• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

جعفري: با قلعه‌نويي مذاکره نداشتيم؛ با کمالوند تراکتورسازي را مي‌بنديم

ahmadfononi

معاونت انجمن
مديرعامل باشگاه تراکتورسازي گفت: مذاکره‌اي با قلعه‌نويي نداشتيم و با کمالوند تيم فصل آينده را مي‌بنديم.

00018395.jpg

محمد حسين جعفري در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس در مورد اينکه گفته مي شود قرار است تغييرات مديريتي در باشگاه تراکتورسازي انجام شود و مصطفي آجورلو جاي او را بگيرد، تصريح کرد: دو هفته است که اين شايعه را مطرح کرده اند اما من از اين قضيه بي خبرم. آجورلو، اين مومن خدا هم از اين قضيه بي خبر است. گويا بعضي از دوستان مي خواهند در اين شرايط حساس تراکتورسازي را به اضطراب بکشانند و توان ما را کم کنند.
وي افزود: با قاطعيت مي گويم مسئولان استان مي خواهند تراکتورسازي به ثبات مديريت برسد. اين تيم چه به فروش برسد چه به فروش نرسد مي خواهد به ثبات مديريتي برسد. من فقط ابراز نگراني کردم که در مورد مسائل مالي به طور جدي براي فصل بعد فکر کنند و به مشکلات امسال برنخوريم.
مديرعامل باشگاه تراکتورسازي در مورد اينکه گفته مي شود مذاکراتي با امير قلعه نويي براي فصل بعد شده است، گفت: اين خبر اصلا صحت ندارد و با قلعه نويي صحبتي نشده است. ما مي خواهيم با فراز کمالوند فصل بعد را آغاز کنيم و با او تيم را مي بنديم. هفته آينده بازي حساسي با صباي قم داريم و مي خواهم تلاش کنيم سهميه آسيايي را کسب کنيم.

بالا