• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

تسلیت به مناسبت ایام سوگواری حضرت فاطمه زهرا(س)

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Mahdi Askari

مدير فنی
پاسخ : تسلیت به مناسبت فرا رسیدن ایام فاطمیه

خواستم بگویم، که فاطمه دختر محمد است. دیدم که فاطمه نیست.​
خواستم بگویم، که فاطمه همسر علی است. دیدم که فاطمه نیست.​
خواستم بگویم، که فاطمه مادر حسین است. دیدم که فاطمه نیست.​
خواستم بگویم، که فاطمه مادر زینب است. باز دیدم که فاطمه نیست.​
نه، این‌ها همه هست و این همه فاطمه نیست.​
«فاطمه، فاطمه است»

من هم این ایام رو تسلیت می گم

parastu

متخصص بخش گالری عکس

خداحافظ ای شعر شبهای روشن
سلام ای غروب غریبانه دل
سلام ای طلوع سحرگاه رفتن
سلام ای غم لحظه های جدایی

خدا حافظ ای قصه عاشقانه
خداحافظ ای آبی روشن عشق
خداحافظ ای عطر شعرشبانه
خداحافظ ای همنشین همیشه
خداحافظ ای داغ بر دل نشسته
نمی مانی ای مانده بی من توتنهاتو را می سپارم به دلهای خسته
تو را می سپارم به مینای مهتاب
تو را می سپارم به دامان دریا
اگر شب نشینم اگر شب شکسته
تورا می سپارم به رویای فردا
به شب می سپارم تو را تا نسوزد
به دل می سپارم تورا تا نمیرداگر چشمه واژه از غم نخشکید
اگر روزگار این صدا را نگیرد

خداحافظ ای برگ و بار دل من
خداحافظ ای سایه سار همیشه
اگر سبزرفتی اگر زرد ماندم
خداحافظ ای نوبهار همیشه

من هم این ایام رو تسلیت می گم

ahmadfononi

معاونت انجمن

یا علی رفتم بقیع اما چه سودهرچه گشتم فاطمه(س) آنجا نبود
یا علی قبر پرستویت کجاست؟
آن گل صد برگ خوش بویت کجاست؟
هرچه باشد من نمک پرورده ام
دل به عشق فاطمه خوش کرده ام
حج من بی فاطمه (س) بی حاصل است
فاطمه (س) حلال صدها مشکل است

من این ایام عزیز رو به : حضرت مهدی - عجل الله تعالی فرجه الشریف -

و بقیه عاشقان حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیه تسلیت میگم.

رئیس

کاربر ويژه
السلام علیک یا فاطمه زهرا (س)
در ایام شهادت دخت مکرم نبی اسلام ، قرار داریم . طاهره ای که سراسر زندگی اش سرشار از آموزه های والای انسانی واخلاقی است . از هر سمت وسو که مورد توجه قرار گیرد، معرفت آموز است وسرمشق دهنده است .
فاطمه (س) را باید به تنهایی ومطلق ومجزا از وابستگی های ارزشمندش ، تنها به عنوان یک انسان در نظر گرفت تا پی به علو درجاتش برد وبی هیچ اغراق افسانه ای ، ارزش های آسمانی اش را درعین آنکه بر زمین خدا ودر میان خلق خدا راه می رفت وزندگی می کرد،به بررسی نشست . دختر رسول گرامی اسلام بودن ویا افتخار همسری ابر مردی چون علی را داشتن ویا مادر سلسله نورانی امامت بودن و...، اینها همه به تنهایی هر کدامشان فضیلتی گرانسنگ وبی همتاست ، اما باز در حق فاطمه ، ره انصاف ننموده ایم اگر تنها به اعتبار همین گونه فضایل قومی ونسبی اش به او بپردازیم وشخصیت وی را با همین نگاه به قضاوت در آییم . نه ، فاطمه زهرا (س) ، خود به تنهایی باید نگریسته شود تا به گفته زیبای دکتر شریعتی _ «دانسته شود که فاطمه ، فاطمه است .

دوستان عزیز ایران انجمنی اگه مطلبی داشتید خوشحال میشم ارائه بدید...

Darya

متخصص بخش گفتگوی آزاد
من هم به نوبه خودم این ایام رو به همه دوستان ایران انجمنیم تسلیت می گم:احترام:

Mahdi Askari

مدير فنی
منم این روزها رو به همه مسلمانان جهان و ایران به خصوص ایران انجمن تسلیت میگم:گل:

Darya

متخصص بخش گفتگوی آزاد
بیان عظمت فاطمه از زبان پیامبر (صلی الله علیه و آله و سلم)
رسول اکرم (صلی الله علیه و آله و سلم)، بارها و بارها فاطمه (علیها السلام) را ستود و از او تجلیل نمود. در مواقع بسیاری می‌فرمود: "پدرش به فدایش باد" و گاه خم می‌شد و دست او را می‌بوسید. به هنگام سفر از آخرین کسی که خداحافظی می‌نمود، فاطمه (علیها السلام) بود و به هنگام بازگشت به اولین محلی که وارد می‌شد، خانه او بود.
عامه محدثین و مسلمانان از هر مذهب و با هر عقیده‌ای، این کلام را نقل نموده‌اند که حضرت رسول می‌فرمود: "فاطمه پاره تن من است هر کس او را بیازارد مرا آزرده است." از طرفی دیگر، قرآن کریم پیامبر (صلی الله علیه و آله و سلم) را از هر سخنی که منشأ آن هوای نفسانی باشد، بدور دانسته و صراحتاً بیان می‌دارد که هر چه پیامبر می‌فرماید، سخن وحی است. پس می‌توان دریافت که این همه تجلیل و ستایش از فاطمه (علیها السلام)، علتی ماورای روابط عاطفی مابین پدر و فرزند دارد. پیامبر اکرم (صلی الله علیه و آله و سلم) نیز خود به این مطلب اشاره می‌فرمود. گاه در جواب خرده‌گیران، لب به سخن می‌گشود که خداوند مرا به این کار امر نموده و یا می‌فرمود: "من بوی بهشت را از او استشمام می‌کنم."
اما اگر از زوایای دیگر به بحث بنگریم و حدیث نبوی را در کنار آیات شریفه قرآن کریم قرار دهیم، مشاهده می‌نماییم قرآن کریم عقوبت کسانی که رسول خدا (صلی الله علیه و آله و سلم) را اذیت نمایند، عذابی دردناک ذکر می‌کند. و یا می‌فرماید کسانی که خدا و رسول را اذیت نمایند، خدا آنان را در دنیا از رحمت خویش دور می‌دارد و برای آنان عذابی خوار کننده آماده می‌نماید. پس به نیکی مشخص می‌شود که رضا و خشنودی فاطمه (علیها السلام)، رضا و خشنودی خداوند است و غضب او نیز باعث غضب خداست. به بیانی دقیق‌تر، او مظهر رضا و غضب الهی است. چرا که نمی‌توان فرض نمود، شخصی عملی را انجام دهد و بدان وسیله فاطمه (علیها السلام) را بیازارد و موجب آزردگی پیامبر (صلی الله علیه و آله و سلم) گردد و بدین سبب مستوجب عقوبت الهی شود، اما خداوند از آن شخص راضی و به عمل او خشنود باشد و در عین رضایت، او را مورد عقوبتی سنگین قرار دهد.
نکته‌ای دیگر که از قرار دادن این حدیث در کنار آیات قرآن کریم بدست می‌آید، آنست که رضای فاطمه (علیها السلام)، تنها در مسیر حق بدست می‌آید و غضب او فقط در انحراف از حق و عدول از اوامر الهی حاصل می‌شود و در این امر حتی ذره‌ای تمایلات نفسانی و یا انگیزه‌های احساسی مؤثر نیست. چرا که از مقام عدل الهی، بدور است شخصی را به خاطر غضب دیگری که برخواسته از تمایل نفسانی و یا عوامل احساسی مؤثر بر اراده اوست، عقوبت نماید.

am1n

New member
سوگند به ایزدو به قران مجید / سوگند به حیدر و به زهرای شهید /نامردم اگر سینه به این تن نزنم/ گور پدر عید منو سال جدید
ایام فاطمیه رو به همه مسلمانان جهان تسلیت می گویم

دختر مهتاب

متخصص بخش آموزش خیاطی
منم این ایام عزاداری خانم فاطمه زهرا (ع)به همه دوستان گلم تسلیت میگم والتماس دعا دارم:ناراحت:

Shah_d 14

متخصص بخش مسابقات

زیر باران دوشنبه بعد از ظهر
اتفاقی مقابلم رخ داد

وسط کوچه ناگهان دیدم
زن همسایه بر زمین افتاد

سیب ها روی خاک غلطیدند
چادرش در میان گرد و غبار

قبلا این صحنه را...نمی دانم
در من انگار می شود تکرار

آه سردی کشید، حس کردم
کوچه آتش گرفت از این آه

و سراسیمه گریه در گریه
پسر کوچکش رسید از راه

گفت: آرام باش! چیزی نیست
به گمانم فقط کمی کمرم...

دست من را بگیر، گریه نکن
مرد گریه نمی کند پسرم

چادرش را تکاند، با سختی
یاعلی گفت و از زمین پا شد

پیش چشمان بی تفاوت ما
ناله هایش فقط تماشا شد

صبح فردا به مادرم گفتم
گوش کن! این صدای روضه ی کیست

طرف کوچه رفتم و دیدم
در و دیوار خانه ای مشکی است

با خودم فکر می کنم حالا
کوچه ی ما چقدر تاریک است

گریه، مادر، دوشنبه، در، کوچه
راستی! فاطمیه نزدیک است . . .

شعر از حمیدرضا برقعی

سایه

کاربر ويژه
ای روح دو صد مسیح محتاج دَمَت / زهرایی و خورشید غبار قدمت

کی گفته که تو حرم نداری بانو؟ / ای وسعت دلهای شکسته ، حَرَمت . . .

شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) تسلیت باد

Mahdi Askari

مدير فنی
این روز رو به همه ایران انجمنی ها و مسلمانان جهان تسلیت میگم
تاپیک جدید نزدم و تاپیک قبلی باز بود بالا آوردمش

السلام علیک یا ایتها الصدیقه الشهیده

parisa

متخصص بخش

13650546901.gif

ایام شهادت بی بی دو عالم ، ام ابیها ، حضرت فاطمه زهرا (س) را به محضر حضرت آقا امام زمان (عج) و شما عزیزان و بر تمامی شیعیان و دلسوختگان آن حضرت تسلیت عرض میكنم .

معصومه بانو

متخصص بخش خانه و خانواده
فاطمه اكتفا به نامش نكنيد
نشناخته توصيف مقامش نكنيد
هر كس که در او محبت زهرا نيست
علامه اگر هست سلامش نكنيد​

untitled.png

آخرین ویرایش:

shakira

متخصص بخش پزشکی
بنده هم، به نوبه ی خودم، این روز رو به تمام شیعیان تسلیت عرض میکنم.

:گل::iranjoman::گل:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا