بهامین عزیز تولد، تولد، تولدت مبارک :زبون: :گل:
baroon متخصص بخش ادبیات 2012 , September 26 #22 به به بهامیــــــــن:8::2: :شاد: :شاد: :شاد::گل: به دنیا خوش اومدی بهامین عزیزم :گل::شاد: :شاد: :شاد: تولدت مبارک همیشه و هرجا آرامش به همرات و خدا معنی احساس آرامشت باشه تقدیم به دوست خودم :دوست:: همگی دستتتتت
به به بهامیــــــــن:8::2: :شاد: :شاد: :شاد::گل: به دنیا خوش اومدی بهامین عزیزم :گل::شاد: :شاد: :شاد: تولدت مبارک همیشه و هرجا آرامش به همرات و خدا معنی احساس آرامشت باشه تقدیم به دوست خودم :دوست:: همگی دستتتتت
Maryam متخصص بخش ادبیات 2012 , September 26 #24 بهامین جان دوست خوبم تولدت مبارک :بغل: امیدوارم به همه خواسته های قشنگت برسی عزیزم :گل:
S Silver Star مدير ارشد تالار 2012 , September 26 #25 بهامین گلم تولدت مبارک:دست: الهی 126 ساله شی:13:
P parastu متخصص بخش گالری عکس 2012 , September 26 #27 تولدتون مبارک:85: امیدوارم همیشه موفق باشید:گل:
A asl_davood متخصص بخش کتابخانه الکترونیکی 2012 , September 26 #28 سلاااام :11::نیش: تبریک میگم بهامین عزیز :39: تولدت مباااااارک :شاد2: امیدوارم به همه خواسته هات برسی :گل::گل::گل:
سلاااام :11::نیش: تبریک میگم بهامین عزیز :39: تولدت مباااااارک :شاد2: امیدوارم به همه خواسته هات برسی :گل::گل::گل:
M Mehdi متخصص بخش سخت افزار 2012 , September 27 #29 تولدت مبارک بهامین جان امیدوارم 1000000 سال عمر کنی و به تمام آرزوهات برسی:شاد:
م محمد کاربر ويژه 2012 , September 28 #30 بازم من دیر رسیدم ببخشید تولدت مبارک بهامین گرامی ایشاله موفق وشاد و سرحال باشی همیشه
B behamin کاربر ويژه 2012 , December 28 #32 وااااای مرسی...از تمام دوستای گلم که تولدمو تبریک گفته بودن ولی من مطلع نبودم عذر خواهی میکنم وکمال تشکر را دارم.....واقعا ممنونم .وشرمنده کردید:گل: بازم ممنونم وعذر خواهی میکنم که تاپیک رو ندیده بودم.....:گل: ازمریم جون هم ممنونم که تاپیک رو باز کردن..:گل:
وااااای مرسی...از تمام دوستای گلم که تولدمو تبریک گفته بودن ولی من مطلع نبودم عذر خواهی میکنم وکمال تشکر را دارم.....واقعا ممنونم .وشرمنده کردید:گل: بازم ممنونم وعذر خواهی میکنم که تاپیک رو ندیده بودم.....:گل: ازمریم جون هم ممنونم که تاپیک رو باز کردن..:گل:
س سیاوش عشق کاربر ويژه 2012 , December 28 #33 تبریک میگم دوست عزیز امیدوارم فصل جدید زندگیتون با موفقیت همراه باشه:گل:
ا الهه خورشید متخصص بخش خانه و خانواده 2012 , December 28 #34 تبریک میگم دوست عزیز فصل جدید شاد باش و سر سبز :گل: