• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

دايي: ديگر چه‌كار كنم؛ بازيكن گل نمي‌زند، داور هم پنالتي نمي‌گيرد

ahmadfononi

معاونت انجمن
سرمربي پرسپوليس گفت: داور 3 پنالتي ما را نگرفت.

00002066.jpg

علي دايي پس از تساوي يک بر يک پرسپوليس برابر الوحده عنوان کرد: در ابتدا از تمام تماشاگران که تيم را همراهي و تشويق کردند، تشکر مي‌کنم. همه ديدند که در اين ديدار ما چقدر موقعيت خلق کرديم اما فقط نتوانستيم گل بزنيم. تيم الوحده در اين بازي چه کار کرد؟
وي ادامه داد: متاسفانه 2 امتياز حساس را از دست داديم و نتوانستيم از موقعيت‌هايي که بدست آورديم استفاده کنيم. مطمئن باشيد هر تيمي بجز پرسپوليس در اين ديدار بود 3 يا 4 گل مي‌زد. ما در تمام کنندگي، مشکل داريم.
دايي درباره اظهار نظر سرمربي الوحده مبني بر اينکه پرسپوليس نيز بازي جوانمردانه را رعايت نکرد، يادآور شد: او نظر خود را گفته، همه عالم ديدند که الوحده چه بازي‌اي انجام داد. فقط دروازه‌بان اين تيم 10 دقيقه روي زمين دراز کشيده بود و بجز او ساير بازيکنان نيز دقايق بازي را تلف کردند.
سرمربي پرسپوليس راجع به داور مسابقه تصريح کرد: در اين ديدار داور 3 صحنه پنالتي را براي ما اعلام نکرد و در صحنه‌هاي 40 به 60 نيز به نفع الوحده سوت مي‌زد و در بسياري از صحنه‌ها نيز به ضرر پرسپوليس قضاوت کرد. من به بازيکنانم اعلام کردم که ما بايد در بازي به گل دست يابيم نه اينکه به اميد داور باشيم، در ديدار برابر الاتحاد نيز يک پنالتي حساس براي ما گرفته نشد.
دايي اظهار داشت: زماني که در دقيقه 96 بازيکنم از 6 قدمي توپ را وارد دروازه نمي‌کند، من چکار بايد بکنم؟ از دست دادن اين موقعيت‌ها باعث مي‌شود که ما از کسب 3 امتياز باز بمانيم. پرسپوليس در اين ديدار بسيار سرتر از الوحده بود و اين تيم فقط به ضد حمله دل بسته بود.
وي افزود: در طول مسابقه بجز گلي که الوحده‌اي‌ها به ثمر رساندند نتوانستند موقعيت ديگري را روي دروازه پرسپوليس ايجاد کند.
دايي در پاسخ به سؤال مبني بر اينکه آيا تيم پرسپوليس در اين ديدار فردي مانند علي دايي را کم نداشت، گفت: هم اکنون از کجا مي‌خواهيم علي دايي پيدا کنيم، ما در ابتداي فصل قصد داشتيم کريم انصاري فرد و محمدرضا خلعتبري را به تيم بياوريم اما نشد هم اکنون سرمايه ما همين است ما فقط نمي‌توانيم گل بزنيم.
دايي گفت: خداوکيلي من اگر 10 يا 15 کيلو لاغر کنم مي‌توانم براي تيم خوب کار کنم. ما از لحاظ فوتبالي خوب کار مي‌کنيم اما تمام‌کننده نداريم. پرسپوليس در بازي گذشته 13 موقعيت گل داشت و در اين بازي نيز 8 گل را از دست داديم. ديگر نمي‌دانم چکار بايد بکنم. بايد بيشتر تلاش کنيم و اين نقص‌ها را از بين ببريم.
وي عنوان کرد:‌ فوتبال پرسپوليس از خيلي تيم‌هاي ديگر بهتر است اما در لحظه‌اي که بايد گل بزنيم نمي‌توانيم اين کار را انجام دهيم و اين مي‌شود که 3 امتياز ديدار را از دست مي‌دهيم.
دايي در پاسخ به اين سؤال که آيا عدم وجود شخصي از AFC در ناداوري‌ها عليه ايران تأثيرگذار است، خاطرنشان کرد: ما در گذشته در کنفدراسيون آسيا نماينده داشتيم اما خيلي راحت اين موضوع را از دست داديم و هم اکنون تبعات اين موضوع را مي‌بينيم. افراد غير فوتبالي مي‌توانستند تأثيرگذار باشند اما ما هيچ نماينده‌اي در AFC نداريم درحالي که عرب‌ها و اماراتي‌ها از اين موضوع بسيار بهره مي‌برند و هر کاري که دلشان مي‌خواهد انجام مي‌دهند. درد ما اين است که کسي نيست از حق ما دفاع کند و خيلي راحت حقمان ضايع مي‌شود.
سرمربي پرسپوليس درباره گلزني بازيکنانش تصريح کرد: به نظرم گلزني يک امر ذاتي است و بازيکنان مادرزادي گلزن بدنيا مي‌آيند و بازيکن در آينده پيشرفت خواهد کرد. ما بازيکنان مصدومي داشتيم و اين امر نيز در نتيجه نگرفتن ما تاثيرگذار بود. فکر مي‌کرديم هاشميان بتواند به اين ديدار برسد و آرفي مصدوم نيز که به تازگي بهبود يافته بود فقط دو جلسه با تيم تمرين کرد. اميدوارم با برطرف شدن مصدومان اوضاع تيم بهتر شود.

بالا