• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

دانلود بازی فوق العاده جذاب و پرطرفدار اندروید pou

Topaz

متخصص بخش تلفن همراه
Pou نام بازی پرطرفداریست که در این بازی میتوانید حیوان خانگی خود را انتخاب کرده و از آن مراقبت

کنید و آن را کم کم بزرگ کنید.

اما اون قدرها هم که فکر می کنید کار راحتی ندارید …

شما باید روزی چند بار به این موجود دوست داشتنی که اسمش رو خودتون انتخاب کردید سر بزنید و به

او درست مثل یک موجود زنده رسیدگی کنید.

مثلا باید به او غذا بدهید ، او را بخوابانید ، او را با بازی های متنوع سرگرم کنید و او را حمام کنید !

اینها فقط تعدادی از مسئولیت های شما برای نگهداری از این موجود هست . اگر با توضیحات من هنوز

قصد دانلود اینبازی رو ندارید ، حتما داشتن ۴٫۸ ستاره در گوگل شما را وسوسه خواهد کرد!

Pou_header.jpg

(دوستان تو این بازی میتونید آیدیتونو بدید و یک به اصطلاح پو آیدی بسازید.بعد اگه خواستید اونو بذارید در این تاپیک تا بقیه بتونند از پوی شما و والپیپرش و ... دیدن کنند.بعدم میتونید اگه خوشتون اومد از پوی یک نفر دیگه،اونو لایک کنید.)

آخرین ویرایش:

Topaz

متخصص بخش تلفن همراه
عزیز دلم ! برو رتبشو تو گوگل بخون بعد بخند !

B a R a N

مدير ارشد تالار
خیلی جالبه من نصب داشتمش امروز پاک کردم

فقط بدیش اینه همش باید رسیدگی کنی بهش و از نظر سخت افزار Cpu رو زیاد اشغال می کنه
چون همیشه فعال :گل:

Fa.Sa

مدیر بخش پزشکی
بازی خوبیه :گل::توافق: ولی کاشکی برای کامپیوتر هم بود!:گریه:

Topaz

متخصص بخش تلفن همراه
آیدی من در پو : hipouva :130:

بیاید ببینید ، لایک هم بدید:126: :133:

پیام هم بذارین برام!:113:

Topaz

متخصص بخش تلفن همراه
مال من چون با کامپیوتره نمیتونم بیام!

مطمئنی؟؟

بالای صفحه که سنشو نوشته ، میزنی روش بعد یه چیزی میاره باید اکانت رو بزنی بهد که اکانت ساختی همونجا میزنی friends بعد میتونی ماله بقیرو ببینی لایک کنی پیام بذاری باهاشون بازی کنی (فوتبال) به گلاشون آب بدی بری خونشون و ... :نیش:

Fa.Sa

مدیر بخش پزشکی

مطمئنی؟؟

بالای صفحه که سنشو نوشته ، میزنی روش بعد یه چیزی میاره باید اکانت رو بزنی بهد که اکانت ساختی همونجا میزنی friends بعد میتونی ماله بقیرو ببینی لایک کنی پیام بذاری باهاشون بازی کنی (فوتبال) به گلاشون آب بدی بری خونشون و ... :نیش:

آره! میدونم. ولی اونکارو که میکنم دم به دم ارور میده!:نیش2:

بالا