نمیدونم تکه کلامشون رو :تعجب:
baroon متخصص بخش ادبیات 2011 , April 27 #26 این اصلاً حرف نمیزنه که طفلکی ... تکیه کلامش کجا بود !!! :نیش:
baroon متخصص بخش ادبیات 2011 , May 29 #31 میگه .......... :فکر: من اومدم . من رفتم. تکیه کلام نداره دیگه اصلاً :نیش:
M mahdis متخصص بخش سرگرمی و طنز 2011 , June 11 #33 :غش2: امتحاااااان امتحان...شمارش معکوس داره واسه پایان امتحانا:نیش:
baroon متخصص بخش ادبیات 2011 , June 11 #36 alik گفت: تیکه کلام نداره شایدم من بلد نیستم کلیک کنید تا باز شود... شما بلد نیستی! :نیش: میگه بیخی یا بیخی خی :غش2: علی آقا تکیه کلام نداره. شایدم من بلد نیستم :نیش: :زبون:
alik گفت: تیکه کلام نداره شایدم من بلد نیستم کلیک کنید تا باز شود... شما بلد نیستی! :نیش: میگه بیخی یا بیخی خی :غش2: علی آقا تکیه کلام نداره. شایدم من بلد نیستم :نیش: :زبون:
M mahdis متخصص بخش سرگرمی و طنز 2011 , July 3 #40 تیکه کلامشونو نمیدونم......فقط اینو میدونم که کلا با یکی از دکمه های کیبورد مشکل دارن:غش2:با اسپیس(فاصله) یا نمیذارررررن...یا بد میذارن....یا کم میذارن...:غش2::50:
تیکه کلامشونو نمیدونم......فقط اینو میدونم که کلا با یکی از دکمه های کیبورد مشکل دارن:غش2:با اسپیس(فاصله) یا نمیذارررررن...یا بد میذارن....یا کم میذارن...:غش2::50: