• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

خطيبي: داور يک پنالتي براي ما نگرفت

Reza Sharifi

مدير ارشد تالار
[h=2] سرمربي تيم فوتبال گسترش فولاد تبريز گفت: داور يک پنالتي براي ما نگرفت و گل صحيح ما اعلام نشد.

[TD="align: left"]
00945508.jpg
[/TD]

رسول خطيبي در مورد شکست دو بر صفر تميش مقابل داماش گيلان گفت: از طرف خودم از تماشاگران و اهالي تبريز عذرخواهي مي‌کنم، فوتبال را ما بازي کرديم اما نتيجه به سود ما نشد از اول تا آخر بازي حريف عملکرد بسته‌اي داشت و به دنبال استفاده از ضد حملات بود.

به گزارش فارس، وي افزود: بازيکنان حريف زياد زمين مي‌افتادند، ما براي حريفاني که بسته بازي مي‌کنند برنامه داريم اما بدشانسي دامان‌مان را گرفت.

سرمربي گسترش فولاد در مورد قضاوت داور گفت: در مورد داوري صحبت نمي‌کنم اما داور امروز همان داوري بازي ما با استقلال بود و خيلي بازي را نگه مي‌داشت، نمي‌دانم شرايط جسماني او در چه شرايطي است يا اينکه نوع داوري او شايد اينگونه است. در نيمه اول يک پنالتي براي ما نگرفت و گلي هم که به ثمر رسانديم به اعتقاد کارشناسان درست بوده است، نمي‌توانيم کاري بکنيم، تنها از مسئولان انتظار داريم نظارت بيشتري داشته باشند.

خطيبي اظهار داشت: ان‌شاءالله تا نيم‌فصل مشکلاتمان را برطرف مي‌کنيم تا نتايج بهتري بگيريم در نيمه دوم فشار زيادي آورديم اما در فوتبال تيمي که خوب بازي مي‌کند هميشه برنده نيست. دو بر صفر باختيم از بدشانسي‌مان ابتداي نيمه دوم يک تعويض اجباري داشتيم و نتوانستيم در ادامه تعويض تاکتيکي کنيم، نمي‌گويم خيلي خوب بوديم اما از حريف بهتر بوديم، کيفيت بازي ما نسبت به قبل پايين‌تر شده بود، اميدوارم اين شکست نقطه عطفي براي ما شود و غرور تيم از بين برود.

بالا