• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

جلالي: نفت من را شوکه کرد

khorde-shishe

متخصص بخش فوتبال
[h=2]سرمربي تيم تراکتورسازي مي‌گويد با فشار زيادي که روي بازيکنان بوده تيمش نياز مبرمي به سه امتياز بازي با نفت داشته است.

[TD="align: left"]
00945251.jpg
[/TD]

مجيد جلالي در نشست خبري پس از بازي با تيم نفت تهران که با برتري يک بر صفر تبريزي‌ها همراه بود، اظهار کرد: تيم نفت من را شوکه کرد و با کيفيت بازي کرد. بازيکنان ما زير فشار بودند و با استرس زياد بازي مي‌کردند. آنها مي‌خواستند نتيجه را حفظ کنند و هرچه مي‌توانستند در زمين انجام دادند.

به گزارش ايسنا، وي ادامه داد: از اين پيروزي خوشحالم و ان‌شاءالله بازي‌هاي بعدي نيز بهتر بازي کنيم.

جلالي بيان کرد: در مقابل داماش نيز خوب بازي کرده بوديم ولي زير فشار بوديم و نتوانستيم نتيجه لازم را کسب کنيم. هواداران امروز واقعا عالي بودند و اين پيروزي را تقديم آن‌ها مي‌کنم. بازيکنان را به خوبي حمايت کردند و تيم به اين حمايت احتياج داشت زيرا در فشار بوديم. اين پيروزي به ما خيلي کمک کرد و اعتماد به نفس بازيکنان را بالا برد.

وي درباره غيبت مهدي کريميان در اين بازي گفت: کريميان بعد از تصادفي که داشت، از نظر قواي بدني تحليل رفته و زمان مي‌خواهد تا به شرايط قبلي بازگردد.

جلالي درباره برخي حواشي پيرامون اين تيم گفت: عده‌اي هستند که تيم را وارد حاشيه مي‌کنند و فضا را براي کار کردن‌مان سخت مي‌کنند و عده‌اي جوان را هم با خود همراه مي‌کنند. دو بازيکن به خانه من آمده بودند و اشک مي‌ريختند که بگذاريد ما از اين تيم برويم و اين‌ها از فشارهايي است که برخي ايجاد کرده‌اند. بايد فرصت داد تا تيم به شرايط خوبي برسد. دو سال زمان مي‌برد تا بهترين تيم باشيم. از هواداران مي‌خواهم مثل امروز به حمايت‌هايشان ادامه بدهند.

بالا