• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

تصاویری از آینده دخترهای ایران انجمن 1 :نیش:

زینب

کاربر ويژه
داش امید خیی باحال بود . کلی خندیدم ولی می خوام بهت یه چیزی بگم گوشت رو بیار جلو . شماها هم برید اون ور تر من با امید کار دارم امید آروم می گم تا کسی نشنوه بیا جلو آها خوب شد خب حالامی گم : دیواری بلند تر از دیوار مریم بیچاره ندیدی . امگه اون بیچاره بهت چی گفت ؟ ها ؟ ولی دمت گرم داداشی خیلییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی باحال بود . داداش ناراحت که نشدی ؟ نه می دونم ناراحت نمی شی !

0mid

متخصص بخش ورزشی
داش امید خیی باحال بود . کلی خندیدم ولی می خوام بهت یه چیزی بگم گوشت رو بیار جلو . شماها هم برید اون ور تر من با امید کار دارم امید آروم می گم تا کسی نشنوه بیا جلو آها خوب شد خب حالامی گم : دیواری بلند تر از دیوار مریم بیچاره ندیدی . امگه اون بیچاره بهت چی گفت ؟ ها ؟ ولی دمت گرم داداشی خیلییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی باحال بود . داداش ناراحت که نشدی ؟ نه می دونم ناراحت نمی شی !

ممنون زینب جان
شرمنده دیگه من تو این موارد به کسی رحم نمیکنم :نیش: :50:
نه بابا ناراحت چرا؟ چیزی نگفتی که :نیش:

راستی دوستان محض اطلاع میگم که نسخه دوم این تاپیک هم زده شد!!
http://www.iranjoman.com/showthread.php?t=37550

nafasss

کاربر ويژه
دمت هات پسررر یه شوکووولات پیش من داری

عالی کلی همگی با دوستانم خندیدیم :غش2::غش2::غش2::غش2::غش2::غش2::غش2::غش::غش::غش::غش::غش::غش::12::12::12::12::12::12::12::غش::blade::دعا::دعا::دعا::دعا::دعا::giggle::غش2::غش2::غش2::غش2::غش2::غش2::غش2::غش2::غش2::غش2::غش2:

parisa

متخصص بخش
ووووووووووووووووووووووووووووووووو با این که بعضی پست ها عکسی نداشت ..اما واقعا ازته دل خندیدم وروحیه م عوض شد برم سراغ نسخه دومش:فرار:

0mid

متخصص بخش ورزشی
ووووووووووووووووووووووووووووووووو با این که بعضی پست ها عکسی نداشت ..اما واقعا ازته دل خندیدم وروحیه م عوض شد برم سراغ نسخه دومش:فرار:

کدوم پست هارو میگی پریسا جان؟
پست اول که همه عکس هاش هست :فکر:

0mid

متخصص بخش ورزشی
الان حوصله ندارم تمام صفحات رو مرورکنم اما پست شماره 7 ویه نیگا کنین

خب اونا که اصلا ربطی به موضوع تبریک ندارن
فقط همون پست اول تاپیک که من نوشتم رو بخونی کافیه
بقیه دیگه تشکرات و نظرات دوستانه :بله:

بالا