• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

خمیر پیتزا به روش آشپز جمی الیور

mitra mehr

متخصص بخش خانه و خانواده

jamie-oliver_med.jpg

مواد لازم: (برای ٨ تا ٦ پیتزای متوسط)

٧ پیمانه آرد نان یا سمولینا( ٥ پیمانه آرد نان + ٢ پیمانه آرد سمولینا)
نمک ١ قاشق غذاخوری
خمیر مایه ٢ قاشق غذاخوری پر
شکر ١ قاشق غذاخوری
روغن زیتون ٤ قاشق غذاخوری
آب ولرم ١/٢ و ٢ پیمانه

طرز تهیه:
ابتدا مایه خمیر,شکر و روغن زیتون رو با آب نسبتاً گرم مخلوط کرده و کنار می گذاریم.

0.JPG
1.JPG
آردها رو الک کرده، نمک رو به اون اضافه و با هم مخلوط می کنیم.

2.JPG
3.JPG

حالا مایه خمیر رو کم کم به مواد خشک اضافه کرده، مواد رو مخلوط می کنیم

4.JPG

بعد خمیر رو به سطح صاف و تمیزی منتقل و مطابق شکل به مدت حدوداً ١٠ تا ٧ دقیقه ورز می دیم تا خمیر یک دستی به دست بیاریم.



5.JPG

خمیر رو داخل کاسه آرد پاشی شده ای گذاشته، دوباره روی اون رو آرد می پاشیم، با پارچه مرطوبی می پوشونیم و برای ٢ تا ١ ساعت در جای نسبتا گرمی قرار می دیم تا حجمش دو برابر بشه.


6.JPG

و خمیر ما که برای انواع پیتزا می تونین ازش استفاده کنین، آماده است.

7.JPG

چند نکته:

* آرد سمولینا رنگ و طعم بهتری به این خمیر می ده اما در دسترس نداشتنش اهمیت چندانی نداره و می تونین بدون سمولینا هم از خوردن اون لذت ببرید.
* آردی که برای این نون استفاده می کنین ترجیحا آرد نونوایی باید باشه چون هر چه آرد سخت تر باشه و گلوتن بیشتری داشته باشه برای نون پیتزا مناسب تره.
* قبل از باز کردن خمیر به آرومی روی اون رو با دست فشار بدید تا هوای موجود در اون خالی بشه.
*وقتی خمیر رو باز کردین بهتره مجدداً به مدت ٢٠ تا ١٥ دقیقه بهش استراحت بدین و بعد مواد رو روی اون بریزید. ولی سعی کنین بیشتر از این در هوای آزاد نمونه.
* تردی و نرمی این خمیر به ضخامت اون بستگی داره اگه خمیر رو نازک پهن کنین نون پیتزای کاملا ترد و اگه کمی ضخیم تر پهن کنین نون پیتزای نرمی خواهید داشت که در هر دو حالت خوشمزه است و فقط به سلیقه شما بستگی داره.
* این خمیر رو هم می تونین بلافاصله استفاده کنین و هم دو سه روز در یخچال یا چند هفته در فریزر نگه داری کنید.



 
بالا