• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

دايي: روز سختي داريم

ahmadfononi

معاونت انجمن
سرمربي پرسپوليس گفت: از کساني ‌که در داخل مجموعه پرسپوليس حاشيه‌سازي مي‌کنند ناراحت هستم.

00002113.jpg

علي دايي امروز به همراه سپهر حيدري در نشست خبري پيش از مسابقه با مس کرمان در روابط عمومي سازمان ليگ به سؤالات خبرنگاران پاسخ داد.
* روز سختي داريم
با توجه به حساسيت‌هاي جدول ليگ و شرايط هر دو تيم بازي بسيار حساسي را برابر مس داريم. مس تيم خوبي است که نتايج خوبي گرفته و ما روز سختي را در ورزشگاه آزادي خواهيم داشت. سعي مي‌کنيم سه امتياز را بگيريم تا شرايط خود را بهتر کنيم.
* آنهايي که در پرسپوليس حاشيه بوجود مي‌آورند من را ناراحت مي‌کنند
دايي در پاسخ به اين سؤال که اعلام گزينه‌هاي جديد براي سرمربي‌گري پرسپوليس باعث برهم خوردن تمرکزش مي‌شود يا نه گفت: نه، از اين مسائل ناراحت نمي‌شوم و تمرکزم را به خاطر اين چيزها از دست نمي‌دهم. اين مسائل هميشه هست. من تا آخر فصل قرارداد دارم و بعد از مربي آزاد محسوب مي‌شوم و با هر کس دوست داشته‌ باشم حرف مي‌زنم.
در مورد آينده کاري‌ام تا زماني که قرارداد دارم با هيچ باشگاهي صحبت نمي‌کنم. مسائل حاشيه‌اي که از بيرون بوجود مي‌آيد براي من نگراني ايجاد نمي‌کند بلکه از مسائلي که خودمان بوجود مي‌آوريم و از آن ضربه مي‌خوريم ناراحت مي‌شوم. بيرون خيلي‌ها و شايد هم، نه خيلي‌ها موفقيت ما را نمي‌خواهند اما زماني دل من به درد مي‌آيد که از خود مجموعه با هر عنواني به آدم نزديک مي‌شوند و اظهار لطف مي‌کنند که ما پرسپوليسي هستيم و دوست داريم پرسپوليس موفق شود و بعد پشت سر، کار ديگري مي‌کنند، ناراحت مي‌شوم.
همه اينها مي‌گذرد و ما کار خودمان را انجام مي‌دهيم. اميدوارم با آبرو اين 20، 30 روز آينده کارمان را انجام دهيم و پس از آن اگر رفتني باشم، مي‌روم و اگر ماندني باشم با قدرت‌تر کارم را ادامه مي‌دهم.
*به کارلوس کي‌روش حق مي‌دهم
وي در پاسخ به اين سوال که کي‌روش گفته سن بازيکنان ايراني زياد است گفت: اکثر باشگاه‌ها تيم‌هاي پايه ضعيفي دارند، بنابراين در سطح تيم‌هاي پايه ما کاري انجام نمي‌شود. به غير از آنکه تيم ملي در زمان علي دوستي موفق شد چه کاري در سطح تيم‌هاي پايه ديديد؟ کدام باشگاه از تيم‌هاي پايه خودش تغذيه مي‌کند؟
بارسلونا کمتر بازيکن از ساير باشگاه‌ها جذب مي‌کند زيرا آنها بر روي تيم‌هاي پايه خود کار مي‌کنند اما در ايران باشگاه‌‌هاي بزرگ ما از دسترنج باشگاه‌هاي ديگر استفاده مي‌کنند چون کاري در تيم‌هاي پايه صورت نمي‌گيرد. تک و توک باشگاه‌هايي مثل فولاد و چند باشگاه ديگر در زمينه پايه خوب کار مي‌کنند اما ساير باشگاه‌هاي ما فقط اسم تيم‌هاي نوجوانان و جوانان را دارد.
حرف کارلوس کي‌روش درست است. من بازيکن جوان از کجا بياورم وقتي به من بازيکن از تيم‌هاي پايه داده نمي‌شود. در کشور ما استعداد‌يابي نيست. کدام يک از مربيان در زمينه استعداديابي کار مي‌کنند؟ در اين مدتي که من کار کرده‌ام هرگز نديده‌ام که يک مربي بيايد و به من بگويد اين سه استعداد را کشف کرده‌ام، لطفا از آنها تست بگير. من چنين چيزي نديدم. مطمئنا چنين اتفاقي نمي‌افتد. در تيم‌هاي ليگ برتري ما چند بازيکن جوان فيکس هستند؟ در تيمي مثل شالکه آلمان در ليگ قهرمانان اروپا شاهد حضور بازيکن 17 ساله هستيم. شما در باشگاه‌هاي ما در اين سطح بازيکن جواني مشاهده مي‌کنيد؟
* دلايل فراز و نشيب ما زياد است
وي در پاسخ به اينکه چرا پرسپوليس فراز و نشيب داشت گفت: قبول دارم که ما فراز و نشيب زياد داشتيم اما اين مسئله دلايل زيادي دارد. در چند بازي من مدافعان وسطم را نداشتم و در چند بازي کل مهاجمانم را در اختيار نداشتم و در خيلي مواقع نمي‌گويم بدشانسي، شايد دقت نکرديم و در برخي مواقع نيز عوامل بيروني تأثيرگذار بود.
در برخي مواقع نيز ناداوري‌هايي شد که به آن نمي‌پردازم. همه اين عوامل باعث شد که ما امتياز از دست بدهيم. کادر فني هم نقش داشت. در بعضي مواقع درست تصميم نگرفتيم و همين مسائل باعث فراز و نشيب ما شد اما اکثر بازي‌هايي که باختيم و در آن 5 مسابقه‌اي که پشت سر هم شکست خورديم من دفاع وسط نداشتم. در چند بازي هم سپهر حيدري را با زور آمپول بازي دادم. اين مسائل باعث شد بد نتيجه بگيريم اما از نظر فوتبالي خوب بازي کرديم.
* برابر مس هجومي بازي مي‌کنيم
وي در مورد اينکه رويارويي با مس را چطور ارزيابي مي‌کند گفت: بازي سختي است. مس کرمان، مديريت توانا و کادر فني خوبي دارد اما ما بازي‌هاي گذشته را فراموش مي‌کنيم و از دقيقه يک براي بردن به ميدان مي‌رويم و سعي مي‌کنيم مسائل فني و تاکتيکي خودمان را به تيم حريف تحميل کنيم تا سه امتياز را بگيريم.

بالا