دايي: پيشنهادي از باشگاه عراقي نداشتهام [h=2] سرمربي تيم فوتبال راهآهن گفت: هيچ پيشنهادي از طرف باشگاههاي عراقي نداشتهام. |
[TD="align: left"]
به نقل از سايت باشگاه راهآهن، به تازگي خبرگزاري الامل عراق خبر داده که تيم فوتبال نجف اشرف به علي دايي پيشنهاد سرمربيگري اين تيم را داده و او اين پيشنهاد را رد کرده است. اين در حالي است که سرمربي راهآهن اين خبر را تکذيب کرد و گفت که پيشنهادي به او نشده است. دايي در اين باره گفت: من از چنين پيشنهادي بياطلاع هستم و هيچ کس در اين رابطه با من صحبت نکرده است. من همان طور که قبلا هم گفتهام با باشگاه راهآهن قرارداد دارم و به تيم ديگري فکر نميکنم. ما تمام فکرمان را متمرکز اين سه بازي آخر کردهايم و ميخواهيم با نتايج خوبي ليگ برتر را به پايان برسانيم. * ديگر خبر از راهآهن اينکه، بازيکنان اين تيم بعد از بازي روز جمعه مقابل ذوبآهن که يک بر يک مساوي شد، روز شنبه ريکاوري کردند و بازيکناني که ذخيره بودند يا بازي نکردند نيز يک بازي دوستانه با تيم تهراني بانک ايران زمين انجام دادند که اين بازي با نتيجه 2 بر يک به سود تيم راهآهن تمام شد. طبق برنامه ريزي کادر فني، بازيکنان راهآهن روز يکشنبه 18 فروردين ماه استراحت کردند و روز دوشنبه دو جلسه تمرين خواهند کرد تا براي بازي روز جمعه مقابل صنعت نفت آبادان آماده شوند. اين بازي روز 23 فروردين در ورزشگاه تختي آبادان برگزار ميشود. |
ورزش سه