گل همیشه بهار
متخصص بخش اینترنت
اسیدهای چرب و امگا ۳ موجود در غذاهای دریایی برای جلوگیری از ابتلا به سرطان پروستات
بسیار مفید هستند.
محمد تقی انوشه متخصص تغذیه درگفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران گفت: با توجه به
شرایط زندگی در جوامع کنونی و روندرو به رشد سرطان پروستات بهتر است مردان
حداقل ۳ وعده غذای دریایی را در سبد غذای هفتگی خود قرار دهند.
انوشه اظهار داشت: اسید چرب و امگا ۳ موجود در غذاهای دریایی در پیشگیری از ابتلا به
سرطان به خصوص سرطان پروستات مفید است .
وی خاطرنشان کرد: امگا ۳ به عنوان مادهای آنتی اکسیدان روند رشد سرطان که در بدن فرد
مبتلا به سرطان ایجاد میشود، جلوگیری میکند.
انوشه تصریح کرد: بهتر است غذاهای دریایی به صورت بخار پز یا کبابی خورده شود تا به مواد
غذایی موجود در آن آسیبی وارد نشود.