خطيبي: بي توجهي مسئولان باعث استعفايم شد [h=2] سرمربي مستعفي تيم فوتبال ماشين سازي تبريز با بيان اينکه شرايط براي ادامه همکاري وي با اين تيم مطلوب نبود، گفت: بي توجهي مسئولان به تيم ماشين سازي باعث شد تا از سرمربيگري اين تيم استعفا کنم. |
[TD="align: left"]
حسين خطيبي در گفتگو با مهر با تائيد خبر استعفاي خود از سرمربيگري تيم ماشين سازي تبريز، اظهار داشت: تيم ماشين سازي در فصل جاري ليگ دسته اول بخصوص در نيم فصل دوم واقعا شرايطي داشت که کار کردن را براي من و بازيکنان بسيار سخت کرده بود. وي ادامه داد: حدود چهار ماه بود که در تيم ماشين سازي بودم اما در اين مدت يک مسئول هم حتي براي روحيه دادن به کنار تيم ما نيامد. خطيبي گفت: ماشين سازي قديمي ترين تيم فوتبال تبريز است و هنوز هم هواداران زيادي دارد و انصاف نيست که اين تيم در چنين شرايط سختي قرار داشته باشد. وي با اشاره به اينکه چک هاي قرارداد بازيکنان هنوز پاس نشده است، تاکيد کرد: مگر بازيکن خانواده ندارد که خرج زندگي هم نداشته باشد، يک فوتباليست شغلش فوتبال بازي کردن است و چشم به پولي دارد که باشگاه قرار است به او بدهد. سرمربي مستعفي ماشين سازان افزود: البته باشگاه هم هيچ تقصيري ندارد و آقاي محمدپور که واقعا به عنوان مديرعامل براي تيم ماشين سازي زحمت مي کشد، از چک هاي شخصي خود به بازيکنان داده به اميد اينکه از اسپانسر و طرف قرارداد باشگاه پول بگيرد که متاسفانه هنوز اين امر محقق نشده است. وي در ارتباط با دليل استعفاي خود از سرمربيگري ماشين سازي نيز گفت: من نمي توانستم بي نظمي هاي برخي بازيکنان را تحمل کنم، البته گفتم که بازيکن هم انسان است و نياز به پول دارد، اگر پول نباشد حتما بي نظمي هايي هم وجود خواهد داشت و به نظر من اين بي نظمي ها را نبايد گردن بازيکنان انداخت. وي ادامه داد: اگر بازيکن مشکل مالي نداشت و بي نظمي مي کرد، من به عنوان سرمربي با او برخورد مي کردم اما حالا که پول نيست و مي بينم حق با بازيکن است، سکوت مي کنم و به نظرم استعفا بهترين تصميمي بود که گرفتم. خطيبي در پاسخ به اين سئوال که آيا احتمال بازگشت وي وجود دارد يا خير، گفت: من اگر چه به صورت شفاهي استعفا کرده ام اما به آقاي محمدپور گفتم که تصميمم براي کناره گيري جدي است. وي در پايان گفت: در اين مدت که سرمربي تيم ماشين سازي بودم، هواداران به من لطف داشتند ولي ما با توجه به مشکلاتي که داشتيم اگرچه تا آخرين توان تلاش کرديم اما نتايج تيم در طول فصل باعث شد تا هواداران ماشين سازي بازيها و نتايج خوبي را از تيم محبوب خود شاهد نباشند. حسين خطيبي چهارشنبه شب گذشته از سرمربيگري تيم فوتبال ماشين سازي تبريز استعفا کرد |
ورزش سه