خودم به مهدويکيا پيشنهاد خداحافظي دادم [h=2] سرمربي پرسپوليس گفت: خودم به مهدويکيا پيشنهاد خداحافظي دادم. |
[TD="align: left"]
يحيي گلمحمدي بعد از نشست خبري با دوربينهاي تلويزيوني صحبت کرد و در مورد موافقتش با کاهش تعداد تيمهاي ليگ برتري گفت: وقتي از نظر امکانات شرايط مساعدي نداريم اين مسئله درست نيست ورزشگاههاي ما حتي آبخوري ندارند و اسکوربوردهايشان کار نميکند و وقتي فوتبال بازي ميکنيم بعضا عمليات ساخت و ساز انجام ميدهند. با همه اين مسايل دليلي ندارد تعداد تيمها کاهش پيدا نکند. به گزارش فارس، وي ادامه داد: اگر همه چيزمان استاندارد باشد ميتوانيم ليگ 20 تيمي داشته باشيم. در برخي از شهرستانها نميتوان روي زمينهايش حتي راه رفت و در مجموع مخالف 16 تيمي شدن هم هستم و بايد 14 تيمي شود. گلمحمدي در مورد تصميم غيرمنتظره مهدويکيا که قرار بود با قهرماني از فوتبال خداحافظي کند، گفت: اينکه مهدويکيا در فهرست 18 نفره نبود و به همين دليل چنين تصميمي گرفته، صحت ندارد و با توجه به وضعيتي که داشت تصميم گرفت از دنياي فوتبال خداحافظي کند و البته من هم ناراحت بودم و چون شان مهدي بيش از اين حرفها بود. وي در مورد اينکه نميشد بيشتر از مهدويکيا استفاده کرد و شانش را حفظ کرد، گفت: در اينکه مهدويکيا بازيکن بزرگي است شکي نيست اما بعد از نيم فصل اول با مصدوميتي جزيي روبهرو شد و شايد به خاطر اين مصدوميت کمي از شرايط مسابقه دور شده بود. سرمربي پرسپوليس در پاسخ به اين سوال که شما به مهدويکيا پيشنهاد خداحافظي داديد، گفت: با توجه به تمام شرايط خودم به مهدويکيا پيشنهاد دادم خداحافظي کند. وي در مورد اينکه مهدويکيا در جريان بازي با مس خيلي ناراحت بود و مصاحبه نکرد گفت: اگر مهدويکيا ناراحت بود پيشنهادم را قبول نميکرد ديديد که رويانيان هم مخالفت کرد و اگر مهدويکيا بخواهد از تصميمش برگردد خودم استقبال ميکنم. سرمربي پرسپوليس در خصوص اينکه او گفته است رابطهاش با مهدوي کيا مثل دو برادر است و اين جمله دقيقا مشابه جملهاي است که علي دايي در خصوص کريم باقري به کار برد و او هم به شکل عجيب از پرسپوليس خداحافظي کرد، گفت: اينگونه نيست من و مهدويکيا 20 سال است با هم رفيقيم و خاطرات زيادي داريم و دنبال چيزي نباشيد و اينهايي را که گفتم حقيقت دارد و قبول کنيد که مهدويکيا الگويي براي همه جوانان است و در اين مسئله هم اصلا غلو نميکنم. وي در خصوص اينکه هادي نوروزي در جلسه قبل از بازي از پرسپوليس اخراج شد، گفت: مشکلش انضباطي بود و من هم او را از پرسپوليس اخراج کردم و حالا در اختيار کميته انضباطي است. گلمحمدي در مورد اظهار نظر عابديني مبني بر اينکه داماش حاضر است 150 ميليون بگيرند و در تهران بازي کنند گفت: اين مسايل مديريتي است ولي من جاي رويانيان باشم قبول نميکنم. با قدرت به رشت ميرويم و در آنجا پيروز مي شويم و فکر ميکنم با اين حرفها ميخواهند تمرکز پرسپوليس را بهم بريزند و عابديني آنقدر قدرت دارد که يک بازي را در رشت بازي کنند. |
ورزش سه