• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

دار زدن یک دانش‌آموز برای تعطیلی مدرسه :75:

Reza Sharifi

مدير ارشد تالار
575152_736.jpg

تعطیلی مدرسه فرار از درس بهترین اتفاق دوران دانش آموزی هر فردی است. خبر نیامدن معلم، باریدن برف و یا یخبندان خیابان‌ها بهترین خبرهایی است که می تواند دانش‌آموزان را خوشحال کند و خواب و بازی جای درس خواندن و به مدرسه رفتن را بگیرد.

همین لذت تعطیلات باعث شد که سه نوجوان هندی در ایالت«اندرپاراداش» برای تعطیلی کردن مدرسه و رفتن به تعطیلات در سال 1999، یک دانش‌‌آموز 7 ساله را دار بزنند. این نوجوانان چندی پیش شنیده بودند که به‌خاطر کشته شدن یک دانشجو، دانشگاه تعطیل شده بود و همین موضوع باعث شد که این نوجوانان علاقه مند به تعطیلات و فرار از مدرسه دست به قتل یک دانش‌آموز دیگر بزنند تا مدرسه‌شان تعطیل شود.

بعد از این ماجرا سه دانش‌آموز به زندان منتقل شدند و مدرسه نیز تعطیل نشد و تنها کسی که به تعطیلات رفت آن دانش‌آموزی بود که به دار آویخته شده بود .

باشگاه خبرنگاران

الهه خورشید

متخصص بخش خانه و خانواده
ما هم دانش آموز بودیم اینا هم ..........!
بدترین کار همون دعا کردنه نیومدنه خانوم معلمه مون بود!:سوت:

kamrang

New member
575152_736.jpg

تعطیلی مدرسه فرار از درس بهترین اتفاق دوران دانش آموزی هر فردی است. خبر نیامدن معلم، باریدن برف و یا یخبندان خیابان‌ها بهترین خبرهایی است که می تواند دانش‌آموزان را خوشحال کند و خواب و بازی جای درس خواندن و به مدرسه رفتن را بگیرد.

همین لذت تعطیلات باعث شد که سه نوجوان هندی در ایالت«اندرپاراداش» برای تعطیلی کردن مدرسه و رفتن به تعطیلات در سال 1999، یک دانش‌‌آموز 7 ساله را دار بزنند. این نوجوانان چندی پیش شنیده بودند که به‌خاطر کشته شدن یک دانشجو، دانشگاه تعطیل شده بود و همین موضوع باعث شد که این نوجوانان علاقه مند به تعطیلات و فرار از مدرسه دست به قتل یک دانش‌آموز دیگر بزنند تا مدرسه‌شان تعطیل شود.

بعد از این ماجرا سه دانش‌آموز به زندان منتقل شدند و مدرسه نیز تعطیل نشد و تنها کسی که به تعطیلات رفت آن دانش‌آموزی بود که به دار آویخته شده بود .

باشگاه خبرنگاران
داداش محمد رضا دلم گرفته بود بیشتر گرفت

Negin

کاربر ويژه
اینا بچن بزرگ بشن قاتل حرفه ای میشن...

خدا به داد برسه از این مردم دیوانه

آخرین ویرایش:

سنجاقي

متخصص بخش گفتگوی آزاد
ماهم میتونیم برای تعطیلی ایران انجمن واسه چند روز برای استراحت کردن یکی رو دار بزنیم...:بله:
من یه گزینه مناسبی دارم...:قلیون:
بله میدونم همه فکر منو خوندید... :نیش2::نیش2:
کسی نیست جز ماکسیمای بوقلمون کش...:sanjaghi::sanjaghi::sanjaghi::sanjaghi:

maksemos

متخصص بخش خودرو
ماهم میتونیم برای تعطیلی ایران انجمن واسه چند روز برای استراحت کردن یکی رو دار بزنیم...:بله:
من یه گزینه مناسبی دارم...:قلیون:
بله میدونم همه فکر منو خوندید... :نیش2::نیش2:
کسی نیست جز ماکسیمای بوقلمون کش...:sanjaghi::sanjaghi::sanjaghi::sanjaghi:

هه !
بلدی با شتر جمله بسازی :بدجنس:

سنجاقي

متخصص بخش گفتگوی آزاد
هه !
بلدی با شتر جمله بسازی :بدجنس:

فعلا که قد و اندازه ات به همون اندازه بوقلمون هست... :غش::غش::غش::غش::غش:
در همون اندازه صحبت کن بوقلمون کش...:sanjaghi::sanjaghi:
پاتو فراتر از بوقلمون نذار..1.gif
اگه هم گذاشتی میتونی فوقش در حد شترمرغ باشه... بوقلمون کش...:50::50:

maksemos

متخصص بخش خودرو
فعلا که قد و اندازه ات به همون اندازه بوقلمون هست... :غش::غش::غش::غش::غش:
در همون اندازه صحبت کن بوقلمون کش...:sanjaghi::sanjaghi:
پاتو فراتر از بوقلمون نذار..مشاهده پیوست 11020
اگه هم گذاشتی میتونی فوقش در حد شترمرغ باشه... بوقلمون کش...:50::50:

بازم من پامو تا اون حد هااا میتونم بذارم :18:
خودت چی :15:
موندی تو همون خط جوجه اردک زشت :9:

پس بلد نیستی با شتر جمله بسازی :50:

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت

این بحث ها خارج از موضوع تاپیک هستند! بیشتر به بحث های تاپیک گفتگوی آزاد نزدیک هستند!

Mehdi

متخصص بخش سخت افزار

پست اضافی به بخش اسپم منتقل شدند (17 پست) خواهشا با رعایت قوانین پست بزنید و از شوخی کردن با ابزارهای مدیریتی جدا پرهیز کنید در صورت ادامه روند تاپیک بسته و برخوردهای لازم انجام میشه!

آخرین ویرایش:
بالا