• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

دايي: بي‌برنامه‌ترين ليگ را پشت سر گذاشتيم

ریحانه69

متخصص بخش فوتبال
دايي: بي‌برنامه‌ترين ليگ را پشت سر گذاشتيم
[h=2] علي دايي معتقد است بازي خداحافظي پنج دقيقه‌اي در شان مهدوي‌کيا نبوده و منتفي شدن اين مسئله اتفاق خوبي است.

[TD]
00943846.jpg
[/TD]

سرمربي تيم فوتبال راه آهن در نشست خبري پيش از بازي تيمش برابر صبا اظهار کرد: متاسفانه يا خوشبختانه بازي فردا در جدول ليگ چندان تاثيري ندارد و نه اين دو تيم را آسيايي مي‌کند و نه باعث افتادن يکي از دو تيم خواهد شد.

به گزارش ايسنا،وي افزود: تفکر ما اين است که حداکثر امتيازها را در دو بازي باقي مانده به دست بياوريم و يکي دو پله در جدول صعود کنيم. صبا تيم خوبي است بازيکنان جواني در اختيار دارد. بازي سختي خواهيم داشت اما از آنجا که دو تيم بدون استرس بازي مي‌کنند اين ديدار زيبا خواهد شد.

دايي در پاسخ به اين سوال که آيا فصل بعد هم در راه آهن مي‌مانيد گفت: من دو سال در راه آهن بودم و در هر دو سال با شرايط نامتعارف و عجيب و غريبي به اين تيم آمدم. اما امسال شرايط فرق مي‌کند. هم زمان زيادي داريم که بازيکنان خوبي به خدمت بگيريم و هم اينکه مي‌توانيم به خوبي خود را براي فصل بعد آماده کنيم. 4 – 5 جلسه با مديران باشگاه داشته‌ايم اما هنوز قراردادي براي فصل بعد منعقد نشده است.

وي در پاسخ به اين سوال که آيا فهرست بازيکنان مورد نظر خود را به باشگاه داده‌ايد يا خير گفت: هنوز قرارداد نبسته‌ايم که من بخواهم براي فصل بعد ليست بدهم. من و کادر فني تيم مي‌دانيم که چه بازيکناني را مي‌خواهيم. اما چون قراردادي ثبت نشده نمي‌توانيم فهرستي بدهيم که بر اساس آن تصميم‌گيري شود.

سرمربي راه آهن در ادامه درباره کيفيت ليگ دوازدهم گفت: فکر مي‌کنم امسال ناهماهنگ‌ترين و بي‌برنامه‌ترين ليگ را در چند سال اخير داشتيم که آن هم به خاطر بازي‌هاي تيم ملي و ليگ قهرمانان آسيا بود که هم کيفيت فني ليگ را پايين آورد و هم به تيم ملي ضربه زد.

وي با اشاره به اينکه موافق ليگ 18 تيمي است گفت: من مي‌گويم ليگ ايران بايد با 18 تيم برگزار شود اما اگر تصميم گرفته‌اند که سال آينده ليگ 16 تيمي باشد، بايد اين تصميم را اجرا کنند و اگر خواستند دوباره از سال بعدش به همان 18 تيم برگردد.

علي دايي درباره تقدير از علي پروين در AFC گفت: من به پروين و فوتبال ايران به خاطر اين موضوع تبريک مي‌گويم. امثال علي پروين در فوتبال ما نادر هستند. زحمات زيادي براي فوتبال ما کشيده‌اند و بايد قدرشان را بدانيم. خيلي قشنگ‌تر مي‌شد اگر خودمان در ايران از اين افراد تقدير کنيم.

وي در پاسخ به اين سوال که ديدار فرداي پرسپوليس و سپاهان در فينال جام حذفي را چطور پيش‌بيني مي‌کند گفت: از آنجا که من هر نظري مي‌دهم طور ديگري برداشت مي‌شود، در اين باره صحبت نمي‌کنم ا ما اميدوارم پرسپوليس قهرمان شود و فصل بعد در ليگ قهرمانان آسيا باشد.

دايي در پايان درباره خداحافظي مهدوي‌کيا از فوتبال گفت: شان و شخصيت مهدوي کيا خيلي بالاتر از اين بود که با 5 دقيقه بازي کردن خداحافظي کند.

در اين لحظه خبرنگاران به دايي اطلاع دادند که بازي 5 دقيقه‌اي مهدوي‌کيا براي خداحافظي منتفي شده است که دايي گفت: من اين موضوع را نمي‌دانستم. اگر قرار است مهدوي‌کيا در بازي با هامبورگ خداحافظي کند خيلي بهتر است و با 5 دقيقه بازي کردن نمي‌شد براي او بازي خداحافظي گرفت. خود من در عجب بودم که چطور آقا مهدي قبول کرده بود که اين گونه خداحافظي کند.

ورزش3

بالا