تقوي: سايپا به خودش باخت نه پرسپوليس [h=2] سرمربي تيم فوتبال سايپا پس از شکست تيمش برابر پرسپوليس گفت: اگر واقعبين باشيم امروز ما به خودمان باختيم نه پرسپوليس. |
[TD="align: left"]
مجتبي تقوي پس از شکست 4 بر يک سايپا برابر تيم پرسپوليس به شرايط بازي اشاره کرد و گفت: نيمه اول اصلا عملکرد قابل دفاعي نداشتيم و بسيار بد ظاهر شديم. در يک ربع اول خواب بوديم و تلنگر زيادي خورديم تا بيدار شويم، اما نيم دوم بهتر شديم، اما متاسفانه نتوانستيم از موقعيت ها استفاده کنيم. وي تاکيد کرد: به لحاظ تاکتيکي تيم ما مقابل پرسپوليس در برخي از بخش ها ضعف داشت و در خيلي از بخش ها ضعيف کار کرديم.امروز يکي از بدترين روزهاي سايپا و زندگي ورزشي ام بود. اميدوارم تا 2 هفته باقي مانده تا پايان سال جبران کنيم، چون امروز اصلا خوب نبوديم. تبريک مي گويم به پرسپوليس اگر واقع بينانه نگاه کنيم ما به خودمان باخيتم نه پرسپوليس، چون خوب نبوديم.نبود بازيکنان با تجربه سايپا تاثير زيادي داشت.اميدوارم در بازي هاي آينده با ثبات تر و محکمتر و بهتر بازي کنيم. فوتبال مثل درس زندگي است روزي که ميبازيد نبايد زياد نااميد شويد و روزي هم که مي بريد نبايد مغرور شد.بازيکنانم اصلا خوب نبودند و حتما با آنها برخورد خواهم کرد. تقوي درباره غيبت ابراهيم صادقي، کاپيتان تيمشيادآور شد: ما خيلي از بازيهاي ليگ را بدون ابراهيم صادقي بازي کرديم و الان چون تعداد زيادي از بازيکنان اصلي خود را در اختيار نداريم کمبود صادقي احساس ميشود. وي ادامه داد: ما سعيکرديم امروز بازيکناني را در زمين بگذاريم که بتوانند به خوبي مهارتهاي خود را نشان دهند. اما متاسفانه اين امر رخ نداد. بازيکنان ما در خط هافبک با کمبود مهارت روبهرو هستند و اگر در نيمفصل ميتوانستيم بازيکنان بهتري جذب کنيم و تيم را تقويت کنيم مي توانستيم بهتر نتيجه بگيريم. سرمربي سايپا درباره بخشيده شدن يحيي گل محمدي از سوي فدراسيون فونبال خاطر نشان کرد: نظر خاصي در مورد بخشيده شدن گل محمدي نداريم و من نمي توانم اظهار نظر کنم که چرا محروم شد و چرا بخشيده شد؟ اما يک حرف در مورد داوري بازي دارم و آن اين است که اتفاقي که در نيمه دوم رخ افتاد و ما 3 بر يک عقب بوديم اگر پنالتي را براي ما مي گرفتند شايد شرايط بازي تغيير مي کرد.من نمي دانم که آن صحنه پنالتي بود يا نه اما من فکر مي کنم که پنالتي بود و اگر گل مي شد شريط بازي تغيير مي کرد. |
ورزش سه