khorde-shishe
متخصص بخش فوتبال
[h=2] هافبک تکنيکي فجرسپاسي که در مقطعي هم کاپيتان فجر بود در برنامه نود گلي که به استقلال زده بود جزو گلهاي ماه فوتبال ايران بود. |
[TD="align: left"]
حميد جوکار بازيکني که دوست دارد با درخشش در فجر به يک تيم بزرگ برود در مصاحبه با سايت گل حرفهاي جالبي زد. اوضاع و احوال فجر چطور است؟ با بردي که مقابل سپاهان آورديم شرايط خيلي خوبي به دست آورديم و اميدوارم اين روند را بتوانيم ادامه دهيم. تيم ما تيم جواني است که هنوز روي غلطک نيفتاده است مطمئن باشيد روز به روز بهتر ميشويم و با وجود آقاغلام و کادرفني خوبي که داريم و ديگر مربيانمان بتوانيم در ادامه ليگ به موفقيتهاي بيشتر دست پيدا کنيم. بازي با تراکتور را چطور مي بيني. فکر ميکنيد تراکتور را هم بتوانيد شکست دهد؟ تراکتور تيم قدرتمندي است اما ما سپاهان را ديديد که شکست داديم و هدفمان اين است که تراکتور را هم شکست دهيم تا بتوانيم به شرايط خوبي برسيم. فکر کنم اگر تراکتور را هم ببريم غولکش ميشويم. چرا در بازيهاي قبليتان پس اينقدر ضعيف ظاهر شديد؟ در بازي هاي قبل هم ما موقعيتهاي زيادي را از دست داديم. در همين بازي با استقلال هم يک پنالتي را گل نکرديم در کل فکر کنم اگر در زدن ضربات آخر دقت کنيم ميتوانيم به موفقيت برسيم. به نظر من آقا غلام تقصيري ندارد و ما بايد موقعيتهايمان را گل کنيم. در بازي با تراکتور فکر ميکني تماشاگران شما بيشتر باشند يا تراکتوريها؟ قطعا تماشاگران ما بيشتر خواهند بود چرا که ما در خانه بازي ميکنيم در بازي قبل هم زياد بودند و مطمئن باشيد اين بازي هم به حمايت ميآيند تا بتوانيم موفق شويم. در برنامه نود گل تو جزو گلهاي ماه بود به نظرت خودت به کداميک از گلها راي ميدهي؟ از گلهايي که زده شد دو، سه تا انها شوت بود که قشنگتر از بقيه بود به نظر خودم گلي که من زدم با پاي چپ از 30 متري بود که فکر ميکنم گل قشنگي بود. من به خودم راي ميدهم و فکر ميکنم اگر سرخابي بودم بهترين گل ميشد. |