• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

دايي:در صورت اعلام باشگاه فردا بازي مي‌کنيم

ریحانه69

متخصص بخش فوتبال
دايي:در صورت اعلام باشگاه فردا بازي مي‌کنيم
[h=2] سرمربي تيم فوتبال راه‌آهن گفت: اگر باشگاه به ما دستور بدهد فردا مقابل پرسپوليس بازي خواهيم کرد.

[TD="align: left"]
00943846.jpg
[/TD]

علي دايي در نشست خبري پيش از بازي با پرسپوليس در جمع خبرنگاران اظهارداشت: اگر باشگاه فردا به ما دستور بدهد مقابل پرسپوليس بازي مي‌کنيم، ما کارهاي لازم را انجام داده‌ايم و تمرينات خوبي داشته‌ايم هرچند به دليل بارش برف در 2 روز گذشته تمرين درست حسابي انجام نداده ايم، اگر فردا بازي کنيم مسابقه خيلي سختي خواهد بود.

به گزارش فارس،وي ادامه داد: پرسپوليس در ليگ و جام حذفي خوب نتيجه گرفته است و اگر قرار باشد در ورزشگاه آزادي به ميدان برويم کار خيلي سخت است هرچند ما کارهايمان را انجام داده‌ايم، پرسپوليس را آناليز کرده ايم و تمرينات خوبي را انجام داده‌ايم.

دايي در مورد اينکه اگرهاي زيادي را مطرح کرد و فردا تيم راه‌آهن مقابل پرسپوليس بازي مي‌کند يا خير، گفت: ما تصميم گيرنده نيستيم، مجري و تابع تصميمات باشگاه هستيم اگر باشگاه بگويد بازي مي‌کنيم تا الان هم باشگاه چيزي به ما اطلاع نداده است به همين خاطر مي‌گويم اگر بازي کنيم هرچند ما کار خودمان را انجام داده‌ايم ولي حق مسلم باشگاه است که در زمين خودش بازي کند.

دايي تصريح کرد: ما جزء کشورهايي هستيم که از نظر امنيتي مشکلي نداريم ، کارهاي امنيتي بزرگ تر از اين هم انجام داده‌ايم، چطور مي‌شود که براي يک بازي در ورزشگاه اکباتان مشکل امنيتي پيدا کنيم، حق تيم‌هاي تهراني مثل ما ضايع مي‌شود، ما طرفدار نداريم و اگر زمين هم از ما بگيرند که ديگر هيچ.

علي دايي در مورد اينکه مهدي تاج گفته شوراي تامين استان با برگزاري بازي در اکباتان مخالف است، گفت: فقط آرزو مي‌کنم که فوتبالي‌ها تصميم‌گيرنده باشند و شوراي تامين براي فوتبال تصميم نگيرد، کجاي تامين شوراي تامين براي فوتبال تصميم مي‌گيرد؟ در مورد فوتبالي‌ها فقط فوتبالي‌ها بايد تصميم گيرنده باشند، کارهاي امنيتي را هم باشگاه‌ها انجام مي‌دهند.

دايي افزود: من 5 سال در آلمان بازي مي‌کردم و ديدم چطور امنيت ورزشگاه‌ها را باشگاه‌ها تامين مي‌کنند، البته از نيروي نظامي هم کمک مي‌گيرند اما تصميم گيرنده باشگاه‌ها هستند، به ندرت هم شاهد اتفاقات ناگوار در ورزشگاه‌هايشان هستيم.

دايي تاکيد کرد: براي فوتبال بايد فوتبالي‌ها تصميم بگيرند نه اينکه ارگانهاي ديگر بيايند و تصميم‌گيرنده باشند، تا موقعي که چنين باشد از حرفه‌اي شدن دور خواهيم بود انشاا... روزي برسد که هر باشگاهي در زمين خودش بازي کند و خودش مسئول برگزاري بازي باشد.

سرمربي سابق پرسپوليس در مورد اينکه با حبيب کاشاني آشتي کرد اما دعواي او و کاشاني به پرسپوليس ضربه زد و باعث شد دايي از اين تيم برود، گفت: من اين حرف شما را به هيچ عنوان قبول ندارم، من قراردادم با باشگاه پرسپوليس تمام شده بود و علي دايي را نخواستند، دست علي دايي نبود، آن موقع هم حاضر بودم يکسال مجاني براي پرسپوليس مربي‌گري کنم و دستمزد قراردادم را صرف خريد بازيکنان خوب کنند.

وي ادامه داد: وقتي شما را نخواهند چه کاري مي‌تواني انجام بدهي، وقتي شما را از روزنامه و يا خبرگزاريتان اخراج کنند آيا مي‌تواني در آنجا کار کني؟ دعواي من هم براي احقاق حق بود، با گذشت زمان همه چيز در مورد صحبت‌هايم ثابت شد ما مشکل فوتبالي داشتيم و آن موقع قراردادم تمام شده بود و تصميم گيرنده نبودم، دو سال پياپي من پرسپوليس را قهرمان جام حذفي کردم اما رسم بر اين است که دو سه ماه به پايان فصل قرارداد سرمربي را تمديد مي‌کنند تا مربي با خيال راحت کارش را انجام دهند.

وي ادامه داد: من از دو سه ماه قبل مي‌دانستم که در پرسپوليس کار نخواهم کرد.

دايي در مورد مصدوم و محروم تيمش گفت: جهانگير عسگري محروم است و کاسترو ،حميدعلي‌عسگر و علي‌ غلام مصدوم هستند. ما مشکل بازيکن داريم اما با تغييراتي که انجام خواهيم داد اميدوارم که بازي خوبي انجام بدهيم.

دايي در مورد اينکه گفته بود از دست محسن ترکي عصباني نبوده بلکه از دست جهانگير عسگري عصباني بوده که اعتراض کرده، گفت: در آن صحنه من از داور عصباني بودم در چند سال قضاوت محسن ترکي چنين تصميماتي از او نديده بودم اما در يک صحنه جهانگير عسگري بيخود اعتراض کرد و نبايد اعتراض مي‌کرد تا کارت بگيرد، به بيخود و باخودش کاري ندارم اما اگر عسگري کارت نمي‌گرفت دست ما در خط جلو بسته نبود.

وي افزود: من همواره مخالف اعتراض بازيکن به داور هستم زيرا به اين صورت بازيکن کارت مي‌گيرد و تيم ضرر مي‌کند.

دايي در مورد اينکه از عملکرد سامان آقازماني و حميد علي‌عسگر در راه‌آهن راضي است، گفت: از هردوي آنها راضي هستم مطمئناً هردوي آنها تلاش مي‌کنند تا بهترين عملکرد را داشته باشند، متاسفانه مصدوميت علي‌عسگر به ما ضربه زد. سامان آقازماني هم جزء بازيکناني بود که هم در سايپا و هم در پرسپوليس با من کار کرد، ما سعي مي‌کنيم به نحو احسنت و براساس نيازهايمان استفاده کنيم و ملاک در حضور در ترکيب تيم آمادگي بازيکن است.

ورزش سه

بالا