پانته آ
متخصص بخش
مواد لازم:
خامه صبحانه……۱۰۰ گرم
پودر قند…..۲۵ گرم
پودر خامه ……۲۵ گرم
طبیعتآ با این مقدار مواد ۱۵۰ گرم خامه فرم گرفته دارید
به نسبت نیاز میتونید مواد رو چند برابر کن
با ۱/۵ برابر این مواد یک کیک خامه ای رو میتونید به خوبی پوشش بدید
خامه….پودر قند و پودر خامه رو با هم مخلوط کنید در حدی که با هم مخلوط بشن
نمیخواد هم بزنید
در حدی که مخلوط بشن
یک ظرف انتخاب کنید که ۳ برابر موادتون جا داشته باشه
ظرف رو داخل فریزر بذارید تا تراشه های یخ روی خامه ظاهر بشه
ظرف رو از فریزر بیرون بیارید و با همزن دور تند خامه رو بزندی
حدود ۱۰ دقیقه
در ۳-۴ دقیقه اول خامه پف میکنه
که این پف مجازی هست
پس به زدن ادامه بدید
تا خامه فرم گرفته آماده بشه
چند نکته
در هوای گرم
حتمآ ظرف رو داخل کاسه یخ قرار بدید بعد شروع به زدن کنید
خامه زده شده رو نیم ساعت داخل یخچال بذارید بعد برای روکش کردن استفاده کنید
خامه صبحانه……۱۰۰ گرم
پودر قند…..۲۵ گرم
پودر خامه ……۲۵ گرم
طبیعتآ با این مقدار مواد ۱۵۰ گرم خامه فرم گرفته دارید
به نسبت نیاز میتونید مواد رو چند برابر کن
با ۱/۵ برابر این مواد یک کیک خامه ای رو میتونید به خوبی پوشش بدید
خامه….پودر قند و پودر خامه رو با هم مخلوط کنید در حدی که با هم مخلوط بشن
نمیخواد هم بزنید
در حدی که مخلوط بشن
یک ظرف انتخاب کنید که ۳ برابر موادتون جا داشته باشه
ظرف رو داخل فریزر بذارید تا تراشه های یخ روی خامه ظاهر بشه
ظرف رو از فریزر بیرون بیارید و با همزن دور تند خامه رو بزندی
حدود ۱۰ دقیقه
در ۳-۴ دقیقه اول خامه پف میکنه
که این پف مجازی هست
پس به زدن ادامه بدید
تا خامه فرم گرفته آماده بشه
چند نکته
در هوای گرم
حتمآ ظرف رو داخل کاسه یخ قرار بدید بعد شروع به زدن کنید
خامه زده شده رو نیم ساعت داخل یخچال بذارید بعد برای روکش کردن استفاده کنید