• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

توصیه دوستانه یک فيلسوف افسرده

H Δ S S E I N

متخصص بخش مسابقات
۱) مدرسه رفتن بی فایده است چون اگه باهوش باشی معلم وقت تو رو تلف میکنه، اگه خنگ باشی تو وقت معلمو.

۲) دنبال پول دویدن بی فایده است، چون اگه بهش نرسی از بقیه بدت میاد اگه بهش برسی بقیه از تو.

۳) عاشق شدن بی فایده است، چون یا تو دل اونو میشکنی یا اون دل تورو یا دنیا دل هردوتونو.

۴) ازدواج کردن بی فایده است، چون قبل از 30 سالگی زوده بعد از 30 سالگی دیر.

۵) بچه دار شدن بی فایده است، چون یا خوب از آب در میاد که از دست بقیه به عذابه
یا بد از آب در میاد که بقیه از دستش به عذابن.

۶) پیک نیک رفتن بی فایده است، چون یا بد میگذره که از همون اول حرص میخوری یا خوش میگذره که موقع برگشتن غصه میخوری.

۷) رفاقت با دیگران بی فایده است، چون یا از تو بهترن که نمیخوان دنبالشون باشی یا ازشون بهتری که نمیخوای دنبالت باشن.

۸) دنبال شهرت رفتن بیفایده است، چون تا مشهور نشدی باید زیر پای بقیه رو خالی کنی ولی وقتی شدی بقیه زیر پای تو رو خالی میکنن.

parisa

متخصص بخش
راستش عنوان تاپیک منو متوجه کرد گفتم شاید دوستمون احتیاج به کمک وهمدردی داره

اما با خوندن این تاپیک روحیم تضعیف شد:)
فکرکنم خود من نیازبه همدردی دارم:خنده2:
اخه چی بگم دیگه !!؟

Reza Sharifi

مدير ارشد تالار
مطلب جالبی بود .ممنون :ایول:
مارا بسی درفکر فرو برد :50:

۲) دنبال پول دویدن بی فایده است، چون اگه بهش نرسی از بقیه بدت میاد اگه بهش برسی بقیه از تو.

اشکال نداره به پول برسم بذار همه از من بدشون بیاد :50:

۸) دنبال شهرت رفتن بیفایده است، چون تا مشهور نشدی باید زیر پای بقیه رو خالی کنی ولی وقتی شدی بقیه زیر پای تو رو خالی میکنن.

بذار مشهور بشم نمیذارم کسی زیر پامو خالی کنه :18:

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
فیلسوف عزیز به طور کاملاً دوستانه توصیه کردید دور از جون همگی عزیزان بریم بمیریم دیگه؟! :خنده2:
همه ی کارها و حکمت های خداوند فایده داره، چون خودش معنی فایده رو بهمون یاد داده! :شاد:

tazeha

کاربر ويژه
دوست عزیز این قدر به این چیزا فکر نکن همون زندگیتو بکن اینا آب ونون نمیشه:گل:

بالا