• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

دايي: در يک بازي سخت پيروز شديم

khorde-shishe

متخصص بخش فوتبال
[h=2]سرمربي پرسپوليس گفت: در يک بازي سخت به پيروزي رسيديم.

[TD="align: left"]
00034578.jpg
[/TD]

علي دايي پس از پيروزي يک بر صفر پرسپوليس مقابل گسترش فولاد تبريز در نشست خبري اظهار داشت: فکر مي‌کنم امروز بازي خيلي سختي را برديم و با تيم سختي بازي داشتيم. آنها در ورزشگاه آزادي خيلي خوب کار کردند و فکر مي‌کنم سرعت بازي خيلي بالا بود و هر دو تيم براي برد به ميدان آمده بودند. گسترش فولاد هم پا پس نکشيد اما بايد از تمامي بازيکنان پرسپوليس و هواداران تشکر کنم و اميدوارم دست به دست هم بدهيم تا تيم به موفقيت‌هاي بيشتري برسد.

به نقل از فارس، وي در مورد اظهار نظر رسول خطيبي در مورد نگرفتن پنالتي روي ايمان موسوي از سوي داور، گفت: از صحنه خيلي دور بودم و چنين چيزي را نديدم و نمي‌توانم در مورد اين صحنه نظر بدهم.

دايي در مورد از دست دادن موقعيت‌هاي گلزني مهاجمان پرسپوليس، گفت: بازيکنانم آنقدر با تجربه شده‌اند و از بازي‌هاي گذشته درس گرفته‌اند. همين که تيم موقعيت سازي مي‌کند و خيلي راحت روي دروازه‌ حريفان حمله مي‌کنيم نشانه پيشرفت است و در بازي‌هاي آينده بيشتر گل مي‌زنيم و امشب به دنبال سه امتياز بوديم و خدا را شکر مي‌کنم که در يک بازي خيلي سخت به برد رسيديم. بايد بيشتر کار کنيم و جا براي پيشرفت بيشتر تمام شد.

بالا