• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

تصویر غول‌آسایی از آسمان تاریک شب

tazeha

کاربر ويژه

star02.png


[TD="class: caption1, colspan: 3, align: right"]فارنت: سازمان فضایی آمریکا (ناسا)‌ تصویر غول‌آسایی از آسمان تاریک شب ما را به تصویر کشانده است که حاوی بیش از ۵۶۳ میلیون ستاره، کهکشان، شهاب، سیاره و اشیاءدیگر است.
این تصویر توسط دوربین‌های مادون قرمز (اینفرارد) در ماموریت موسوم به ماموریت وایز (Wide-field Infrared Survey Explorer) که در دو سال گذشته در حال جمع‌آوری اطلاعات بود به ثبت رسیده است.
پس از جمع‌آوری ۲.۷ میلیون تصویر از آسمان در این ماموریت، ناسا با کنار هم گذاشتن تنها ۱۸ هزار قطعه از آن تصاویر، چشم‌اندازی حماسی از تمام آسمان ما را خلق کرده است.
شما می‌توانید این تصویر که به اندازه کافی قادر به بزرگنمایی آن هستید در اینجا به تماشا بنشینید و یا این تصویر ۱۸۰ مگاپیکسلی را به حجم ۷۳.۵ مگابایت از اینجا دانلود کرده و نگاه کنید. برای دریافت این تصوردر اندازه تصویر پس‌زمینه صفحه نمایش رایانه خود نیز می‌توانید به این صفحه از وب‌سایت ناسا مراجعه کنید.
حرفی برای گفتن باقی نمی‌ماندجز اینکه با تماشای گوشه‌گوشه این تصویر پانوراما بیشتر به تنهایی انسان و کوچک بودن دنیایی که در آن به سر می‌بریم و عظمت و بزرگی خالق آن پی می‌بریم. نظر شما چیست؟


11685656_khahkeshan.jpg

[/TD]

 

tazeha

کاربر ويژه
شفقهای قطبی که قطبهای شمال و جنوب دیده می شوند نورهای طبیعی هستند که در اثر توفانهای خورشیدی ایجاد می شوند و معمولا در طول شبهای قطبی دیده می شوند. آخرین پیک این شفقها در سال 2001 بود و پیک بعدی بین سالهای 2012 تا 2015 است.
یک عکاس طبیعت اهل ایسلند که به مدت 9 سال در جستجوی شفقهای قطبی زادگاه خود بوده موفق شده است مجموعه ای از تصاویر شگفت انگیز این انوار آسمانی را تهیه کند.
به گزارش مهر،"کریستین اونار کریستینسون"31 ساله اهل"ریکیاویک"ایسلند که همچنین با نام هنری"کیدی"نیز شناخته می شود در مدت 9 سال فعالیت حرفه ای خود در عرصه عکاسی از طبیعت، تصاویری بسیار دیدنی از انوار درخشان شفقهای قطبی که در سرزمین یخی ایسلند آسمان شب را روشن می کنند منتشر کرده است.
این عکاس خوش ذوق در این خصوص اظهار داشت:"بعصی از عکسهایی که از شفقهای قطبی تهیه کرده ام واقعا مورد علاقه ام هستند. هیچ واژه ای نمی تواند این تجربه را بیان کند."
شفقهای قطبی که قطبهای شمال و جنوب دیده می شوند نورهای طبیعی هستند که در اثر توفانهای خورشیدی ایجاد می شوند و معمولا در طول شبهای قطبی دیده می شوند. آخرین پیک این شفقها در سال 2001 بود و پیک بعدی بین سالهای 2012 تا 2015 است.
"کیدی"با استفاده از یک دوربین با حساسیت بسیار بالا و با صبر و شکیبایی بسیار این تصاویر را تهیه کند.
این عکاس ایسلندی افزود:"شکار این تصاویر واقعا دشوار است، برای تهیه این عکسها به لنزهای ویژه و دوربینهای با حساسیت بالا، لباس گرم و یک خوش شانسی بسیار زیاد نیاز است.
من فکر نمی کنم که هرگز کسی توانسته باشد در اولین و یا حتی دومین تلاش خود یک عکس خوب از شفقهای قطبی بگیرد. من در این تصاویر سعی کردم مردم، ساختمانها و زمینها را در یک قاب همراه با آسمانی که پوشیده از شفقهای قطبی است وارد کنم."
براساس گزارش دیلی میل، این عکاس برای تهیه تصاویر خود حدود 10 هزار تا 15 هزار کیلومتر را برای جستجوی شفقهای زیبا طی کرده است.
وی افزود:"من به همه توصیه می کنم که برای دیدن این نورهای شمالی ویژه از ایسلند، نروژ، گرینلند، آلاسکا و یا هر سرزمین دیگر شمالی دیدن کنند."


13282317_orig.jpg

 
بالا