• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

دايي: به تيمم اميدوار شده‌ام

khorde-shishe

متخصص بخش فوتبال
علي دايي مي‌گويد تيمش مي‌توانسته مقابل سپاهان به پيروزي برسد.

به گزارش ايسنا، علي دايي در نشست خبري پس از ديدار تيمش براي سپاهان با بيان اينكه نيمه اول بازي متعادلي ارائه داديم ولي در نيمه دوم توانستيم بهتر از حريف عمل كنيم، اظهار كرد: ما در برابر تيمي مثل سپاهان در 20 دقيقه پاياني بازي حداقل سه موقعيت صددرصد گل به دست آورديم ولي متاسفانه نتوانستيم آنها را به گل تبديل كنيم. خوشبختانه بازيكنان ما به خودباوري لازم رسيده‌اند و من از آنها كاملا راضي‌ام.

وي در ادامه با بيان اينكه با ديدن عملكرد تيمش در دو بازي برابر استقلال و سپاهان به تيمش بسيار اميدوار شده است، افزود: امروز از روزهايي بود كه شانس با ما يار نبود و در حالي كه مي‌توانستيم هر سه امتياز بازي را بگيريم توپ‌هايمان گل نشد. عملكرد خوب بازيكنان ما نتيجه تمرين‌هاي خوبي بود كه در اين هفته برگزار كرديم.

وي همچنين با بيان اينكه شايد تنها تساوي برابر استقلال حق تيمش بوده است، گفت: در اكثر بازيهايي كه مساوي كرده‌ايم مي‌توانستيم با امتياز كامل بيرون بياييم كه متاسفانه اين اتفاق نيفتاد. اميدوارم در بازيهاي آينده اين نتايج را جبران كنيم.

دايي با بيان اينكه تيمش مشكل گلزني دارد، گفت: فوتبال با همين مسائلش زيباست ولي ما امروز در برابر تيمي قرار گرفتيم كه خط دفاعي‌اش ما را به ياد خط دفاع تيم‌ ملي مي‌انداخت چرا كه بازيكناني مثل جلال حسيني، محسن بنگر و هاشم بيگ‌زاده و رحمان احمدي همه بازيكناني در حد ملي هستند. قبول دارم كه مي‌شد بهتر از اين كار كنيم اما روز به روز آماده‌تر مي‌شويم و در بازيهاي آينده مي‌توانيم موفق‌تر عمل كنيم. ضمن اينكه ايمان رزاقي‌راد روز به روز بهتر مي‌شود و ما را در اين راه كمك مي‌كند.

در ادامه يكي از خبرنگاران از دايي پرسيد درباره اينكه گفته بود يكي از اعضاي هيات مديره پرسپوليس براي بازگشت او به اين تيم، با او صحبت كرده است توضيح بيشتري دهد، كه دايي در پاسخ گفت: اين حرف توضيح بيشتر نمي‌خواهد. يكي از اعضاي هيات مديره پرسپوليس پيش از برنامه 90 هفته گذشته با من صحبت كرد و من با وجود اينكه عاشق پرسپوليس و هوادارانش هستم به او گفتم كه نمي‌توانم به هيچ وجه قراردادي را كه با راه‌آهن دارم زير پا بگذارم و به پرسپوليس برگردم. در سالهاي آينده هر چه خدا بخواهد همان مي‌شود. البته صحبت‌هاي اين عضو هيات مديره حاصل جمع‌بندي اين هيات نبود و او خود شخصا مي‌خواست نظر مرا بداند تا در صورت موافقت من در هيات مديره آن را مطرح كند. من نامي از اين شخص نمي‌برم اما اگر او روزي صحبتش را با من تكذيب كند نامش را خواهم گفت.

سرمربي تيم فوتبال راه‌آهن همچنين درباره عملكرد داوران ديدار تيمش برابر سپاهان گفت: من نمي‌خواستم درباره تيم داوري صحبت كنم اما داور مي‌توانست محسن بنگر را به دليل خطا روي اميد عاليشاه با كارت زرد دوم جريمه و او را اخراج كند. اين تنها موردي بود كه كمي از نمره داوران كم كرد وگرنه تيم داوري در اين بازي خيلي خوب عمل كرد.
در ادامه خبرنگاري از دايي پرسيد شما كه هميشه حرف از اين مي‌زنيد كه تيم‌تان دير بسته شده است درباره تيم نفت كه مانند شما كار بدنسازي را دير شروع كرد چه نظري داريد، كه دايي در پاسخ گفت: تيم نفت اسكلت سال گذشته خود را حفظ كرده بود و توانسته است چند بازيكن خوب خارجي جذب كند اين در حالي است كه ما تنها يك بازيكن برزيلي جذب كرديم كه با توجه به اينكه شناخت ما از او از روي سي‌دي بود جذب او كار اشتباهي بود و نيز آمنه را توانستيم جذب كنيم كه البته مي‌تواند به ما كمك كند. ولي من به شما مي‌گويم چرا ما را با نفت مقايسه مي‌كنيد؟ چرا از تيم‌هايي كه 50 روز يا دو ماه پيش از فصل بدنسازي كردند و الان پايين‌تر از ما هستند صحبت نمي‌كنيد؟ البته من فقط مي‌خواهم درباره تيم خودم صحبت كنم كه با توجه به شرايط بحراني كه داشتيم روز به روز بهتر مي‌شويم و نتايج دو هفته اخير ما اين پيشرفت را نشان مي‌دهد.
دايي در پايان درباره اينكه تيمش از 11 بازي تنها يك پيروزي كسب كرده است گفت: من به هيچ عنوان از جايگاه تيمم راضي نيستم. ما استحاق بيشتري داشتيم و اگر فوتبال كمي با ما منصفانه‌تر عمل مي‌كرد اكنون جايگاه بهتري در جدول داشتيم اما زيبايي فوتبال همين است و من اميدوارم در هفته‌هاي آينده تعداد بردهايمان آنقدر زياد باشد كه همه درباره آنها صحبت كنند.
به گزارش ايسنا، پس از ديدار تيم‌هاي راه‌آهن و سپاهان كه به تساوي يك بر يك دو تيم منجر شد، بهزاد غلامپور و چند تن از بازيكنان راه‌آهن در رختكن تيم به دليل عدم پيروزي برابر سپاهان ناراحت بوده و گريه كردند كه علي دايي آنها را دل‌داري داد.

بالا