• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

دانلود سوالات عمومی و رایج در آزمونهای استخدامی به همراه پاسخنامه و نکات کلیدی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ghel

New member
پاسخ : دانلود رایگان سوالات عمومی و رایج در آزمونهای استخدامی به همراه پاسخنامه و نکات کلیدی

سلام
ممنون می شم اگه سوالاتتون در اختیار من هم قرار بدید
e_sunlady@yahoo.com
بازم ممنون

ghel

New member
پاسخ : دانلود رایگان سوالات عمومی و رایج در آزمونهای استخدامی به همراه پاسخنامه و نکات کلیدی

ممنون می شم سوالات استخدامی رو واسم بفرستین_رشته کامپیوتر نرم افزار
e_sunlady@yahoo.com

mobin6292

New member

سلام داداش امین خان،آقا بی زحمت سئوالاتو با کلیداشو اگه امکان داره واسه منم بفرست.دمت گرم:بغل:

mobin6292

New member

سلام داداش امین خان،آقا بی زحمت سئوالاتو با کلیداشو اگه امکان داره واسه منم بفرست.دمت گرم:بغل:
m.mehri.it89@gmail.com

sapanta

New member

سلام
لطفا سوالات عمومی و رایج در آزمونهای استخدامی به همراه پاسخنامه را برام بفرستین
ممنون

amin khan

مدیر انجمن

توجه!
مدت ارسال رایگان نمونه سوالات استخدامی پایان یافت عزیزان متقاضی جهت دریافت نمونه سوالات میتوانند مانند سابق از فروشگاه ایران عرضهاقدام کنند.
جهت حمایت از عزیزان نمونه سوالات به مبلغ بسیار کمی عرضه میشود .
مبلغ نمونه سوالات استخدامی همراه با پاسخ نامه 1500 تومان در نظر گرفته شده است و پرداخت این مبلغ به صورت آنلاین و اینترنتی بوده و عزیزان به محض پرداخت این مبلغ
لینک دانلود نمونه سوالات به صورت خودکار توسط سیستم فروشگاه در اختیار دوستان قرار خواهد گرفت .
جهت خرید نمونه سوالات از فروشگاه ایران عرضه
به لینک زیر مراجعه کنید:

ho3eyn

New member

sardargome_peyda@yahoo.com سلام و خسته نباشی. من سوالات آزمون بانک صنعت و معدن رو می خواستم اگه می شه برام به این ای میل بفرست . مرسی

yeganesrk

New member

با سلام و خسته نباشید . من سوالات آزمون بانک صنعت و معدن رو می خواستم اگه می شه برام به این ای میل بفرستید . مرسی
ztbshtb@gmail.com

vaze6631

New member

با سلام میخواستم اگه ممکنه این سوالا رو برای منم بفرستین . ممنون
phenomeno66@yahoo.com

amin khan

مدیر انجمن

توجه!
مدت ارسال رایگان نمونه سوالات استخدامی پایان یافت عزیزان متقاضی جهت دریافت نمونه سوالات میتوانند مانند سابق از فروشگاه ایرانعرضهاقدام کنند.
جهت حمایت از عزیزان نمونه سوالات به مبلغ بسیار کمی عرضه میشود .
مبلغ نمونه سوالات استخدامی همراه با پاسخ نامه 1500 تومان در نظر گرفته شده است و پرداخت این مبلغ به صورت آنلاین و اینترنتی بوده و عزیزان به محض پرداخت این مبلغ
لینک دانلود نمونه سوالات به صورت خودکار توسط سیستم فروشگاه در اختیار دوستان قرار خواهد گرفت .
جهت خرید نمونه سوالات از فروشگاه ایران عرضه
به لینک زیر مراجعه کنید:

targol

کاربر ويژه

سلام ممنون می شم برای منم بفرستین.یک در دنیا 100 در آخرت خدا نصیبتون کنه..:شاد:

سوگند63

New member

سلام به همگی . لطفاً نمونه سوالات عمومی استخدامی را برای من بفرستید . نیاز خیلی مبرم و ضروری دارم .خداوند اجرتان دهد

سوگند63

New member

امین خان لطفاً برام بفرستید خیلی خیلی ضروریه

شهراسب

New member

خواهشمندم به ايميل من نيز ارسال نماييد
تشكر

شایا

New member

با عرض سلام و خسته نباشید شایا هستم لطفا سوالات آزمون استخدامی صنایع مس ایران را با توجه به اینکه رشته مربوطه ام صنایع است را به آدرس www.akramz_1364@yhoo.com بفرستید با تشکر.

golchehre

New member

با سلام و خسته نباشید خدمت امین خان گل . من سوالات آزمون بانک صنعت و معدن رو می خواستم ازت یک دنیا ممنون میشم اگه برام به این ای میل بفرستید خدا خیرت بده دعات میکنم. مرسی :گل: 98love21@gmail.com

elmira_271

New member

با سلام
اگر ممکن است سوالات استخدامی استانداری یا سوالات ازمون تبدیل وضعیت کارمندان قراردادی را به این ادرس goli.227@gmail.com ارسال کنید
با تشکر

وفا1

New member

سلام میشه سوالات عمومی رو واسه من بفرستید اگی سوالات شهرسازی هم دارین ممنون میشم واسم بفرستید

وفا1

New member

سلام میشه سوالات عمومی رو واسه من بفرستید اگی سوالات شهرسازی هم دارین ممنون میشم واسم بفرستید
vafa_safarpour[MENTION=2920]yahoo[/MENTION].com

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا