• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

حلـــوای بادامـی

ZahRa-Gh

متخصص بخش


روغن و كره را اضافه كنید. پس از نیم گرم شدن پودر قند و پودر زنجبیل را اضافه كنید...

attachment.php



مواد لازم :

  • آرد: 300 گرم
  • آرد نخودچی: 120 گرم
  • روغن جامد: 120 گرم
  • پودر قند: 200 گرم
  • كره: 200 گرم
  • خلال بادام: 100 گرم
  • پودر زنجبیل: 2 قاشق سوپ‌خوری

روش تهیه:

1 - آرد را در تابه‌ای ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید تا تفت بخورد و بوی خامی آرد گرفته شود و به رنگ دلخواه برسد. مواظب باشید كه آرد نسوزد.

2 - آرد نخودچی را نیز جداگانه تفت داده و از روی حرارت بردارید، سپس با هم مخلوط كرده، الك كنید و دوباره روی حرارت قرار دهید.

3 - روغن و كره را اضافه كنید. پس از نیم گرم شدن پودر قند و پودر زنجبیل را اضافه كنید.

4 - حلوا را داخل یك قالب ریخته و پس از سرد شدن كامل برش دهید یا داخل قالب‌های مونوپورشن اول از كیك اسفنجی برش خورده گذاشته و رویش را از حلوا پر كرده و روی حلوا را با پودر بادام یا پسته پوشش دهید.

فوت آشپزی
100531_474.jpg

نیمی از بادام خرد شده را می‌توانید داخل خمیر حلوا ریخته و در صورت خشک بودن حلوا می‌توانید از مقداری روغن مایع برای لطیف‌تر شدن حلوا استفاده کنید.
 
بالا