• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

حيواناتي با رنگ عجيب !

Reza Sharifi

مدير ارشد تالار

شما قطعاً با اين حيوانات آشنا هستيد. خرچنگ، پنگوئن، سنجاب و لاک پشت جانوراني هستند که به طور کلي براي ما آشنا هستند ولي چيزي که جانوران زير را در کل دنيا متفاوت و برجسته کرده، رنگ پوست آنهاست.

در زير حيواناتي که داراي رنگ پوستي غير عادي و عجيب و متفاوت با ساير همنوعان خود هستند آورده شده اند.

خرچنگ آبي

پنگوئن کاملا سياه

سنجاب بنفش

اين سنجاب بنفش رنگ در فوريه 2012 در دام صيادان در جنوب فلوريدا گرفتار شد با رنگ عجيب خود همه را شگفت زده کرد!

لاک پشت صورتي

ملخ صورتي

به جرات مي توان گفت که اين ملخ جزو زيباترين و خوش رنگ ترين حشراتي است که تا بحال ديده شده است.

ماري با خطهاي آبي نئوني!

اين مار بسيار زيبا و واقعا خوش خط و خال با رگه هاي آبي نئوني و درخشان در سان فرانسيسکو توجه همگان را به خود جلب کرد.

طاووس برفي

اين طاووس سفيد و زيبا دچار بيماري زالي است. زالي در بين جانوران کم و بيش وجود دارد ولي اين طاووس زال شايد زيبا ترين موجود زال زمين باشد.

دلفين صورتي

اين دلفين صورتي در سال 2009 توسط دوربين يک ماهيگير در درياچه لويزيانا شکار شد

Reza Sharifi

مدير ارشد تالار
و یک حیوان نادر به نام پلنگ صورتی :

pinkpan2.jpg

البته این فتوشاپه :50:

rahnama

پدر ایران انجمن
به زیبائی این مار هیچ جانوری را ندیده بودم. چقدر لذت بردم.
در سنین نوجوانی سرگرمی نداشتیم.رودخانه می رفتیم و مارهای کوچک می گرفتیم و با آن بازی میکردیم.

06.jpg

rahnama

پدر ایران انجمن
جانوران غریزه عجیبی دارند.ترس را در طرف مقابل متوجه می شوند.ما واقعا ترسی نداشتیم.

بدون اغراق عرض کنم.اگر این مار را ببینم حاضرم بغلم کنم ومدتها به اندام زیبایش نگاه کنم.

دختر مهتاب

متخصص بخش آموزش خیاطی
چه اعتمادبه نفسی:خنده2:
فکرنکنم بااین اعتمادبه نفست حالاحالاهاتودام بیفتدی:خنده2:

Mahdi Askari

مدير فنی
چه اعتمادبه نفسی
فکرنکنم بااین اعتمادبه نفست حالاحالاهاتودام بیفتدی

نه بابا شکار چی باید شکار چی باشه منو شیکار کنه:قلیون:
که تاحالا کسی به این مشخصات به این دنیا گام نگذاشته:15:

این که پلنگ خودمونه

:10: چرا همیشه باید تاپیک های منو بزنن؟؟؟!!!

شمیم

کاربر ويژه
جالب وزیبا بود . خداوند بزرگ باذوق و سلیقه ،به زیبایی این جهان را با موجودات آن آفرید . من هر موقع این چیز ها را میبینم . از خدا تشکر می کنم . از این که چشم بینا به من داد تا زیبایی هایش را ببینم ولذت ببرم.

بالا