• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

دايي: شايد كاشاني نظرش عوض شود

ahmadfononi

معاونت انجمن
سرمربي پرسپوليس درباره اين‌که حبيب کاشاني پس از شکست از او حمايت کرده است، گفت: شايد کاشاني امشب بخوابد و صبح نظرش عوض شود.

00023729.jpg

علي دايي پس از شکست يک بر صفر برابر استقلال در نشست خبري اظهار داشت: همه ديدند امروز فوتبال را بهتر از استقلال بازي کرديم. نيمه اول خيلي خوب بوديم و فقط گل نزديم. در نيمه دوم من نديدم استقلال توپي بر روي دروازه ما بياورد. ما همه کار کرديم جز گلزني. استقلال در نيمه اول هم فقط همان يک موقعيت را داشت.
وي در مورد داوري مسابقه گفت: اگر بخواهم در مورد داوري حرف بزنم حرف و حديث پيش مي‌آيد. معتقدم آن صحنه پنالتي بود اما چه مي‌توانم بگويم، پرسپوليس تمام کننده ندارد. اين همه موقعيت گل را از دست داديم و استقلال از تک موقعيت خود نهايت استفاده را برد.
سرمربي پرسپوليس تاکيد کرد: کادر فني فقط تا لب خط مي‌تواند تيم را راهنمايي کند. پرسپوليس امروز همه کار کرد جز گلزني. براي چندمين بار است که مي‌گويم من نمي‌توانم خودم وارد ميدان شوم و گل بزنم. شما بگوئيد اگر همان دقايق اول ما به گل مي‌رسيديم آيا باز هم نتيجه اينگونه مي‌شد؟
دايي در مورد تعويض محمد نوري گفت: او امروز نوري هميشگي نبود. من با آوردن هاشميان به ميدان با 4 مهاجم به دروازه استقلال حمله کردم. موقعيت خوب و طلايي هم داشتيم ولي گل نشد. بازيکنان پرسپوليس دويدند و فوتبال بازي کردند ولي گل نزدند.
سرمربي پرسپوليس در مورد سنگين بودن وحيد هاشميان در ميدان گفت:‌ او مدتي است که بازي نکرده و پس از مسابقه با فولاد در بازي با الاتحاد مصدوم شد. او را در 20 دقيقه پاياني به ميدان آوردم تا گلزني کند. هاشميان در بوندس‌ ليگا گل‌هاي بسياري زده است.
دايي در مورد اينکه در پرسپوليس خواهد ماند يا جدا مي‌شود، گفت: تمام سعي‌ام را براي موفقيت تيم انجام دادم. از مديران پرسپوليس بپرسيد که مي‌مانم يا مي‌روم. امروز ما فوتبال خوبي را انجام داديم. از بازي بازيکنانم هم در اين مسابقه و هم در دربي رفت تا حدودي راضي هستم. من چيزي نمي‌گويم خود شما بگوئيد در دو ديدار رفت و برگشت با استقلال حق ما شکست بود؟ من از تيمم راضي هستم اما شرمنده هوادارانم. تمام کارهايي که در زمين انجام داديم در تمرينات مرور کرده بوديم اما توپ‌ها به شکل عجيب و غريبي گل نشد.
سرمربي پرسپوليس در مورد علت کاهش تماشاگران در دربي و بويژه طرفداران پرسپوليس گفت: من هواداران را نشماردم که بدانم کمتر شدند يا بيشتر اما آنطور که ديدم تماشاگران دو تيم نصف نصف برابر بودند.
دايي در مورد اينکه پس از 28 بازي در ليگ برتر 10 شکست در کارنامه خود دارد، گفت: حرف شما درست است، اين آمار خوب نيست اما از شما مي‌پرسم آيا ما امروز بهتر از استقلال بوديم؟ من چکار بايد مي‌کردم که نکردم؟ من مربي نمي‌توانم بروم و گلزني کنم.
وي در مورد اينکه حبيب کاشاني پس از شکست از او حمايت کرده است، گفت: شايد کاشاني امشب بخوابد و صبح نظرش عوض شود. من فقط مي‌گويم تيم خوب بود ولي باختيم. من با تمام قدرت در اختيار پرسپوليس هستم اما بدشانسي گريبانگير تيم ما شده است. در دربي رفت نيز گل صحيح ما آفسايد اعلام شد و امروز نيز چنين اتفاقي افتاد حق ما باخت نبود.
دايي تاکيد کرد: من پاسخگوي مسائل فني تيم هستم و با باشگاه قرارداد دارم تا پاسخگوي فني شما باشم اما وقتي از داخل 6 قدم توپ ما گل نمي‌شود، چه بايد بگويم.
سرمربي پرسپوليس در مورد اينکه قبول دارد پرسپوليس بد بسته شده است يا نه، گفت: با اين مسئله موافق نيستم من 6 بازيکن به اين تيم آوردم که جزو بهترين‌هاي فوتبال ايران هستند. شما بگوئيد که کداميک از آنها در حد پرسپوليس نبودند. ساير بازيکنان نيز قرارداد 2 ساله با باشگاه داشتند و کاري در مورد آنها نمي‌توانستم بکنم. اگر منظور شما اوسال است، او از شانس بد ما مريض شد. من که آزمايشگاه ندارم که بازيکن را آزمايش کنم. سکوبرت هم مدتي است بازي نکرده و من نمي‌توانم ريسک کنم و او را بازي بدهم. خط دفاع ما امروز عالي کار کرد و فقط يک اشتباه داشت. البته خدا وکيلي آرش برهاني هم عالي ضربه زد.

بالا