• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

دايي: امروز به خاطر غرورمان بازي كرديم

ahmadfononi

معاونت انجمن
سرمربي پرسپوليس گفت: امروز به خاطر غرورمان بازي کرديم و به پيروزي رسيديم.

00002016.jpg

علي دايي پس از پيروزي 3 بر صفر مقابل ذوب آهن اظهار داشت: با تلاشي که انجام داديم توانستيم در اواخر نيمه اول به گل برسيم. نيمه اول در يکي دو مورد فرصت گلزني از دست داديم و تيم حريف هم موقعيت گلزني داشت.
وي افزود: در نيمه دوم با حملات بدون برنامه ذوب آهن روبرو شديم و توانستيم فشار ذوب آهن را کنترل کنيم و بر بازي مسلط شويم. روي ضد حملاتي که قبلا کار کرده‌ بوديم از موقعيت‌هاي خود استفاده کرديم و توانستيم به سه امتياز مهم دست پيدا کنيم.
دايي تصريح کرد: از خيلي وقت پيش خوب بازي کردن را شروع کرديم اما موفق به گل‌زني نمي‌شديم. امروز حق‌مان بود که سه امتياز را بگيريم.
سرمربي پرسپوليس درباره اينکه ذوب آهن به دليل استرس براي قرار گرفتن دوباره به صدر جدول نتوانست بازي هميشگي خود را انجام دهد گفت: در اين باره نمي‌توانم اظهار نظر کنم. من فقط مي‌توانم در مورد تيم خودم حرف بزنم اما به هر حال استرس بازگشت به سمت جدول فشار را بيشتر مي‌کند بخصوص که استقلال در يک قدمي ذوب آهن است و اين استرس را بيشتر مي‌کند. شايد به همين دليل امروز نتوانستند راحت کار کنند اما بيشتر از اينکه استرس مانع از بازي خوب ذوب آهن شود بازي خوب بچه‌هاي پرسپوليس باعث اين پيروزي شد.
دايي در ادامه گفت: ما امروز به خاطر غرورمان بازي کرديم. من فکر مي‌کنم مقابل بنيادکار ازبکسان هم نتيجه خوبي گرفتيم اما در اين مدت به ناحق فشارهاي زيادي روي پرسپوليس بود. ما را با گروه‌هاي ديگر مقايسه کردند در حالي که من از 5 بازي گذشته تيمم رضايت دارم.
سرمربي پرسپوليس در پاسخ به اين سوال که آيا براي فصل بعد و ماندن در اين تيم تصميم‌گيري کرده يا خير عنوان کرد: من يک مربي حرفه‌اي هستم و تا پايان اين فصل با پرسپوليس قرارداد دارم. نمي‌توانم از حالا اعلام کنم براي فصل بعد مي‌مانم يا مي‌روم. تا زماني که با اين تيم قرارداد دارم با تمام وجود کار مي‌کنم. مديران پرسپوليس مي‌توانند هر تصميمي بگيرند حتي مي‌توانند بعد از اين پيروزي من را عوض کنند. من تابع تصميم آنها هستم برخلاف چيزهايي که گفته مي‌شود همکاري سالمي با باشگاه دارم و به کارم اعتقاد دارم.
دايي در ادامه اين نشست در مورد تيم ذوب‌آهن اظهار داشت: اين شکست چيزي از ارزش‌هاي ذوب‌آهن کم نمي‌کند. آنها کادر با دانشي دارند. در فوتبال از اين اتفاقات زياد مي‌افتد. پرسپوليس هم در خانه خود 4 گل از صبا خورد. ما سعي مي‌کنيم اين روند خوب را ادامه دهيم. من به بچه‌ها ايمان دارم و حتي مطمئنم به دور دوم ليگ قهرمانان آسيا هم صعود مي‌کنيم.
دايي در پايان در مورد اينکه براي پرسپوليس چه مقامي را در پايان فصل تصور مي‌کند گفت: ما تمام سعي خود را مي‌کنيم که جزء سه تيم اول باشيم. حتي يک قهرماني به هواداران هديه کنيم. در سال 89 نتايج خوبي نگرفتيم اما سعي مي‌کنيم در سال 90 نتايج خوبي بگيريم.

بالا