خواهيد کرد.

4- اندازه ي خانه ي رويايي شما، تعيين کننده ي مقدار انگيزه و هدف شما در حل مشکلات و مسائل است.

5- اگر هيچ نرده يا حصاري دور خانه ي رويايي خود در نظر نگرفته ايد، نشان مي دهد که شخصيت آزادي داريد و هميشه از مردم استقبال مي کنيد و به آن ها خوشامد مي گوييد. بر عکس، حضور نرده، نمايشگر شخصيت بسته و محدود شماست، شما ترجيح مي دهيد که افراد، سرزده به ديدن شما نيايند.

6- اگر پاسخ شما شامل خوراک، افراد و يا گل ها نيست، از زندگي کاملا ناراحت هستيد.

7- دوام وپايداري جنسيت فنجان انتخاب شده توسط شما، پايداري رابطه شما و شخص نامبرده در سوال اول را نشان مي دهد.

8- نحوه کار شما با فنجان، نشانگر طرز تفکر شما نسبت به شخص سوال اول است.

9- اندازه ي حجم آبي که مي بينيد، بيانگر عاطفه و احساسات شماست.

10- ميزان خيس شدن شما، هنگاهي که از آب عبور مي کنيد، اهميت ارتباطات و روابط عاطفي شما را نشان مي دهد.

............................................... :گل: :گل:

Nethunter

متخصص بخش شبکه و اینترنت

5- اگر هيچ نرده يا حصاري دور خانه ي رويايي خود در نظر نگرفته ايد، نشان مي دهد که شخصيت آزادي داريد و هميشه از مردم استقبال مي کنيد و به آن ها خوشامد مي گوييد. بر عکس، حضور نرده، نمايشگر شخصيت بسته و محدود شماست، شما ترجيح مي دهيد که افراد، سرزده به ديدن شما نيايند.
اینو برا من صدق می کنه خونه من نرده داشت البته بستگی به طرفش هم داره

- اگر پاسخ شما شامل خوراک، افراد و يا گل ها نيست، از زندگي کاملا ناراحت هستيد.
برا من هم گل داشت هم غذا :19:

10- ميزان خيس شدن شما، هنگاهي که از آب عبور مي کنيد، اهميت ارتباطات و روابط عاطفي شما را نشان مي دهد.
ما که پابرهنه رفتیم تو آب

2- اندازه حيواني که در جنگل مي بينيد، بيانگر حجم مشکلات شخصي شماست.

3- ارتباطي که با حيوان برقرار مي کنيد و اعمالي که انجام مي دهيد نشان مي دهد که به شيوه با مشکلات خود(مثبت يا منفي) برخورد خواهيد کرد

2 و 3 رو هم نتونستم درست و حسابی برا خودم تحلیل کنم:فکر:

مریم جان عالی بود ممنون:داغ:

BLaDe

متخصص بخش زبان

1- در جنگل در حال قدم زدن با شخصي هستيد، شخص همراه شما کيست؟ شوهرم

2- باز هم در جنگل، قدم مي زنيد. حيواني را مي بينيد. مي توانيد بگوييد چيست؟ اسب سفید

3- چه تعامل يا ارتباطي بين شما و آن حيوان ايجاد مي شود؟ میرم تا بهش نزدیک بشم و نازش کنم و دوست دارم یک اسب مثل این اسب داشته باشم.

4- به اعماق جنگل مي رويد. وارد محوطه اي بدون درخت مي شويد و در مقابل خود، خانه ي رويايي و ايده آلي را که در ذهن داشتيد مي بينيد، آن را توصيف کنيد؟ خانه ای چوبی و بزرگ و جادار با چند تا اتاق و یک اسطبل اسب در کنارش و یه رودخونه که از کنارش میگذره

5- آيا دور خانه ي شما نرده يا توري وجود دارد؟ بله . نرده ای چوبی که با چوب درختان مختلف درست شده

6- وارد خانه مي شويد. به اتاق ناهار خوري مي رويد و ميز ناهار خوري را مي بينيد. توضيح دهيد روي ميز و دور و بر آن چه مي بينيد؟ یک میز پر از غذاهای گرم و خوشمزه و آماده و وسایل غذا مثل قاشق و چنگال و بشقاب و لیوان که به صورت ابتکاری روی میز چیده شده و آماده سرو شدن بید و سه تا شمع که روشن بید. کنار میز هم دو تا صندلی واسه دوتامون بید.

7- از در پشت خانه خارج مي شويد. بر روي چمن ها يک فنجان قرار گرفته است. جنس فنجان از چيست ( سراميک، شيشه، کاغذ، چيني، پلاستيک و...) ؟ شیشه ای.

8- با فنجان چه مي کنيد؟ با آب میشورمش و تمیزش می کنم و داخل کلبه میذارمش .

9- در حاشيه و اطراف خانه قدم مي زنيد و خود را کنار آب مي بينيد، آبي که مي بينيد چه نوع است (اقيانوس، درياچه، دريا، رودخانه، نهر و ...) ؟ دریایی آبی و تمیز و زلال و قشنگ

10- چگونه از روي آب مي گذريد؟ اگه عمقش کم باشه کفشامو در میارم و رد میشم و اگه عمقش زیاد بود از روی یه تکه چوب یا یه پل سالم و قابل اطمینان رد میشم.

بالا