• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

خداحافظی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mohammadshamosi

کاربر ويژه
سلام به دوستان گلم
امشب خیلی اتفاق افتاد ، از آرش گرفته یا آقا یوسف و تاپیک پر محتوای ملیکا خانم
خوب من چیزی در این موارد نمیگم چون دیگه خدمتتون نیستم که خدایی نکرده بریم و کسی رو ناراحت کنیم
به هر حال من یکی که ناخونده اومدم اینجا عضو شدم و اینطور هم قسمت شد که بریم ( به دعوت آقا هوشنگ گل اومدم که شاید برای بعضی ها من مهمون ناخونده بودم )
خوب هر کس یه طبعی برای خودش داره ، من خودم نمیتونم بین خانواده ای باشم که بعد از مدت زمان طولانی با هم کدورت پیدا کنند و به جایی بکشه که به همدیگه توحین بکنند و بدتر از اون کسی نباشه که مشکل رو حل کنه
دومین مورد هم اینکه جایی نمیتونم باشم که نظرم هیچ ارزشی نداشته باشه ، اون هم نطری که خودخواهانه نبوده و به خاطر خود انجمن بوده
آهان یه عرض خواهی هم بدهکارم: ماه محرم هدری که طراحی کردم و تقدیم کردم خدای نکرده منظورم این نبود که بگم هدر انجمن خوب نیست یا ..... ولی گفتم شاید برای محرم هدر مخصوص برای انجمن خوب باشه ، که متاسفانه با اون برخورد مواجه شدم ، به هر حال گذشت
توی این دوره با دوستانی آشنا شدم که واقعا دوستان خوب و عالی بودند و امیدوارم این دوستی همیشه ادامه پیدا کنه ، در کنار این هم دوستانی بودند که وقتی به ما احتیاج داشتند با ما خوب بودند و کنارمون بودند و زمانی که کارشون تموم شد دیگه ما رو نمیشناختند :نیش: خوب ما هم یه عادت داشتیم به هر کس که میرسیدیم زود عادت میکردیم و خصوصی ترین مسائل زندگیم رو میگفتم که این موارد هم برام مشکل ساز شد ، ولی امیدوارم هیچ کدوم از دوستان از من بدی به دل نداشته باشند
خلاصه هر بدی از من دیدید حلال کنید
در ضمن تک به تکتون رو خیلی دوست دارم چون یکی ، دو روز نیست که میشناسمتون و زمان زیادی هست که باهاتون آشنا هستم :دوست:
امیداورم هر جا هستید : لبتون خندون ، تنتون سالم و جیبتون پر پول باشه :نیش:
در آخر هم آی دی و شماره موبایلم رو میدم که اگه از دوستان یه موقع کاری با من داشتند راه ارتباطی وجود داشته باشه
-----------------------------------------------
ID: mohammad_shamose
tel: 09138073954
موفق و سربلند باشید
یا حق
:گل:

rahnama

پدر ایران انجمن
واقعا متاسفم.متاسفم و باز متاسفم که قدر همدیگر را نمی دانیم . مجمد جان آرزوی موفقیت هر چه بیشترت را دارم.همیشه دوستت داشتم و همیشه هم دوستت خواهم داشت.تماس می گیرم.این مدت خیلی زحمت کشیدی که جای تشکر دارد . باور کنید در این موقعیت نمی توانم علی را تنها بگذارم و برای عزیزان انجمن هم دلم تنگ می شود و الا نفر بعدی من بودم.

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
آرزوی موفقیت هرچه بیشتر برای محمد عزیز رو دارم .
محمد جان خصوصی چند بار عرض کردم جوابش نیومد، دیگه به دوباره گوییش نمیاد، موردی رو که برای تبلیغ داده بودید هنوز هم حتی با رفتنتون بنده به پاس زحماتی که در این مدت کشیدید حاظرم که در سایت برای مدتی قرار بدم .
خب فکر کنم ، نصب بنر سایت جدیدتون در انجمن خودش میتونه بهترین و خوشحال کننده ترین راه برای ارتباط دوستانمون با شما بعد از رفتنتون باشه .
به هر حال هرطور که راحتیت .
سلامت باشید

0mid

متخصص بخش ورزشی
واقعا كه خسته نباشي علي
حالا كه داره ميره؟؟؟؟؟؟ :تعجب:

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
:خنده2:
سر این مساله نمیره که امید ... :خنده2:
دلیل رفتنشون رو اون بالا گفتن . من موضوع دیگه ای رو عرض کردم . ایشون یه بنر تبلیغاتی داشتن که میخواستن بدن برای تبلیغ داشتیم با هم سر این موضوع حرف میزدیم ، قرار بود پول واریز کنند ، پیام زده بودن برای شماره حساب،که بنده در آخرین پیام گفتم که به پاس زحماتشون نیازی به پرداخت پول نیست . منظورم این این موضوع هست که بعد از رفتنشون موضوع اون صحبت و توافق و درخواست تبلیغاتی ایشون لغو نشده من هنوز سر حرفم هستم .

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا