khorde-shishe
متخصص بخش فوتبال
[h=2] سرمربي تيم فوتبال گسترش فولاد تبريز گفت: با گسترش فولاد قرارداد سه ساله دارم و حالا حالاها در اين تيم هستم. |
[TD="align: left"]
رسول خطيبي پس از تساوي يک بر يک تيمش مقابل استقلال خوزستان گفت: در نيمه اول موقعيتها را با انگشتان دستم ميشمردم که انگشتانم کم آمد. بازي در مقابل تيمي که اينقدر بسته عمل ميکند بسيار سخت است. توپهاي ما به گل نميرفت و دروازهبان آنها نيز به خوبي توپها را دفع ميکرد. به گزارش فارس، وي افزود: وقتي توپها به گل نميرود تقدير الهي است و نميتوان کاري کرد. بايد از موقعيتهايي که ميسازيم گلزني کنيم. سرمربي گسترش فولاد در پاسخ به اين سؤال که عمق دفاع اين تيم دچار مشکل بود خاطرنشان کرد: مشکل ما اتفاقاً از کنارهها است البته بازيکنانمان امروز خوب کار کردند و از قبل ديدار مقابل داماش روي اين مسئله کار کرده بوديم. از اين جناح به حريف موقعيت نداديم. ويسي مربي جوانمرد و جواني است اما اين بازي از يادم نميرود و آنها خيلي بسته کار کردند. اگر قرار باشد تيمها اينطور بسته کار کنند هيچکس از فوتبال لذت نميبرد و آن وقت بايد سالها به دنبال فوتبال زيبا بگرديم. انشالله يک روز اين موضوع درست ميشود. خطيبي در پاسخ به اين سؤال که آيا آنها که اينچنين مشکلاتي دارند نميترسند سقوط کنند اظهار داشت: مطمئن باشيد ما جزو 10 تيم ابتدايي جدول خواهيم بود و رتبه ما تکرقمي ميشود. وي در مورد اينکه آيا براي مهاجمان تيمش برنامه تمرين اختصاصي نميگذارد تا مشکل گلزني آنها رفع شود گفت:ما هر هفته سه جلسه با مهاجمانمان تمرين ضربه به چارچوب ميکنيم. وي تأکيد کرد: فوتبالي که تراکتورسازي و گسترش فولاد بازي ميکنند رو به جلو است و تيمهاي مقابل آنها سعي ميکنند بسته عمل کنند امروز سؤالهايي پرسيديد که انتظارش را نداشتم. ما جزو 5 تيمي هستيم که فوتبال خوبي را ارائه ميدهيم، فولاد، سپاهان، صبا و پرسپوليس به همراه ما بازيهاي خوبي را انجام ميدهند. از خيلي تيمها بهتر هستيم و همينکه اينقدر موقعيت خلق ميکنيم بسيار خوب است. خطيبي در مورد اينکه ويسي اعلام کرده آنها فقط اوت ميانداختند، خاطرنشان کرد: استقلال هم ما را با اوت برد، سپاهان هم از اوتهاي احسان حاجصفي استفاده ميکند تمام تيمها روي اين موضوع کار ميکنند چرا نميگوييد در بازي قبلي روي يک اوت دستي توانستيم گل برتري خود را وارد دروازه راهآهن کنيم. چرا نميپرسيد گسترش فولاد اينقدر بازيکن بومي دارد و بخشي از فوتبال آذربايجان را به خود اختصاص دادند. وي تأکيد کرد: ما داريم فوتبال حرفهاي بازي ميکنيم هر تيمي اگر اوت انداز داشته باشد از آن استفاده ميکند و اگر استقلال خوزستان چنين بازيکني داشت حتماً پرتاب اوت ميکرد. تيمي که بسته بازي ميکند در مقابلش يا بايد به کنارهها برويم و يا اينکه از ضربات ايستگاهي استفاده کنيم. هرکس فوتبال را پيگيري ميکند به من بگويد مقابل تيم بسته به چه شکل بايد فوتبال بازي کرد يا من نميدانم و يا اينکه به ما طور ديگري اين موضوع را گفتهاند. خطيبي در مورد اينکه نگران برکنارياش نيست، اظهار داشت: من قرارداد سه ساله دارم و حالا حالاها در گسترش فولاد هستم. وي افزود: کارمان را ميکنيم در مقابل تيمي که بسته بازي ميکند و هر 18 بازيکنش به دفاع رفتهاند خلق اين همه موقعيت واقعاً خوب است و فکر ميکنم تنها يکي دو تيم ميتوانند چنين کاري کنند که از بدشانسي ما امروز توپهايمان به گل تبديل نشد. سرمربي گسترش فولاد در مورد عملکرد خوب دروازهبان استقلال خوزستان خاطرنشان کرد: اين هم از بدشانسي ما بود و دروازهبان حريف برايمان مشکل شده بود. |