• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

جسورانه ترین کاری رو که توی عمرت انجام دادی چی بوده؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.

زینب

کاربر ويژه
جسور ترین کاری رو که توی عمرت انجام دادی چی بوده ؟:تعجب:

آخرین ویرایش توسط مدیر:

rahnama

پدر ایران انجمن
پاسخ : جسور ترین کاری رو که توی عمرت انجام دادی چی بوده ؟

در سن 50 سالگی با دست خالی و توجه به راههای شگفت انگیز خدا شروع و در سن 60 سالگی تمام مشکلات خود را حل کردم.
بنظر شما این جسارت نیست؟

Mahdi Askari

مدير فنی

همین امروز قصد زدن انجمن کردم
تا حالا جسورانه ترین کار عمرم رو کردم
:نیش:

fatemeh

متخصص بخش ادبیات و دینی

یک بار سوسک:51: کشتم وااااااااااای چندششششش:40::هنگ::ترس:

هانیتا

کاربر ويژه
تو چشای یکی نگاه کردم گفتم ازت بدم میاد
حرف دلم بود تو رودرواسی بودم نمیتونست بگم تا اینکه یه روز دلو زدم به دریا و........

rain bow girl

کاربر ويژه
به معلم بدمون با مهربوني گفتم كه از چه كاراش بدم مياد البته از طرف خودم نه بچه ها:برنده::adambarfy:{با زهرا}

آخرین ویرایش:

ریحانه69

متخصص بخش فوتبال
اینکه نذاشتم کسی که بیشتر از هرکسی دوسش دارم ازم دور بشه و بابتش اصلا پشیمون نیستم

Miss zahra

متخصص بخش تکنولوژی
داداشمو که زیاد باهام شوخی میکنه و اعصابمو داغون میکنه رو حسابی کتک زدم... بااینکه میترسیدم برگرده کتکم بزنه:ترس:
ولی چیزی نگفت بهم.... همونجور سرجاش ایستاده بود:نمیدونم:منم تادلش بخواد کتکش زدم:شاد:

دختر مهتاب

متخصص بخش آموزش خیاطی
داداشمو که زیاد باهام شوخی میکنه و اعصابمو داغون میکنه رو حسابی کتک زدم... بااینکه میترسیدم برگرده کتکم بزنه
ولی چیزی نگفت بهم.... همونجور سرجاش ایستاده بودمنم تادلش بخواد کتکش زدم

آبجی مگه کسی داداششو میزنه:تعجب2:

امروز عصربدون اجازه آقامون رفتم بالای پشت بوم عکس بگیرم ولی وقتی آمدبهش گفتم واونم خندید
:خنده2:

دختر مهتاب

متخصص بخش آموزش خیاطی
امروز رفتم بالای چهارپایه تا حالا نرفته بودم چون ازبلندی میترسم:خجالت2:
دیگه نتونستم بیام پایین حدودیکساعت همون بالا مونده بودم :خنده2:

الهه خورشید

متخصص بخش خانه و خانواده
دیروز بود !
مامان گوشت رو گذاشته بود تو آب تا خون آبه ازش خارج بشه ظرفشم تو حیاط منم تو اتاق مشغول انجمن :خنده2:یهو از حیاط صدایه شلوغی اومد که نگو منم یاد گوشت افتادم بدو رفتم دیدم گربه داره گوشتو میبره منم هیچی یکم داد زدم گربه ترسید و انداخت و رفت :خنده2:

دختر مهتاب

متخصص بخش آموزش خیاطی
امروز عصر برای اولین بار درطول این چندسال زندگی بااجازه همسر محترم باداداشم برای صرف عصرونه به خونه خواهرم رفتم یعنی فکرشو نمیکردم که بدون علی اقا وباداداشم برم:شاد2:

دختر مهتاب

متخصص بخش آموزش خیاطی
واقعا جسورترین کاری که کردم امشب زنگ زدم 110 چون دزد امده بود خونمون:ترس::ترس::ترس::ترس::ترس:

diana

کاربر ويژه
جسورانه ترین کاری که کردم این بود که به یکی که خیلی از من بزرگتر بود اشتباه زندگیش رو بهش گفتم.ما هم برای خودمون با جرأت شدیم.:ذوق زده:

آخرین ویرایش:

دختر مهتاب

متخصص بخش آموزش خیاطی
جسورترین کاری که امروز انجام دادم این بود که زنگ زدم داداشم برام پیتزابگیره:نیش2::88::88:

baroon

متخصص بخش ادبیات
عنوان تاپیک یه اشکال ادبی داشت عزیزان. :18:

باید بگید جسورانه ترین کاری که کردید چیه؟ نه جسورترین کار.
با اجازه ی ایجادکننده ی تاپیک عنوان تصحیح شد. :1:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا