گل همیشه بهار
متخصص بخش اینترنت
اما 10 روز قبل از بازی ارتباطم با آقا فراز قطع شد و حتی من چند باز زنگ زدم حال ایشان را بپرسم که جواب ندادند..
شایعه تبانی بازهم به گوش می رسد. اینبار از بندر عباس و از بازیکنی به نام محمد زعفرانی که متهم شده به تبانی با شهرداری تبریز.. با او در این مورد بی رو در واسی حرف زدیم تا خط بطلانی باشد به روی این شایعه... این مصاحبه را بخوانید.
آقای زعفرانی جریان چیست.. راست حسینی برای ما توضیح بده ماجرای تبانی از چه قرار است؟
چه بگویم.. نمی دانم این حرف ها را روی چه حسابی درست می کنند.
اصلاً ماجرا چیز دیگری بوده و آنها جور دیگری بیان کردند و نمی دانم چه سیاستی پشت این قضیه است که می خواهند موفقیت آقای کمالوند را زیر سوال ببرند.
یعنی می خواهی بگویی تماسی نبوده است؟
نه اتفاقاً تماس بوده است.. البته من یک توضیح بدهم.
اولاً که من و آقای کمالوند 8سال است که همدیگر را می شناسیم و شاگرد ایشان بوده ام. این حق طبیعی من است که باایشان در تماس باشم جرم که نیست.
دوماً من همیشه با آقا فراز در تماس هستم. اما 10 روز قبل از بازی ارتباطم با آقا فراز قطع شد و حتی من چند باز زنگ زدم حال ایشان را بپرسم که جواب ندادند..
و حالا دلیلش را می فهمم.. جواب نداده این شده اگر جواب می داد که فکر کنم الان زندان بودیم.
سوماً آقای صاحب جمعی با من تماس داشت که آن هم از دوستان من است و در تماسی که باهم داشتیم از من خواست اگر کاری در تبریز داشتم بگویم و به قولی کم و کسری داشتم به آنها بگویم.
همانطور که اگر سایپا شمال هم بیاد بندر من قطعاً یکی از دوستانم را دعوت می کنم و اگر کاری هم داشته باشد به او تعارف می زنم.
پس چرا به مدیر عامل گفته اید؟ دلیلی ندارد..
دلیلی ندارد.. اما متاسفانه حق مطلب آنطور که باید و شاید ادا نشده است و همانطور که گفتم جوری این مطلب را نقل کرده اند که زیر سوال برویم..
خب تو دقیق بگو ما ادا می کنیم؟
من در اتاق بودم که آقای صاحب جمعی زنگ زد و احوالپرسی کردیم.
هم اتاقی من اشتباه برداشت کرده و می رود به مدیر عامل می گوید که از شهرداری به محمد زنگ زدند اما او پسر خوبی بود و قبول نکرد.
مدیر عامل هم با من تماس گرفت و ماجرا را پرسید من هم راستش را گفتم و مشکلی نداشتم.
گفتم بله تماس بوده اما موضوع تماس یک احوالپرسی بوده و نه بیشتر که قائله تمام شد. اما متاسفانه این موضوع ساده را که برای هر فوتبالیستی پیش می آید را بزرگ کردند و عده ای به ما تهمت زدند.
خیلی ناراحتی؟
چرا نباشم. اینجا مملکت اسلامی است تهمت زدن نباید به این راحتی باشد و باید با آن برخورد شود.. من خودم حتماً این موضوع را پیگیری می کنم و از کسانی که می خواستند با آبروی من بازی کنند شکایت می کنم و تا آخر آن می روم..
من نمی دانم آنها که این تهمت را زدند عقلشان نرسید من اگر بخواهم کاری کنم نمی آیم در اتاق خودم در حضور هم اتاقی ام این کار راانجام دهم پس این نشان می دهد که من دنبال چیزی نبودم و این موضوع واقعاً مسخره است و من آنها را نمی بخشم و به خدا واگذار می کنم.
اگر حرف خاصی داری بگویید؟
من از جوانی شاگرد آقا فراز هستم و یادم نمی رود که از همان زمان همیشه به ما می گفت که سالم زندگی کنید و نان حلال بخورید
من از همین جا به آقای کمالوند و مردم تبریز بابت صعود شهرداری تبریک می گویم.
و به آن عده از کسانی که دنبال مسائلی این چنینی هستند توصیه می کنم به جای این کارها اگر به دنبال دانش مربیگری می رفتند و سالم زندگی می کردند آنها هم الان چند تیم به لیگ برتر آورده بودند.
parsfootball.com