• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

تصاویری از آینده دخترهای ایران انجمن 2 :نیش:

زینب

کاربر ويژه
اووووووووووووووووووووه داش امید خیلی باحال کلی خندیدم . :غش2:ولی فکر کنم خیلی داره بهت خوش میگذره ها چون خودت بیش تر از همه ی ما می خندیدی آره ؟:راز:

0mid

متخصص بخش ورزشی
اووووووووووووووووووووه داش امید خیلی باحال کلی خندیدم . :غش2:ولی فکر کنم خیلی داره بهت خوش میگذره ها چون خودت بیش تر از همه ی ما می خندیدی آره ؟:راز:

:نیش:
نه بابا من فقط نیشخند زدم اصلا نخندیدم :سوت: :نیش:

زینب

کاربر ويژه
پس چی هستی ؟ اگه بی احساس نیستی والا اگه اینارو واسه ی عمه ی منم بخونن با اون همه غرورش میمیره از خنده .

نیکا

متخصص بخش معماری
خیلیییییییییییی جالب بود امید جان :نیش: :غش2:
دستت درد نکنه :نیش:
ولی خودمونیم خیلی خلاقیااااا :نیش:

0mid

متخصص بخش ورزشی
پس چی هستی ؟ اگه بی احساس نیستی والا اگه اینارو واسه ی عمه ی منم بخونن با اون همه غرورش میمیره از خنده .

خب از عوامل موفقیت در طنز نویسی و طنز گفتن اینه که خودت به نوشته و گفته خودت نخندی :بله: :نیش: :قلیون:
فقط در حد یک لبخند یا نیشخند :نیش:

زینب

کاربر ويژه
افرین آقا امید پس شما کی تخصصتون رو توی طنز گرفتید که ما خبر نداریم . راستی اگه نونستی سلام ما رو هم برسون.

آخرین ویرایش:

Nethunter

متخصص بخش شبکه و اینترنت
خب اصلا به تاریخ این تاپیک نگاه نمیکنم که ببینم کی زده شده من الان اومدم انجمن الان دیدمش:نیش:

ایمدددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددد تو که اینهمه استعداد نداشتی اعتراف کن از کجا کش رفتیش :نیش:

باحال بود کلی ترکیدن کردیممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم :غش:

این سوژه یکی از اعضای مهم انجمن رو به قتل میرسونه!!! :ناراحت:
آخ ببین یه بار نشستم در مورد برنامه های آیندم باهات حرف زدم رفتی جار زدی :کتک:

یوهاهاها من خفاش شبم ها مواظب خودتون باشیدددددددددددددد یوهاهاها:نیش:

اما ببین نن جون شدنی چاق میشم اینجاش جای امیدواری داره:نیش:

0mid

متخصص بخش ورزشی
افرین آقا امید پس شما کی تخصصتون رو توی طنز گرفتید که ما خبر نداریم . راستی اگه نونستی سلام ما رو هم برسون.

ممنون زینب جان
اوه خیلی وقته من تخصص دارم :نیش: تازه چند سالی هم هست که در این زمینه تدریس میکنم :بله: :نیش:
سلام رو باید به کی برسونم الان؟؟ :فکر: :نیش:

خب اصلا به تاریخ این تاپیک نگاه نمیکنم که ببینم کی زده شده من الان اومدم انجمن الان دیدمش:نیش:

ایمدددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددد تو که اینهمه استعداد نداشتی اعتراف کن از کجا کش رفتیش :نیش:

باحال بود کلی ترکیدن کردیممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم :غش:

آخ ببین یه بار نشستم در مورد برنامه های آیندم باهات حرف زدم رفتی جار زدی :کتک:

یوهاهاها من خفاش شبم ها مواظب خودتون باشیدددددددددددددد یوهاهاها:نیش:

اما ببین نن جون شدنی چاق میشم اینجاش جای امیدواری داره:نیش:

هه سیمه مغز محدود خودت رو با مغز من یکی ندون :قلیون: :نیش:
من تو هر زمینه ای استعداد دارم :بله: :شاد:

در مورد اون قضیه هم من فقط خواستم یکم هیجانش بیشتر بشه خب اسم مقتول رو که نگفتم :نیش: :50:

Nethunter

متخصص بخش شبکه و اینترنت
مقتول معلومه دیگه آبی پررنگ هست و در پست بالا اتفاقا تشریف دارن:نیش:

زینب

کاربر ويژه
هر جور دوست داری .
امید به نظرم دفعه ی بعد اینده ی امید ایران انجمن رو بذار !خیلی باحال میشه !:خنده2:

بالا