• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

حرف های بازیکنان پرسپولیس بعد از پیروزی

South Boy

متخصص بخش فوتبال
نيلسون: طاقت باخت در اين بازي را نداشتم
دروازه‌بان پرسپوليس پس از پیروزی 3 بر 2 مقابل گهر گفت: بازی عجیبی بود و چون طاقت شکست در این دیدار را نداشتم بی‌تابی می‌کردم. خوشبختانه این اتفاق افتاد و سه امتیازی را که می‌خواستیم به دست آوردیم. الان شرایط ما بهتر شده و می‌توانیم به رده‌های بالاتر فکر کنیم.
نيلسون در ادامه گفت: در هیچ دیداری نباید به یک گل بسنده کنیم چون فوتبال غیرقابل پیش‌بینی است و گاهی اوقات اتفاقاتی می‌افتد که عجیب است، باید حداقل اختلاف دو گل را حفظ کنیم.
ماهيني: مي‌خواستم گل را به روح پدربزرگم تقديم كنم
حسین ماهینی پس از پیروزی 3 بر 2 پرسپولیس مقابل گهر عنوان کرد: 2 گل خوردیم اما توانستیم به بازی بازگردیم و بازی را با برتری به پایان برسانیم. پس از اینکه 2 گل دریافت کردیم تیم به هم ریخت اما خوشبختانه بازیکنان به خوبی توانستند به بازی برگردند و 3 امتیاز را کسب کنیم.
وی در مورد جلسه‌ای که رویانیان با گل‌محمدی داشته و از نتایج تیم ابراز نارضایتی کرده، یادآور شد: ما هم از نتایج راضی نیستیم تیمی به بزرگی پرسپولیس باید جایگاه بهتری داشته باشد تلاش می‌کنیم تا در 5 تیم ابتدایی جدول قرار بگیریم. هم‌اکنون در رده ششم قرار گرفتیم و 5 امتیاز اختلاف با تیم پنجم داریم. هشت نه بازی دیگر باقی مانده و تمام تلاش خود را می‌کنیم تا به هدف خود برسیم.
ماهيني درباره ضربه پنالتی كه از دست داد، گفت: پنالتی‌زن اول تیم من هستم قصد داشتم با گل کردن این توپ آن را به روح پدربزرگم تقدیم کنیم اما چنین اتفاقی رخ نداد و قسمت نبود.
فشنگچي: كمي از استرس‌مان كم شد
امیرحسین فشنگچی پس از پیروزی 3 بر 2 پرسپولیس مقابل گهر عنوان کرد: دورودی‌ها در ضدحمله توانستند به 2 گل برسند اما خوشبختانه پس از آن توانستیم به بازی بگردیم و پیروز این میدان شویم.
وی در مورد اینکه پرسپولیس باید گهر را شکست می‌داد، خاطرنشان کرد: همه تیم‌ها را باید شکست دهیم استرسی که به بازیکنان غلبه کرده بود باعث شده بود تا نتوانیم نتایج لازم را کسب کنیم. هم‌اکنون از انتهای جدول فاصله گرفتیم و کمی از استرس‌مان کم شده است تلاش می‌کنیم تا در پایان فصل جزو چهار پنج تیم اول باشیم.
نوري: 5 دقيقه تمركزمان را از دست داديم
محمد نوری دیگر بازیکن پرسپولیس درباره برد تیمش گفت: 5 دقیقه تمرکز خود را از دست دادیم و گل دریافت کردیم اما خوشبختانه پس از آن توانستیم پیروز میدان شویم ما در نیمه اول هم موقعیت‌هایی داشتیم که نتوانستیم به گل تبدیل کنیم.
وی افزود: هم‌اکنون به رده ششم جدول صعود کردیم و روحیه بازیکنان نیز بهتر شده است. قرار گرفتن در رده ششم روحیه‌ای بهتر نسبت به رده یازدهم دارد و تلاش می‌کنیم تا در آینده نیز نتایج بهتری بگیریم.
سيدجلال: نبايد به يك گل بسنده مي‌كرديم
سیدجلال حسینی پس از پیروزی 3 بر 2 مقابل گهر دورود گفت: بازی مقابل گهر گره خورده بود و نباید به یک گل در این دیدار بسنده می‌کردیم اما خوشبختانه گره بازی را باز کردیم. شاید قسمت ما این بود که در دقایق پایانی به پیروزی برسیم. روی هم رفته برد بدی نبود. باید در مسابقات بعدی بیشتر کار کنیم تا تیم‌ها را راحت‌تر شکست دهیم.
مدافع پرسپولیس خاطرنشان کرد: امروز گهر هم خیلی خوب بازی کرد و متفاوت‌تر نسبت به دیدارهای گذشته ظاهر شد اما نتوانست مقابل ما بایستد.
رضايي: داور اشتباه داشت، اما نه روي گل‌ها
غلامرضا رضایی پس از پیروزی 3 بر 2 پرسپولیس مقابل گهر عنوان کرد: می‌دانستیم که بازی سختی مقابل گهر داریم با وجود این خدا را شکر می‌کنیم که توانستیم این 3 امتیاز را به دست آوریم در نیمه اول چندین موقعیت داشتیم که متأسفانه نتوانستیم از آن به خوبی استفاده کنیم.
وی افزود: اگر از موقعیت‌های خود استفاده می‌کردیم کار به سختی نمی‌کشید تا بخواهیم در دقایق پایانی پیروز میدان شویم در مجموع خدا را شکر می‌کنم که تمام بازیکنان تلاش کردند تا تیم پیروز شود. بازی کردن با تیم‌های پایین جدول سخت است و همیشه دشواری‌های خاص خود را دارد.
رضایی در مورد قضاوت داور نیز گفت: واقعاً فکر می‌کنم در برخی صحنه‌ها داور به اشتباه سوت زد اما روی گل‌های ما به درستی قضاوت کرد.
نوروزي: فكر مي‌كرديم بازي راحتي داريم
هادی نوروزی پس از پیروزی 3 بر 2 پرسپولیس مقابل گهر عنوان کرد: پس از اینکه 2 گل دریافت کردیم بچه‌ها به خودشان آمدند و توانستیم در پایان این بازی به برتری دست یابیم خدا را شکر می‌کنیم که این 3 امتیاز را کسب کردیم و به رده ششم صعود کردیم. در ابتدا فکر می‌کردیم بازی راحتی برابر این تیم داریم اما این دیدار دشوار شد به هر حال خدا را شکر می‌کنم که توانستیم 3 امتیاز را کسب کنیم.
بازیکن تیم فوتبال پرسپولیس در مورد اینکه آیا از سوی مدیرعامل باشگاه اولتیماتومی به بازیکنان داده شده است، گفت: خیر، مسئولان از نتایج راضی نیستند اما اولتیماتومی هم به ما ندادند و تلاش می‌کنیم بازی به بازی بهتر شویم و جایگاه اصلی خود را پیدا کنیم.
نوروزی در مورد اینکه آیا هدف پرسپولیس فقط جام حذفی است، خاطرنشان کرد: ما در لیگ هم به صورت جدی ظاهر می‌شویم، اگر قرار نبود جدی بگیریم این‌گونه بازی نمی‌کردیم. هواداران از پرسپولیس انتظار دارند و ما هم می‌خواهیم آنها را راضی نگه داریم.
وی در پایان پنالتی پرسپولیس را واضح دانست و گفت: داور به درستی سوت زد.
حقيقي: اين بردها بايد ادامه داشته باشد
رضا حقیقی پس از پیروزی 3 بر 2 مقابل گهر گفت: بازی را خوب شروع کردیم اما به مرور زمان گره خورد و کنترل مسابقه را از دست دادیم. گهر در دقایقی از بازی خیلی خوب بازی کرد اما ما مستحق پیروزی بودیم که اتفاق افتاد.
بازیکن تیم فوتبال پرسپولیس خاطرنشان کرد: این پیروزی‌ها باید ادامه داشته باشد تا در جدول لیگ برتر صعود کنیم.

ریحانه69

متخصص بخش فوتبال
خیلی از حقیقی خوشم میاد :141:داره میشه یکی از معدود بازیکنای ایرانی و البته پرسپولیس محبوب من:احترام:

بالا