Maryam
متخصص بخش ادبیات
تمبرهندی ماده غذایی است که ایرانیان به ندرت در سبد غذایی خود از آن استفاده می کنند،در صورتی که تمبرهندی برای بسیاری از بیماری ها مفید است.
دکتر مرتضی صفوی گفت:تمبر هندی دارای قند،پروتئین،اسید سیتریك،اسید مالیك،ویتامین C،كلسیم،پتاسیم،آهن و مواد فیبریبوده و فاقد ویتامین A،سدیم،چربی و كلسترول است و این میوه دارای 2 نوع ترش و شیرین است.
وی گفت:تمبر هندی به دلیل آنكه فاقد چربی،كلسترول،سدیم و سرشار از پتاسیم است باعث كاهش فشار خون و چربی خون میشود كه جوش جلدی و التهاب ناشی از آن را كاهش میدهد.
این متخصص تغذیه افزود:مصرف تمبر هندی باعث پائین آمدن تب میشود،به هضم غذا كمك میكند،خنك كننده بدن است.تشنگی را رفع میكند و دل بهم خوردگی و تهوع را از بین میبرد و پوست تمبر هندی نیز قابض و رفع كننده اسهال است.
صفوی اضافه كرد:زیاد خوردن و افراط در مصرف تمبر هندی باعث زخم روده،سرفه و سنگینی معده میشود.
دکتر مرتضی صفوی گفت:تمبر هندی دارای قند،پروتئین،اسید سیتریك،اسید مالیك،ویتامین C،كلسیم،پتاسیم،آهن و مواد فیبریبوده و فاقد ویتامین A،سدیم،چربی و كلسترول است و این میوه دارای 2 نوع ترش و شیرین است.
وی گفت:تمبر هندی به دلیل آنكه فاقد چربی،كلسترول،سدیم و سرشار از پتاسیم است باعث كاهش فشار خون و چربی خون میشود كه جوش جلدی و التهاب ناشی از آن را كاهش میدهد.
این متخصص تغذیه افزود:مصرف تمبر هندی باعث پائین آمدن تب میشود،به هضم غذا كمك میكند،خنك كننده بدن است.تشنگی را رفع میكند و دل بهم خوردگی و تهوع را از بین میبرد و پوست تمبر هندی نیز قابض و رفع كننده اسهال است.
صفوی اضافه كرد:زیاد خوردن و افراط در مصرف تمبر هندی باعث زخم روده،سرفه و سنگینی معده میشود.