• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

خلیج فارس یا خلیج عرب!!!

ثنا

کاربر ويژه
یکی از سایت ها یک نظر سنجی درباره اسم خلیج گذاشته.
اگر تو این نظرسنجی خلیج عرب انتخاب بشه اسم خلیج فارسو تو اینترنت به خلیج عرب تغییر میدن.
لطفا به این سایت برید و برای سربلندی کشورمون رای بدید.اگر میتونین به دوستاتون هم خبر بدید
Persian Gulf or Arabian Gulf

amininho

متخصص بخش کامپیوتر
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]
brown.gif
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Persian Gulf خليج فارس - 60.8% [FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]
aqua.gif
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Arabian Gulf الخليج العربي - 39.2%

Reza

متخصص بخش اسکریپت
من که فکر نکنم با یه نظر سنجی اسم خلیج فارس رو تغییر بدن به خلیج عرب
بعدش سایتش هم فکر نکنم رسمی باشه
این عرب ها هر کاری می کنن نیازی به نظرسنجی نیست

ثنا

کاربر ويژه
به نظر من حتی اگه این نظر سنجی بیخود هم باشه بازم باید رای بدیم تا حداقل همه بفهمن که ما هوای کشورمونو داریم!!!!!!!!! خصوصا وقتی میخوان خلیج مارو به اسم این عرب های ... بکنن!!!:نه::قاطی:

amin khan

مدیر انجمن
اره منم با نظر رضا موافقم،در ضمن اون سایت ماله یه ایرانی داخل کشور که فکر کنم با این کار به دنبال منافع اقتصادیش باشه.

Reza

متخصص بخش اسکریپت
منم موافقم ایشون یه هدفی داره از این کار
دختر جان شما جوگیر شدی :سوت:
بعدش با این کار ها هیچ کمکی به کشو ر نمی شه

khodam

متخصص بخش ادبیات
باید تو این نظر سنجی شرکت کنیمو خلیج فارسمون رو حفظ کنیم. :دوست:

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
از هر کاری منافعی شامل افراد خاصی میشه، حتی با تصور اینکه با ورود و رای ما منفعتی برای صاحب این سایت بوجود میاد، باز هم منفعت رای دادن برای ما ایرانی ها بیشتر از منفعت رای ندادن هست.
فکر کنید در همین ورود و خروج ها به این سایت حتی اگر شده 100 نفر عرب یا از مردم کشورهای دیگه هم وارد این سایت بشند برای رای دادن یا سرک کشیدن بابت حس کنجکاویشون، به نظرم همینکه ببینند رای و نظر ایرانی ها بیشترین طرفدار رو داره کافی هست، شاید همین کارهای کوچک طی چند سال جمع بشند و کمک کنند برای وقوع کاری بزرگتر.

Reza

متخصص بخش اسکریپت
من طی چند سال اخیر مثل همین نظر سنجی ها رو تو چندین سایت دیگر دیدم
بیشترشون برای بالا بردن ترافیک سایتشون از نظرسنجی های احساسی استفاده می کنن
خلیج فارس به اون بزرگی مطمثنا ارزشش بیشتره از یه نظرسنجی هست
ما با شرکت تو این نظرسنجی ها هیچ کمکی که نمی کنیم بلکه شاید ضرری هم به این موضوع برسانیم
چون این نظرسنجی رسمی نیست و هیچ کدوم ما از صحت درست بودن این نظرسنجی اگاه نیست
و امکان تغییر و دستکاری در نظرسنجی هست معتقدم شرکت نکردن در این نظرسنجی بهتر از شرکت نکردن است
چون ابروی خلیج فارس در میان است :سوت:

rahnama

پدر ایران انجمن
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Persian Gulf خليج فارس
greenbar.gif
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]60.9% [FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Arabian Gulf الخليج العربي
greenbar.gif
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]39.1% [FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif] Total votes: 3262017

Sarah

کاربر ويژه
بنظر من هم، نظر دادن بهتر از دست روی دست گذاشتن و هیچ کاری نکردن هست. اگه حمایت خودمون رو اعلام کنیم نشون دادیم که به کسی اجازه نمیدیم روی چیزایی که مال ماست مالکیت داشته باشن!

ثنا

کاربر ويژه
بله. گویا دو سه روز پیش اخبار شبکه 3 در موردش اطلاع داده و گفتن برید رای بدید!!!

بالا