• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

جن در امارات

چاووش

متخصص بخش ادبیات
به تازگی در یکی از غارها در کشور امارات عکاسی در مقابل یکی از غارها صداهای مشکوکی از داخل غار میشنود و کنجکاوی وی موجب میشود به داخل غار برود و ماجرا را بررسی کند
وی ناگهان با صحنه غیر قابل باوری روبرو میشود و در حین عکس گرفتن از آن صحنه از ترس سکته میکند بعد از مدتی که دوستانش وی را در آن محل پیدا میکنند بعد از دیدن عکسهای گرفته شده توسط آن عکاس آنها را به چند کارشناس نشان میدهند و همگی متفق القول تایید میکنند
عکسها مربوط به جن است که در آنجا دیده شده

l6l3up3eba3r1dicu56.jpg
vc9js2dp9r5msyw2wjqi.jpg

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
به نظر میرسه این یک مجسمه ساخته دست انسان هست که فرد موجود در تصویر شاید در حال توضیح یا گرفتن عکس یادگاری از اثر هست!

چاووش

متخصص بخش ادبیات
به نظر میرسه این یک مجسمه ساخته دست انسان هست که فرد موجود در تصویر شاید در حال توضیح یا گرفتن عکس یادگاری از اثر هست!

البته درستی یا نادرستی این خبر برای منهم محرز نشده ولی انگار تلویزیون امارات هم این تصاویر رو پخش کرده و تاییدشون کرده
اگه به دو عکس با دقت نگاه کنیم در عکس اول سر مورد بحث بطرف بالاست ولی در عکس دوم به کسی که در پایین و در کنارش ایستاده نگاه میکند

بهر حال (الله و اعلم)

fatemeh

متخصص بخش ادبیات و دینی
من که عکسی نمی بینم ولی خبرش رو چند سال پیش شنیدم. البته از این خبرا زیاد هست که فلان خونه تو دبی جن داره.. فلان ویلا رو یکی به قیمت مفت از صاحبش خریده چون جن داره..
بزارید یه خاطره از دوستم تعریف کنم. میگه تو همون روزایی که خبره جن تو غار رو شنیده بوده با خانواده و دوستان میره جایی دور از شهر برای گشت و گذار. بعدش با دوستش دوتایی میرن بالای یه کوهی سبزی مخصوصی بچینن که یکهو سرشونو بالا میارن میبینن یک غار روبروشونه! به یاد خبر جنه جفتشون با سرعت نور پا به فرار میزارن و از کوه سر می خورن!:غش2:

BLaDe

متخصص بخش زبان
به نظر من جن وجود داره ولی نه این شکلی ....

صرفا جهت اطلاع :

حالا این تاپیک تو بخش خانه و خانواده و هنر در خانه چیکار می کنه ؟:نیش::سوت:
:غش2:

لطفا پس از رویت این پست ، پستمو پاک کنید که اسپم نباشه برای این تاپیک .. ممنون :بای:

آخرین ویرایش:

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
در کل به وجود و حضور فیزیکی چنین موجوداتی در جهان پیرامونمون اعتقادی ندارم!
اصولاً این رو دور از عدل خداوند میدونم که بخواد بر خلاف وعده ی خودش با ایجاد اختلال در سیستم جهان بعضی از بندگانش رو در چنین وضعیت های وحشتناک قرار بده!
خداوند عالم بر همه ی اتفاقات دنیای ماست.

چاووش

متخصص بخش ادبیات
اگه این یه جن واقعی بود اینقد گرد و خاکی نبود. آخه جن ها خیلی به پاکیزگی اهمیت میدن:نیش::غش2:

البته من هنوز خبر قطعی و کاملی بدستم نرسیده ولی طبق گفته هایی که کارشناسان و محققان در این زمینه اونا قدرتهایی از خودشون دارند که میتونن به هر شکل و هر رنگی در بیان (همونطور که وقتی امام حسین(ع) به شهادت رسیدند گروهی از انها به حضور امام سجاد(ع) رفتند و از ایشان خواستند که اجازه بدهند با لشکر یزید وارد جنگ بشوند ولی امام این اجازه رو بهشون ندادند...

amin khan

مدیر انجمن
آقا این چه عکسیه نمیگین یکی شب ساعت 3 ببینه میترسه .
حالا ترس به جهنم کلیه هام از کار افتاد :27:خدا انصافتون بده:31:

fatemeh

متخصص بخش ادبیات و دینی
دوستان به نظرتون جنا اینترنت بلدن؟:نیش:
فکرشو بکنین یک جن عضو ایران انجمن باشه!:38:

0mid

متخصص بخش ورزشی
جل الخالق چه اعتقاداتی:غش2:مگر جن هم به این زشتی می شود؟

بله آقا هوشنگ
حالا من نمیدونم این تصویر واقعی هست یا نه!!!
ولی درکل همینجوری توصیفشون میکنن
نمیدونم فیلم ملک سلیمان رو دیدین یا نه
اونجا تصویر بهتری ازشون هست :بله:

آسمان دریایی

متخصص بخش زبان انگلیسی
بله آقا هوشنگ
حالا من نمیدونم این تصویر واقعی هست یا نه!!!
ولی درکل همینجوری توصیفشون میکنن
نمیدونم فیلم ملک سلیمان رو دیدین یا نه
اونجا تصویر بهتری ازشون هست :بله:

ولی من شنیدم اجنه ظاهری کاملا شبیه انسان ها دارن... تنها تفاوتشون اینه که پاهاشون مث سم اسبه....:تعجب:
البته به نظر من اینا همه داستانه... جن همونطور که ادمین عزیز گفتن نمود ظاهری نداره. درسته اونا تو همین دنیا زندگی می کنن ولی ........ ( خدا می داند :نمیدونم:)

بالا