• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

حسین هدایتی این بار در تیم داماش گیلان !

Reza Sharifi

مدير ارشد تالار
از زماني‌که اعلام شد باشگاه داماش گيلان با مشکلات مالي روبه‌رو شده خيلي‌ها خبر از انحلال اين تيم ليگ برتري مي‌دادند اما حالا اخبار اميدوارکننده‌اي از رشت درباره اين تيم شنيده مي‌شود. امير عابديني، مديرعامل اين تيم اعلام کرده که اين تيم يک مشتري پر و پا قرص دارد و آن هم کسي نيست جز حسين هدايتي مالک باشگاه استيل‌آذين! هدايتي که در ابتداي فصل در خريد راه‌آهن ناموفق‌ بود، پيش‌تر اعلام کرده بود که يک تيم ليگ برتري را به زودي خريداري مي‌کند و حالا روز موعود فرا رسيده است. عابديني در اين باره مي‌گويد: «‌اکنون که با شما صحبت مي‌کنم، بحث انحلال منتفي شده‌ اما ممکن است تغيير نام کوچکي در عنوان باشگاه ايجاد شده يا پيشوند يا پسوندي به نام داماش اضافه شود. به هر حال داماش به کارش ادامه مي‌دهد و دوستان زيادي براي خريد امتياز پا پيش گذاشته‌اند. پيش از اين قصد داشتم که بازيکنان تيم را کنار هم جمع کنم و به آن‌ها بگويم که ممکن است در پرداخت بخشي از قرارداد آن‌ها مشکلي پيش بيايد؛ در آن صورت اگر آن‌ها مي‌خواستند ادامه دهند، ادامه مي‌داديم ولي اگر نمي‌توانستند تيم را منحل مي‌کرديم اما اکنون بحث انحلال منتفي شده است. خوش‌بختانه مسئولان ذي‌ربط در حال انجام کارهايي براي نگه داشتن تيم هستند. هر‌ چند کارهايي که تاکنون شده‌ ‌با آنچه من توقع داشتم فاصله دارد. مسئولان استان نامه‌نگاري‌هاي زيادي انجام داده‌اند اما متاسفانه پي‌گيري نکرده‌اند. ناظر قضايي پرونده مالک داماش تمام کارها را بررسي کرده‌ و ما بايد تا وقتي که گزارش حسابرسي مشخص شود، صبوري کنيم.» مديرعامل داماش از هدايتي به عنوان خريدار اصلي داماش نام مي‌برد که حاضر شده بر خلاف ديگران بدهي‌‌هاي اين تيم را هم بدهد: «‌در اين ميان حسين هدايتي هم براي خريد امتياز باشگاه پا پيش گذاشته است. مطمئن باشيد تمام استعلام‌هاي لازم درباره او نيز گرفته خواهد شد. او تاکنون هيچ مشکلي نداشته و هيچ تنگناي اقتصادي ايجاد نکرده است. هدايتي ممکن است براي خريد داماش خيلي مصر باشد اما مطمئنا با اين‌گونه برخوردها پا پس خواهد کشيد. دو نفر ديگر از کساني که براي خريد داماش پيش‌قدم شده بودند شرايط بسيار خوبي دارند اما حاضر نيستند يک ريال از هزينه امسال و بدهي‌ها را پرداخت کند. آن‌ها مي‌گويند فقط هزينه‌هاي سال بعد را تامين خواهند کرد. تنها کسي که قبول کرده‌ تمام مشکلات مالي را حل کند، حسين هدايتي است.»

روزنامه خراسان

بالا