• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

*تولد پدر ایران انجمن مبارک*

وضعیت
موضوع بسته شده است.

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
امروز 21 اسفند تولد پدر ایران انجمن آقا هوشنگ عزیزمون هست .

آقا هوشنگ تولدتون رو بهتون تبریک میگم و ازتون به خاطر تمام دلسوزی ها و زحمت هایی که برای من و همچنین راه اندازی انجمن و پیشرفت کارش و تمام بچه های این انجمن کشیدید و همیشه میکشید، تشکر میکنم .

آرزوی طول عمر همراه با شادی و موفقیت دارم براتون . یعنی به قول خودتون موفق هستید موفق تر باشید. :گل:

روز تولدتون مبارک ...

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
خب همیشه به چندتا از دوستان خوبم گفتم و باز هم در اینجا برای همه عرض میکنم، هرچند که همگی برای پیشرفت انجمن تلاش کردیم و میکنیم و جا داره از این طریق تشکر ویژه ای از همه دوستان و کاربران و در واقع صاحبان اصلی ایران انجمن که با تلاششون باعث پیشرفت چشمگیر انجمن در مدت کوتاهی شدند ، داشته باشم، ولی واقعاً حضور و تلاش دلسوزانه دو عزیز از همان روز اول در این انجمن بسیار چشمگیر و با اهمیت ویژه ای بوده .

لااقل در مورد خود من به قطع میتونم بگم که اگر هر کدوم از این دو عزیز از روز اول در کنار من کمترین نبودند و من از کمک ها و راهنمایی ها و زحماتشون بهره مند نمیشدم محال بود مجموعه ایران انجمن به اینجا برسه و مطمئن میدونم که ایران انجمنی هم وجود نداشت .

یکی از این دو عزیز آقا هوشنگ هستند، که واقعا مثل یک پدر واقعی در این دنیای مجازی از کوچکترین کمک و راهنمایی و ... برای من دریغ نکرده اند .

امروز سالروز تولد ایشون هست ، برای اینکه بتونم گوشه ای از زحمات ایشون رو جبران کنم، مدتی هست که با کمک امین عزیز در پی آماده کردن چند مورد جدید به مناسبت روز تولدشون هستیم .

1- افتتاح سایت افزایش رتبه و بازدید ایران انجمن که کمک بزرگی به کاربران دارنده سایت و وبلاگ انجمن برای افزایش بازدید کننده و رتبه اونها داره .

2- افتتاح اولیه فروشگاه ایران انجمن که بانی اون آقا هوشنگ عزیز بود. و مسلما در آینده نزدیک همگی کاربران عزیز از مزایای اون بهره مند خواهند شد .

3- تغییر قالب و هدر انجمن به مناسبت عید نوروز 90 که قرار بود بعد از تحویل سال نو این تغییر ایجاد بشه ولی به مناسبت تولد ایشون و به افتخار این روز عزیز این تغییر رو امروز انجام دادیم .

4- جایزه دو کارت شارژ 2000 هزار تومانی در این تایپیک .

*توضیحات تکمیلی در رابطه به دو سایت جدید و نحوه کار اونها به زودی در تایپیک های ویژه ای داده خواهد شد .
*جایزه کارت شارژ به زودی در همین تایپیک .

Mehdi

متخصص بخش سخت افزار
به بهههههههههههههههههههههه ببین امروز چه روزیههههههههههه:شاد:

:شاد: تولد پدر ایران انجمن مبارک :شاد:

آقا هوشنگ امروز خیلی روز مهمیه برای بچه های ایران انجمن :شاد:
تولدتون رو تبریک میگم و امیدوارم 1000 سال نه اصلا همیشه زنده باشیدددددددددددددددد و به هر چیزی که میخواهید برسید :شاد:

به افتخار آقا هوشنگ:داغ: :داغ: :داغ: :دست: :دست: :دست: :شاد: :شاد: :شاد:

این کیک تولدتونننننننن چند طبقه سفارش دادم:نیش:

44ccqwlx0ce4tbiqqe3.png

اینم یه سری کادوهای ناقابل :خجالت:

3a7m1fzsprtmiwgzqv1.jpg

1_Birth-09.jpg

NewGiftWrapagreatbuyO.jpg

rahnama

پدر ایران انجمن

baroon

متخصص بخش ادبیات

23eacf9347765a6ccd717336128bda90.gif

2vsj1nm.gif
confetti.gif
2lbkos0.gif
جناب راهنماتولّدتون مبارک
2lbkos0.gif
confetti.gif
2vsj1nm.gif

من دیگه با یه تیر دو نشون زدم. کیک و کادوتون درهم ادغام شدن!!! بفرمایید ناقابله
850320.jpg

این گلم تقدیم میکنم. زنده باشید و شاد.
flowers-desi-glitters-17.gif

Nicol

متخصص بخش گردشگری
تولد تولد تولدت مبارك.مبارك مبارك تولدت مبارك

پدر بزرگوار و مهربونم تولدتون مبارك باشه.امروز يكي از بهترين روز هاي به ياد ماندني توو ايران انجمنه.چون تولد استاد مهربون و پدر و راهنماي عزيز ماست.ايشالله هميشه سلامت و سربلند باشيد پدر بزرگوار.

تولدتون مبارك.سال خوبي داشته باشيد عزيز انجمن.

07%7E3.JPG

09%7E2.jpg

08%7E4.JPG

Nicol

متخصص بخش گردشگری
پدر جان يه عالمه كيك آوردم تا به همه بچه هاي انجمن برسه.:شاد::شاد::شاد:

Maryam

متخصص بخش ادبیات

آقا هوشنگ تولدتون رو تبریک میگم و آرزوی بهترین ها رو براتون دارم
امیدوارم همیشه و همیشه سلامتی و لبخند مهمون خونه گرمتون باشه ...:گل:

mario8344

متخصص بخش
سلام به همگي

مخصوصا به جناب آقاي راهنما

من هم از طرف خودم اين روز رو به شما تبريك مي گم

تولدتون مبارك

bithday.jpg

cf1c6jm0wz2b7svf9x58.jpg

226.jpg

4222ng2008_25_resize_2.jpg

Reza

متخصص بخش اسکریپت
تبريک دست خالي مرا با سخاوت بي حدت بپذير...
تولدت مبارک...آقا هوشنگ
sms-tavalod.jpg

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا