• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

جلالي: تا جمعه به فدراسيون فرصت پاسخگويي مي‌دهم

ahmadfononi

معاونت انجمن
سرمربي تيم فوتبال فولاد خوزستان گفت: تا روز جمعه به فدراسيون فرصت مي‌دهم نظر خود را در مورد خواسته‌هايم بدهد.

00005530.jpg

مجيد جلالي پس از پيروزي 2 بر صفر مقابل پيکان اظهار داشت: ما براي اين بازي برنامه داشتيم و مي‌دانستيم که از اين بازي چه مي‌خواهيم.
وي درباره روند مذاکراتش با فدراسيون براي هدايت تيم اميد عنوان کرد: تا روز جمعه به مسئولان فدراسيون فرصت مي‌دهم تا شرايط خود را در مورد خواسته‌هايم پاسخ دهند. من شرايط چندان سختي را مطرح نکردم و به زودي درخواست‌هايم را روي سايت خود قرار مي‌دهم تا همه از آن مطلع شوند.
جلالي در مورد اينکه نام حميد استيلي هم براي سرمربيگري تيم اميد مطرح شده است، گفت: به هرحال فدراسيون مختار است، اما به نظر مي‌رسد خود آنها هم برنامه‌اي ندارند. در فوتبالي که هر کسي مي‌آيد يک مربي معرفي مي‌کند معلوم است که به کجا مي‌رود.
سرمربي فولاد در پاسخ به اين سؤال که چرا مي‌خواهد با فدراسيون همکاري کند، گفت: به هرحال آنها روي من حسن نظر دارند و من مي‌خواهم به تيم ملي کشورم خدمت کنم.

بالا