تستتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت
خوب قضیه این تاپیک برای بی خبران از سفر به گذشته ما:نیش:
یه روز پاشدیم اومدیم انجمن بعد یه چرخی که زدیم یهو دیدیم ای داد ما رو دیروز انجمن پرت شدیم
با هزار مکافات اومدیم رو امروز یه چرخی دوباره زدیم دوباره پرت شدیم دیروز
هی اینجوری شدم :فکر: که اینجا چه خبره آخهههههههههه یهو دیدم علی هم با ماشین زمان اومده دیروز :نیش:
بعد نمی دونم چی شد رفتیم دوباره رو امروز هر چی به مریمی و آرشی تعریفیدیم خندیدن هی گفتن خوش به حالتون مارو هم ببرید دیروز
اما ما که نمی خواستیم ببریم اونارو خواستیم دلشان بسوزد اما ماشین جادویی مارو گیر آوردن اونا هم اومدن دیروز و این تاپیک ساخته شد
حالا هی کیجی ویجی نزن چی شد اینجا کجاست یعنی چی دیروز امروز:غش:
خودم میگم
تغییر سرور داشتیم دیروز سرور جدید بود که دیتابیس یه روز قبل انجمنو رو میاورد بالا و زمان حال انجمن هم سرور قدیم بود
ما هی الان اون ساعت پرت میشیدیم این سرور اون سرور
خوب قضیه این تاپیک برای بی خبران از سفر به گذشته ما:نیش:
یه روز پاشدیم اومدیم انجمن بعد یه چرخی که زدیم یهو دیدیم ای داد ما رو دیروز انجمن پرت شدیم
با هزار مکافات اومدیم رو امروز یه چرخی دوباره زدیم دوباره پرت شدیم دیروز
هی اینجوری شدم :فکر: که اینجا چه خبره آخهههههههههه یهو دیدم علی هم با ماشین زمان اومده دیروز :نیش:
بعد نمی دونم چی شد رفتیم دوباره رو امروز هر چی به مریمی و آرشی تعریفیدیم خندیدن هی گفتن خوش به حالتون مارو هم ببرید دیروز
اما ما که نمی خواستیم ببریم اونارو خواستیم دلشان بسوزد اما ماشین جادویی مارو گیر آوردن اونا هم اومدن دیروز و این تاپیک ساخته شد
حالا هی کیجی ویجی نزن چی شد اینجا کجاست یعنی چی دیروز امروز:غش:
خودم میگم
تغییر سرور داشتیم دیروز سرور جدید بود که دیتابیس یه روز قبل انجمنو رو میاورد بالا و زمان حال انجمن هم سرور قدیم بود
ما هی الان اون ساعت پرت میشیدیم این سرور اون سرور
آخرین ویرایش: