• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

توني اوليويرا / تراكتوري ها از ژانويه به من پول نداده اند به خاطر هواداران تا الان اينجا مانده ام!

گل همیشه بهار

متخصص بخش اینترنت

سرانجام بغض توني اوليويرا در مصاحبه با سايت گل شكست. سرمربي محبوب تراكتورسازي كه هواداران پرشمار اين تيم از صميم قلب دوستش دارند در مورد تمديد قرارداد و البته حقوق عقب افتاده خود صحبت مي كند.

توني اوليويرا درباره پيشنهاد باشگاه تراكتورسازي براي تمديد قرارداد مي گويد:

چند روز پيش نامه اي از طرف باشگاه تراكتورسازي و مديرعامل اين تيم آقاي جعفري به من داده شد. در اين نامه قرار شد برنامه ام را براي فصل آينده بدهم. مسئولان تراكتورسازي از من خواستند تا 23 آوريل، يعني 4 روز ديگر برنامه ام را بدهم اما متاسفم كه به خاطر وجود يكسري مشكلات فعلا نمي توانم جوابي به اين پيشنهاد بدهم

توني اوليويرا درباره مشكلات موجود مي گويد:

عاشق هواداران تراكتورسازي هستم و دلم مي خواهد در تبريز بمانم اما اينجا مشكلاتي وجود دارد.هواداران بايد يكسري مسائل را بدانند. من با آنها صحبت مي كنم تا بدانند الان حدود 3 ماه است كه حقوقم را نگرفته ام. تازه مبلغي از قراردادم هم به من پرداخت نشده. مي دانم كه اين هواداران خونگرم تراكتورسازي هستند كه مي توانند مرا در اين شرايط درك كنند. من عاشق آنها هستم اما اگر باشگاه بدهي ام را ندهد نمي توانم حرفي درباره تمديد قرارداد بزنم. تا الان اگر اينجا مانده ام به خاطر قراردادم و البته هواداران تراكتورسازي است كه واقعا دوستشان دارم. تا الان هم به خاطر حساسيت بازيها حرفي درباره حقوق عقب افتاده ام نزدم.مطمئنم هواداران مرا درك مي كنند

هواداران تراكتورسازي در تجمعي هزار نفري از جعفري خواسته اند هر طور شده توني را حفظ كند. در غير اينصورت خودش هم در تراكتورسازي نماند.

توني از اين علاقه تراكتوري ها صحبت مي كند و مي گويد:

علاقه من و هواداران تراكتورسازي نسبت به هم دو طرفه است. من هم آنها را دوست دارم و به همين خاطر هم تا الان حرفي درباره بدهي ام نزده بودم. خواسته قلبي من ماندن در تراكتورسازي است . من تمام ملت ايران را دوست دارم اما باز هم مي گويم اولويتم ادامه حضور روي نيمكت تراكتورسازي است و تا وضعيتم در اين تيم مشخص نشود به تيم ديگري فكر نمي كنم

از علي دايي و منصور ابراهيم زاده به عنوان جانشين هاي احتمالي توني در تراكتورسازي ياد مي شود. او در اين باره مي گويد:

هر كسي جايگاهي دارد و من هم به عنوان يك مربي حرفه اي به علي دايي و هر مربي ديگري احترام مي گذارم. ديگر بيشتر از اين حرفي نمي زنم اما اگر از من بپرسيد دوست داري در كدام تيم باشي جوابم ادامه حضور روي نيمكت تراكتورسازي است. دليلش هم تنها يك مورد است. يك كلمه 8 حرفي به نام هواداران كه هميشه در قلب من جا دارند

parsfootball.com

بالا