• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

درخشان: به كمك داور دوم ديدار شهرداري و شاهين مشكوك هستم

ahmadfononi

معاونت انجمن
سرمربي تيم فوتبال شهرداري تبريز گفت: ‌به کمک داور ديدار مسابقه با شاهين بوشهر مشکوک هستم.
00000482.jpg
حميد درخشان پس از تساوي 2 بر 2 شهرداري تبريز برابر شاهين بوشهر عنوان کرد: متاسفانه هرچقدر به کميته داوران اعلام مي‌کنيم که درباره انتخاب داوران دقت کنند تاثيري ندارد. ما آزمايشي براي داوران شده‌ايم و هر تصميمي که مي‌خواهند مي‌گيرند.

وي ادامه داد: من به کمک داور دوم اين ديدار مشکوک هستم. دلايلي هم براي اين صحبت خود دارم زيرا در 2 صحنه‌اي که شاهين به گل رسيد صحنه‌هاي مشکوک وجود داشت. در دقيقه 31 نيز بازيکن شاهين نيز توپ را با دست ‌زد اما همين کمک‌داور هيچ خطايي اعلام نکرد. او همچنين خطاي روي علي کريمي را اعلام نکرد و گل صحيح ما را در دقيقه 87 را پرچم زد.

درخشان افزود: مگر ما چند موقعيت و گل بايد به ثمر برسانيم. حق‌مان را در اين ديدار گرفتند و داور اجازه ندادند که 3 امتياز بازي را بدست بياوريم. اين 3 امتياز مرگ و زندگي برايمان بود و اگر پيروز مي‌شديم خود را از ته جدول جدا مي‌کرديم. حالا چه کسي جوابگوي ما خواهد بود. زحمات زيادي کشيديم و اين تيم هزينه کرده است. حالا به راحتي با اشتباه کمک داور 3 امتياز را از دست مي‌دهيم.

وي با اشاره به شناخت از تيم شاهين خاطرنشان کرد: با تغيير تاکتيکي که در تيمم ايجاد کردم نشان دادم که ميثاقيان شناخت خوبي از شهرداري نداشت اما من به اندازه کافي از شاهين شناخت داشتم و روي تاکتيک و برنامه موقعيت‌هايي را ايجاد کرديم و 2 گل به ثمر رسانديم و يک گل نيز مردود اعلام شد درحالي که شاهيني‌ها هر دو گل را روي اشتباهات بازيکنان ما به ثمر رساندند. در هر صورت من به تيمم افتخار مي‌کنم و پيروزي در اين ديدار صددرصد حق ما بود.

درخشان يادآور شد: بازيکنان تيمم شاهيني‌ها را در 6 قدمي خود محاصره کرده بودند و اجازه هيچ فعاليتي را به آنها نمي‌دادند. تيم خوب، تيمي است که بتواند حريف را ببندد و اجازه فعاليت به آنها را ندهد. ما اين کار را انجام داديم اما متاسفانه با اشتباه داوري نتوانستيم پيروز ميدان شويم.

وي درباره اعتراض تماشاگران به داور مسابقه تصريح کرد: تماشاگر، فوتبال را مي‌فهمد. من نمي‌توانم جلوي آنها را بگيرم. قضاوت بد داور مسبب اين امر شد. تماشاگران هم حق دارند هر چيزي را که دلشان مي‌خواهد بگويند. آنها اشتباهات داوري را مي‌بينند و نمي‌توانند آن را هضم کنند و ببينند که در شهرشان حق تيم گرفته نمي‌شود.

سرمربي شهرداري در پاسخ به اين سؤال که آيا اين صحبت‌ها جريمه‌اي براي او در بر نخواهد داشت، تاکيد کرد: من حرف حق را مي‌زنم. اگر غير از اين بود مرا محروم کنند اما اگر حرف من درست بود چه کسي مي‌تواند 3 امتياز را به تيم ما برگرداند. من آبرو و حيثيتم را براي تيم گذاشته‌ام و نمي‌توانم به همين راحتي از حقم بگذرم.

وي ادامه داد: حرف نادرستي نزدم و حرف بدي هم به کسي نزدم. من مي‌گويم حقي که از ما گرفته شده چگونه به تيم باز مي‌گردد. مگر آدم بايد هر کسي که بر سرش زد چيزي نگويد. کجاي اين امر عادلانه است که ما با اين همه فشار و زحمت با اشتباه کمک داور امتياز از دست بدهيم.

درخشان يادآور شد: من تيم بارسلونا را که تحويل نگرفتم. ما چند موقعيت به وجود مي‌آوريم تا بتوانيم به پيروزي دست يابيم. نيمه دوم بسيار متفاوت‌تر از نيمه اول بوديم و به گل صحيح نيز دست يافتيم.

بالا